Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКво си мълчите и сте се стаили като пръднал заек в люцерна, бреБлажите, а, блажите - е, някои продават за дребни стинки, за да си купят лелеяната мега инвестиция в Проднестровието с БВП 2-3 пъти по-малко от това на София, ма нищо, всеки си знае. А сметката е простичка дори и за умни хора - активите (изчистени от дълг, разбира се, демек НСА, ама не онова у Студентския град) са минимум 5 кинта на папир.
А междувременно дръннахме 2,40 (даже Никиту не искаше да продава тук, като имаше продажби на дялове от фондчето му - правете си сметката). И, както казах и преди - въпросът коя акция ще стигне първа тройката с гарнитура - тази или атерата, става все по-ясен. За нагоре пък само тук има мегдан, атерата си е макс на 3, повече няма откъде.
П.С. Айде да не венцеславя - у щатско хич не щат да се връщат по офисите, ама тук не е щатско де. Така че може и да има някакви дребни проблеми с наемите за сградата в следващите 2-3 месеца, но пък тези покупки в момента ми говорят друго - щото има ли покупки, обикновено някой знае нещо, което масата не знае. Да видим и ние кога ще го научим)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКво си мълчите и сте се стаили като пръднал заек в люцерна, бреБлажите, а, блажите - е, някои продават за дребни стинки, за да си купят лелеяната мега инвестиция в Проднестровието с БВП 2-3 пъти по-малко от това на София, ма нищо, всеки си знае. А сметката е простичка дори и за умни хора - активите (изчистени от дълг, разбира се, демек НСА, ама не онова у Студентския град) са минимум 5 кинта на папир.
А междувременно дръннахме 2,40 (даже Никиту не искаше да продава тук, като имаше продажби на дялове от фондчето му - правете си сметката). И, както казах и преди - въпросът коя акция ще стигне първа тройката с гарнитура - тази или атерата, става все по-ясен. За нагоре пък само тук има мегдан, атерата си е макс на 3, повече няма откъде.
П.С. Айде да не венцеславя - у щатско хич не щат да се връщат по офисите, ама тук не е щатско де. Така че може и да има някакви дребни проблеми с наемите за сградата в следващите 2-3 месеца, но пък тези покупки в момента ми говорят друго - щото има ли покупки, обикновено някой знае нещо, което масата не знае. Да видим и ние кога ще го научим
аз съм натоварил до козирката тук на доста по-ниски нива, но нямам намерение да продавам нито на 3 нито на 4, а ще си чакам кротко ликвидацията, ако съм жив и здрав до тогава де.
Коментар
-
Кво си мълчите и сте се стаили като пръднал заек в люцерна, бреБлажите, а, блажите - е, някои продават за дребни стинки, за да си купят лелеяната мега инвестиция в Проднестровието с БВП 2-3 пъти по-малко от това на София, ма нищо, всеки си знае. А сметката е простичка дори и за умни хора - активите (изчистени от дълг, разбира се, демек НСА, ама не онова у Студентския град) са минимум 5 кинта на папир.
П.С. Айде да не венцеславя - у щатско хич не щат да се връщат по офисите, ама тук не е щатско де. Така че може и да има някакви дребни проблеми с наемите за сградата в следващите 2-3 месеца, но пък тези покупки в момента ми говорят друго - щото има ли покупки, обикновено някой знае нещо, което масата не знае. Да видим и ние кога ще го научимNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Офисите са деад. От Март 2020. Това е подскок на умряла котка. Никой вече няма да работи от офис в света на интернет от сателити.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Може ли аз, като основен гаулайтер (отскоро) - сградата не искат да я отдават, а да я продадат (това го казаха на уебинара), а от допълнителното инфо, кето дават Капитал, а именно:
Тя напомня, че на територията на "София тех парк" е дадено право на строеж и на две частни офис сгради, които все още търсят наематели - сградата на "Маркан", която сега е на мажоритарните собственици на ПИБ, и Synergy Tower на "Фонд за недвижими имоти България"
Мисля, вече и сам можеш да си отговориш защо тази сграда не се отдава под наем, въпреки надписа, че уж търси наематели
П.С. Мисля, че септември-ноември ще са ключови за краткосрочния ъп тренд (ако го има), за дългосрочния съм убеден - ще се разбере дали ще има нови наематели, защото сградата вече ще е готова (Бош имаха договор от септември за първия нает етаж, ако не ме лъже паметта по спомени от уебинара), грипчето ще се разбере дали е само грипче, както си мисля, или каквото там е, и фирмите ще се решат кво да го правят с хоум офиса. Щото имам доста познати дето са ги върнали 100% на работа и още повече, които си кесят вкъщи и си драпат макарите. та да видим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеЕдин въпрос ме тормози тук. Новата сграда е още в строеж и вече има наематели. Точно до нея от около година си стои напълно построена, но и напълно празна сграда. Какво й е?) - сградата не искат да я отдават, а да я продадат (това го казаха на уебинара), а от допълнителното инфо, кето дават Капитал, а именно:
Тя напомня, че на територията на "София тех парк" е дадено право на строеж и на две частни офис сгради, които все още търсят наематели - сградата на "Маркан", която сега е на мажоритарните собственици на ПИБ, и Synergy Tower на "Фонд за недвижими имоти България"
Мисля, вече и сам можеш да си отговориш защо тази сграда не се отдава под наем, въпреки надписа, че уж търси наематели
П.С. Мисля, че септември-ноември ще са ключови за краткосрочния ъп тренд (ако го има), за дългосрочния съм убеден - ще се разбере дали ще има нови наематели, защото сградата вече ще е готова (Бош имаха договор от септември за първия нает етаж, ако не ме лъже паметта по спомени от уебинара), грипчето ще се разбере дали е само грипче, както си мисля, или каквото там е, и фирмите ще се решат кво да го правят с хоум офиса. Щото имам доста познати дето са ги върнали 100% на работа и още повече, които си кесят вкъщи и си драпат макарите. та да видимNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
Собствениците май искат да я продават, мисля че нещо такова беше обаяснето от ръководството на ФНИБ на единият от уебинарите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеЕдин въпрос ме тормози тук. Новата сграда е още в строеж и вече има наематели. Точно до нея от около година си стои напълно построена, но и напълно празна сграда. Какво й е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАко го докарате до 2,7милки по коледа ще е добре, за сега има по интесни неща...
Пълни Груйче - не останаха
П.С. Над 2 милки ще е - гаранция-ФранцияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеПредположенията ми бяха, че новия наемател е SAP Labs - преди около 2-3 седмици имаше новини, че разширяват развойния център, който е в Тех Парк, но не са били те. Software AG също е топ, и за мен много положителен сигнал. Довечера ще има отчет и ще може да се опитаме да прогнозираме дивидента за тази година.
- 1 like
Коментар
Коментар