Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеИ аз нямам, Батя явно тества реакциите, па макар и на фалшиви новини.
Ако сте при Евереста - там обикновенно /спят/ идват след няколко дена!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Груйчо не е глупак, за да инвестира в балони!
При мен още няма дивидент, но когато дойдеПетьо, уж все се отказвам от екскурзии, ма пак сърце юнашко не трае и букнах една бърза ваканция във Велинград за празника - дано не е много гъчканица, че децата искат малко спа, а и има нов хотел, който не съм пробвал още.
Батя, всеки сам си преценя - друго си е с вътрешната информация, знаеш и сам. А и все повече почвам да уважвам въпросния Димитар Аллтерко за финансовия инженеринг - определено е най-доборото шменти-капели за чужденци, което съм виждал от балона в Банско и Слънчака преди 15 години. Достигна висини, които бяха абсолютно непосилни за всички други - шапка му свалям (без ирония), само не знам на него каква ще му е далаверата, като единственият му вариант е някой голям да го купи, при всички други случаи могат да спечелят само скевинджърите около него!
П.С. А тук сме си добре - 20% доходност от началото на годината не е уау (с дивидента), но не е и уууу (за разлика от миналата година). За някои може и да са малко, като имат портфейл с 873 акциЙ по 0.05% във всяка, но за мен са си ок. Та всеки сам си преценЯ - 15 години без сериозна криза (включително у нас) определено разлигавиха много някои хора и те пак си помислиха, че са велики инвеститори и разбират от всичко. Та такаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Груйчо не е глупак, за да инвестира в балони!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМай кацна дивидента тук..
Ей сега Груйката ще закара Шели над 50-така
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМай кацна дивидента тук..
Ей сега Груйката ще закара Шели над 50-така
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
По закон, ако due date e почивен ден, се брои следващият след него, а не този преди него
Ми винаги ги моткат, кво да правиш - такива са си, не се интересуват ама въобще от цената на акцията, хеле пък да я припомпят малко или нещо о сорта. те си имат за цел да си лапкат процентчето на МНИ и толкова. Лекинко некадърни, но пък честно некадърни и вече с доста добър капитал (като сгради) зад гърба си (ни). така че чакаме и твай - ще купя още 5 000 акциЙ следващия месец, че ми идват едни 10 бона, а вече ми писна от екскурзии
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеНа 5 септември, защото 6-ти е почивен ден.
Ми винаги ги моткат, кво да правиш - такива са си, не се интересуват ама въобще от цената на акцията, хеле пък да я припомпят малко или нещо о сорта. те си имат за цел да си лапкат процентчето на МНИ и толкова. Лекинко некадърни, но пък честно некадърни и вече с доста добър капитал (като сгради) зад гърба си (ни). така че чакаме и твай - ще купя още 5 000 акциЙ следващия месец, че ми идват едни 10 бона, а вече ми писна от екскурзииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Малко ...номера ми се струват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеТук винаги чакат последния момент
Мисля че към края на септемвриLast edited by X_Y; 17.08.2023, 19:18.
Коментар
Коментар