Първоначално изпратено от Alee
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе мога да разбера как чакаш да пада цената на компания, която харесваш (и то след такава година). Това ще означава, че цялата ситуация в БГ се скапва, тогава пък за чий да инвестираш. