Първоначално изпратено от Joz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеТук някой знае ли кога ще изплатят дивидента /изключвайки много общото - до три месеца след ОСА, според устава/?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеТук някой знае ли кога ще изплатят дивидента /изключвайки много общото - до три месеца след ОСА, според устава/?
Мисля че към края на септемвриLast edited by Joz; 17.08.2023, 15:59.
Коментар
-
Отчетът мина - нищо особено, но все пак:
- вече твърдо минаваме 2 милиона приходи от наеми на тримесечие, с тенденция да стигнат 2,5 милиона (10 милиона на година) с новите площи и пълното включване на етажа на Бош
- печалбата очаквам да е около 3,5 милиона за тази година, което, ако направят счетоводните врътки с преоценките, ще могат да го дадат като дивидент от 8-10 стотинки
- преминахме 50% средно заети площи, което е добре (добрижаваме 60% с новоотдадените), но все още има към 25 000 квадрата, които не ползваме и не ни носят приход. Като се запълнят и те - ехееееей, отлитаме на 20 милиона приходи от наеми (все някога)
- поизхарчили са някой лев и като дадат и дивидента, ще им останат 5 милиона кеш парасъ по сметки - добър буфер
- заемите вече са под 30 милки за Тех Парка и под 3,5 милки за Камбаните - добре е, като ще намаляват с всеки изминал месец
П.С. Поредните объркани таблици в отчета няма да ги отразяваме, но подобно недоглеждане определено дразни и не отива на компания в СофиксNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Просто не съм сигурен коя от двете акции ще се удвои първа и затова си ги държа и двете. Не е препоръка.
Коментар
-
То аз голяма бройка и сега имам.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
То аз голяма бройка и сега имам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Махай телематика и идвай тук с по-голяма бройка - на тази акция единственото, което ѝ липсва, е някой с прахосмукачкаМа пак ще стане по 3 - въпрос на време
- 1 like
Коментар
-
Ще имат, ама ще е по 2 на сегашната.чакам си цената...
Коментар
-
Ще имат, ама ще е по 2 на сегашната.Ма пак ще стане по 3 - въпрос на време
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар