IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    ....

Ми какво да добавя повече - който плаща, той поръчва музиката, какво тук значат някакви си реални резултати.....
    Пак типичното груйчово плюване като нещо не му изнася.. Всички тези компании са плащали за класиране, само БРЕФ не са плащали...
    Хич ли не се усещаш колко нелепи твърдения ръсиш?!
    Просто допреди два месеца БРЕФ беше една заспала и скучна акция. В какви класации, какви 5 лв. да я включват само защото на груйчо му се ядяли дренки

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение

Срещата на Шелли е ясна - търчи-лъжи за лапнишарани! След това ще е широко отразена в медийте, разбира се след добро заплащане за това.
      Чакай да добавя и малко от "най-независимата медиа" - Инвестор,бг. Поиграх си да проверя, селд като вчера проверих, че Бреф е най-растящата акция за последната 1 година в абсолютно всички индекси на БФБ, като как е отразено това в Инвесторската класация за "Акция на седмицата". Ще ви Очуди или пък, че Бреф е класирана само веднъж, и то след рев от наша страна, за сметка на "обичайните заподозрени"

За да не съм голословен, ето публикациите за "Акция на седмицата" в последната 1 година - https://www.investor.bg/t/%D0%B0%D0%...B0%D1%82%D0%B0

1. Спиди - 4 първи места
      1. Шелли - 4 първи места
      1. Доверие - 4 първи места
      4. Неохим - 3 първи места
      4. ТИБ - 3 първи места
      6. Смарт Органик - 2 първи места
      6. Импулс - 2 първи места
      6. Софарма - 2 първи места
      6. Бианор - 2 първи места
      6. Градус - 2 първи места
      11. Петрол, Булметал, Агрия, Корадо, Стара планина, Еврохолд, БАКБ, ПИБ, Дронамикс, Уебит. Сирма, Билборд, м+с, АйТиЕф, Бреф, БФБ, Илевън, Софарма Трейдинг - 1 първо място

Ми какво да добавя повече - който плаща, той поръчва музиката, какво тук значат някакви си реални резултати.....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Забравяш най важното, а то е че и всички акционери са добре заплатени !
        временно - не всички са успели да излязат като теб с началната си инвестиция, има доста, вярващи в астропрогнозите, които държат и не пускат. И няма и да пуснат до логичния завършек! А и не разбирам защо в темата на Бреф коментираме астропрогнозите - ние сме си отделна губерния и нямаме общо с разни балони с хелий, пардон с шелий, затова и ще си правим уебинарите, без да се съобразваме с тях и толкова. Пък всеки сам си преценя къде и как да се насочи и толкова
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Срещата на Шелли е ясна - търчи-лъжи за лапнишарани! След това ще е широко отразена в медийте, разбира се след добро заплащане за това.
          Бая писане ще падне да се опише 4-часова среща!

Коментар

Забравяш най важното, а то е че и всички акционери са добре заплатени !

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
              Хубаво ще правите уебинар, но не можехте ли в някой друг ден да го използвате. По това време има среща на Шели. Да каже човек, че има хиляди компании на нашата борса и е нормално да се припокриват събития, ама те в месеца се броят на пръстите на едната ръка. DVI-то не може да погледне в кой ден какво ще има, за да предложи данни, в което ще могат повече заинтересовани лица да участват!

Коментар

• То хубаво ще правят уебинар, ама не можаха ли в някой друг ден да го направят. По същото време има среща на Шелли. Да каже човек, че има хиляди компании на нашата борса и е нормално да се припокриват събития, ама те в месеца се броят на пръстите на едната ръка. ДВИ-то не може ли да погледне в кой ден какво ще има, за да предложи дата, в която ще могат повече заинтересовани лица да вземат участие!

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение
                  Уебинар на 05.11.2024 (вторник) от 14:00 часа.
                  x3news
                  Идеално, ше си поговорим Хубаво е, че вече започнаха да го правят, както трябваше да го правят и през годините....

Сега се загледах - най-печелишвата акция за последната 1 година в абсолютно всичките 4 индекса (без бийм - разбираемо) на БФБ е Бреф, като особено в рейт индекса разликата с втория е брутална Купих още малко - би следвало да качи над 4 след отчета, макар че в него няма да има нищо изненадващо

П.С. Че забравих, а не трябва - басът от колегата abc е изпълнен - не че съм се съмнявал и за секунда, просто стабилните хора си личат отдалеч, макар и да не ги познаваш лично!

Коментар

• Уебинар на 05.11.2024 (вторник) от 14:00 часа.
                    x3news

Коментар

• Онтотекст, с които БРЕФ подписа на 6ти август, купуват австрийци

https://www.capital.bg/biznes/tehnol...kzMzA1LjAuMC4w

Коментар

• Очаквания за приходи и печалби за трето тримесичие?

