IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

То дори не е балон, то си е просто шменти-капели и ревът там ще е оглушителен. На мен ми пука какво става там само в контекста на цялата борса - ще осерат и малкото новопостъпили, но нейсе.

При мен още няма дивидент, но когато дойде Петьо, уж все се отказвам от екскурзии, ма пак сърце юнашко не трае и букнах една бърза ваканция във Велинград за празника - дано не е много гъчканица, че децата искат малко спа, а и има нов хотел, който не съм пробвал още.

Батя, всеки сам си преценя - друго си е с вътрешната информация, знаеш и сам. А и все повече почвам да уважвам въпросния Димитар Аллтерко за финансовия инженеринг - определено е най-доборото шменти-капели за чужденци, което съм виждал от балона в Банско и Слънчака преди 15 години. Достигна висини, които бяха абсолютно непосилни за всички други - шапка му свалям (без ирония), само не знам на него каква ще му е далаверата, като единственият му вариант е някой голям да го купи, при всички други случаи могат да спечелят само скевинджърите около него!

П.С. А тук сме си добре - 20% доходност от началото на годината не е уау (с дивидента), но не е и уууу (за разлика от миналата година). За някои може и да са малко, като имат портфейл с 873 акциЙ по 0.05% във всяка, но за мен са си ок. Та всеки сам си преценЯ - 15 години без сериозна криза (включително у нас) определено разлигавиха много някои хора и те пак си помислиха, че са велики инвеститори и разбират от всичко. Та така
    На 1000% съм сигурен, че до края на 2024 ще бъде купена шИлето.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
      И аз нямам, Батя явно тества реакциите, па макар и на фалшиви новини.
      Новината не е фалшива, има изплатен дивидент!
      Ако сте при Евереста - там обикновенно /спят/ идват след няколко дена!

Коментар

• Яхтата си е яхта Преведени са.

Коментар

• И аз нямам, Батя явно тества реакциите, па макар и на фалшиви новини.

Коментар

• И аз няколко пъти рестартирах платформата, ама салдото все същото

Коментар

Груйчо не е глупак, за да инвестира в балони!
              То дори не е балон, то си е просто шменти-капели и ревът там ще е оглушителен. На мен ми пука какво става там само в контекста на цялата борса - ще осерат и малкото новопостъпили, но нейсе.

При мен още няма дивидент, но когато дойде Петьо, уж все се отказвам от екскурзии, ма пак сърце юнашко не трае и букнах една бърза ваканция във Велинград за празника - дано не е много гъчканица, че децата искат малко спа, а и има нов хотел, който не съм пробвал още.

Батя, всеки сам си преценя - друго си е с вътрешната информация, знаеш и сам. А и все повече почвам да уважвам въпросния Димитар Аллтерко за финансовия инженеринг - определено е най-доборото шменти-капели за чужденци, което съм виждал от балона в Банско и Слънчака преди 15 години. Достигна висини, които бяха абсолютно непосилни за всички други - шапка му свалям (без ирония), само не знам на него каква ще му е далаверата, като единственият му вариант е някой голям да го купи, при всички други случаи могат да спечелят само скевинджърите около него!

П.С. А тук сме си добре - 20% доходност от началото на годината не е уау (с дивидента), но не е и уууу (за разлика от миналата година). За някои може и да са малко, като имат портфейл с 873 акциЙ по 0.05% във всяка, но за мен са си ок. Та всеки сам си преценЯ - 15 години без сериозна криза (включително у нас) определено разлигавиха много някои хора и те пак си помислиха, че са велики инвеститори и разбират от всичко. Та така
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аха.. ама той и на 3,70 лв. не инвестира, нито пък на 6,50. А балон го води още от 9 лв. Така че това за глупака.. не знам.. всеки да си прецени

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Май кацна дивидента тук..
                  Ей сега Груйката ще закара Шели над 50-така
                  той преди месец, два каза, че спира екскурзиите, били му омръзнали, щял да вкарва всичко в акции ... от тогава шилето почна да расте неудържимо

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Май кацна дивидента тук..

Коментар

• Май кацна дивидента тук..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

По закон, ако due date e почивен ден, се брои следващият след него, а не този преди него

Ми винаги ги моткат, кво да правиш - такива са си, не се интересуват ама въобще от цената на акцията, хеле пък да я припомпят малко или нещо о сорта. те си имат за цел да си лапкат процентчето на МНИ и толкова. Лекинко некадърни, но пък честно некадърни и вече с доста добър капитал (като сгради) зад гърба си (ни). така че чакаме и твай - ще купя още 5 000 акциЙ следващия месец, че ми идват едни 10 бона, а вече ми писна от екскурзии
                        По-добре да ти беше писнало от акции, от екскурзии поне нещо ново научаваш.

Коментар

На 5 септември, защото 6-ти е почивен ден.
                          По закон, ако due date e почивен ден, се брои следващият след него, а не този преди него

Ми винаги ги моткат, кво да правиш - такива са си, не се интересуват ама въобще от цената на акцията, хеле пък да я припомпят малко или нещо о сорта. те си имат за цел да си лапкат процентчето на МНИ и толкова. Лекинко некадърни, но пък честно некадърни и вече с доста добър капитал (като сгради) зад гърба си (ни). така че чакаме и твай - ще купя още 5 000 акциЙ следващия месец, че ми идват едни 10 бона, а вече ми писна от екскурзии
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Малко ...номера ми се струват
                            Възможно е да е така заради капиталова адекватност. Все пак имат кредити, а кредиторите имат някакви изисквания

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                              Тук винаги чакат последния момент
                              Мисля че към края на септември
                              Малко ...номера ми се струват
                              Last edited by X_Y; 17.08.2023, 19:18.

Коментар

• На 5 септември, защото 6-ти е почивен ден.

Коментар

Working...
                                X