IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
    Тук винаги чакат последния момент
    Мисля че към края на септември
    Малко ...номера ми се струват
    Last edited by X_Y; 17.08.2023, 19:18.

Коментар

• На 5 септември, защото 6-ти е почивен ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
        Тук някой знае ли кога ще изплатят дивидента /изключвайки много общото - до три месеца след ОСА, според устава/?
        все някога ще изтекат тези три месеца... някъде в началото на Септември...

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
          Тук някой знае ли кога ще изплатят дивидента /изключвайки много общото - до три месеца след ОСА, според устава/?
          Тук винаги чакат последния момент
          Мисля че към края на септември
          Last edited by Joz; 17.08.2023, 15:59.

Коментар

• Тук някой знае ли кога ще изплатят дивидента /изключвайки много общото - до три месеца след ОСА, според устава/?

Коментар

• В едната сграда университет, в другата сграда училище.
              Това се казва социално отговорно инвестиране.

Коментар

• Отчетът мина - нищо особено, но все пак:
                - вече твърдо минаваме 2 милиона приходи от наеми на тримесечие, с тенденция да стигнат 2,5 милиона (10 милиона на година) с новите площи и пълното включване на етажа на Бош
                - печалбата очаквам да е около 3,5 милиона за тази година, което, ако направят счетоводните врътки с преоценките, ще могат да го дадат като дивидент от 8-10 стотинки
                - преминахме 50% средно заети площи, което е добре (добрижаваме 60% с новоотдадените), но все още има към 25 000 квадрата, които не ползваме и не ни носят приход. Като се запълнят и те - ехееееей, отлитаме на 20 милиона приходи от наеми (все някога)
                - поизхарчили са някой лев и като дадат и дивидента, ще им останат 5 милиона кеш парасъ по сметки - добър буфер
                - заемите вече са под 30 милки за Тех Парка и под 3,5 милки за Камбаните - добре е, като ще намаляват с всеки изминал месец

П.С. Поредните объркани таблици в отчета няма да ги отразяваме, но подобно недоглеждане определено дразни и не отива на компания в Софикс
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Просто не съм сигурен коя от двете акции ще се удвои първа и затова си ги държа и двете. Не е препоръка.
                  Колеги, пожелавам Ви успех в удвояването на цената и по двете позиции, аз имам само тук, но... нали знаете, че друга акция ще се удвои преди тези двете

Коментар

• Апетита идвал с яденето...

Апетит явно има, резултати са нужни.
                    Още един, два договора и цената ще е над 3ката.

Коментар

То аз голяма бройка и сега имам.
                      Знам, че си голям и в двете и ти желая успех и на двет места, може би съм лично афектиран от телематика и това вкарва доста субективизъм в мнението ми за компанията. Дано и там се случат нещата, но първо да са тук
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Акордеона се разпъва

Коментар

Просто не съм сигурен коя от двете акции ще се удвои първа и затова си ги държа и двете. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Махай телематика и идвай тук с по-голяма бройка - на тази акция единственото, което ѝ липсва, е някой с прахосмукачка Ма пак ще стане по 3 - въпрос на време

Коментар

Ще имат, ама ще е по 2 на сегашната.
                              x2, x3 нямам против чакам си цената...

Коментар

Ще имат, ама ще е по 2 на сегашната.
                                Махай телематика и идвай тук с по-голяма бройка - на тази акция единственото, което ѝ липсва, е някой с прахосмукачка Ма пак ще стане по 3 - въпрос на време

Коментар

Working...
                                X