Коментар

• Абе имало си е подбрано изтичане на инфо, за да може да бъде прибран този пакет евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение

Късметлия си ти , г-н Груев- не може да ти се отрече!
                            Ако сделката с Бриколаж бе оповестена само 2 седмици по - късно, а и нямаше хора с" телефончета и седящи на коленца", за да тръгнат 2 месеца преди това да изкупуват и БРЕФ се държеше в рейндж 2.5- 2.7 лв, не съм убеден , че щеше да се сетиш за казаното преди 3 год
                            Ноо, казана дума- хвърлен камък.
                            Аз ще си удържа на моята
                            Здрав да си и все така да те спохожда късметът!
                            Тъй, сериозните хора са си сериозни хора - в този ред на мисли досега нямам неизпълнен бас нито от моя, нито от отсрещната страна, с едно изключение на непишещ вече форумец, от друга страна пък форумецът 4Д, нищо че отдавна не пише тук, въпреки това си изпълни баса съвсем съвестно. Разбира се, става въпрос за принципи, а не за конкретната сума.

Късметът е част от играта - факт, и можеше и да не се случи в указания срок - също факт, но предпоставките бяха налице и тогава, и сега, затова и дадох срок от 3 години. Както съм си дал и прогноза за цената до ликвидацията - дабъл на сегашната с дивидентите. Дали някой е знаел какво ще стане тук още през лятото - вероятно е така, базирам се на затапването на позицията в момента, най-вероятно с бройките, купени с цел спекулация от хората с телефончетата. Но пък явно големият продавач на 2,50-2,70 не е знаел, иначе нямаше да продава на толкова и толкова упорито.

Успех с другите инвестиции и поздравления за коректното отношения - винаги съм бил убеден, че когато човек е коректен и към него се подходжда отново коректно (което не ме е предпазило от достатъчно набутки с "приятелски" заеми с 5-цифрени суми в младежките ми години, но вече съм си научил урока )

Коментар

Ето и един бас с колегата abc или acb, след като правиха ъпдейта от инвестора и омотаха профилите. Уважавам хоата, които си държат на думата! Та по темата - преди 3 години с него спорихме кой от двата основни адсица - бреф или атера ще даде по-добра доходност за 3-годише период от 22.10.2021 до 22.10.2024. Е, оказах се прав:

- Атера качи от 2,74 до 3,21, плюс 0,92 лв чист дивидент, т.е. от 2,74 до 4,13 или 50,73% чиста доходност за период от 3 години с дивидентите
                              - Бреф качи от 2,19 до 3,84, плюс 0,15 лв чист дивидент, т.е. от 2,19 до 3,99 или 82,19% чиста доходност за период от 3 години с дивидентите

Разбира се, други са дали повече, а трети сигурно с аи на минус за периода, но тук сравняваме ябълки с ябълки и основни пиъри за БФБ, а не круши и джанки и т.н. Само за инфо - Дау е нараснал с 20% за периода, а СиП - с 28%. Ми всеки сам си преценЯ
                              Късметлия си ти , г-н Груев- не може да ти се отрече!
                              Ако сделката с Бриколаж бе оповестена само 2 седмици по - късно, а и нямаше хора с" телефончета и седящи на коленца", за да тръгнат 2 месеца преди това да изкупуват и БРЕФ се държеше в рейндж 2.5- 2.7 лв, не съм убеден , че щеше да се сетиш за казаното преди 3 год
                              Ноо, казана дума- хвърлен камък.
                              Аз ще си удържа на моята
                              Здрав да си и все така да те спохожда късметът!

Коментар

разбрахме се - бреф на 2,19/атера на 2,74 са данните от днес - да видим как ще са към 17.00 часа на 22.10.2024. Все ще намерим повод да се почерпим
                                Ето и един бас с колегата abc или acb, след като правиха ъпдейта от инвестора и омотаха профилите. Уважавам хоата, които си държат на думата! Та по темата - преди 3 години с него спорихме кой от двата основни адсица - бреф или атера ще даде по-добра доходност за 3-годише период от 22.10.2021 до 22.10.2024. Е, оказах се прав:

- Атера качи от 2,74 до 3,21, плюс 0,92 лв чист дивидент, т.е. от 2,74 до 4,13 или 50,73% чиста доходност за период от 3 години с дивидентите
                                - Бреф качи от 2,19 до 3,84, плюс 0,15 лв чист дивидент, т.е. от 2,19 до 3,99 или 82,19% чиста доходност за период от 3 години с дивидентите

Разбира се, други са дали повече, а трети сигурно с аи на минус за периода, но тук сравняваме ябълки с ябълки и основни пиъри за БФБ, а не круши и джанки и т.н. Само за инфо - Дау е нараснал с 20% за периода, а СиП - с 28%. Ми всеки сам си преценЯ

Коментар

Working...
                                X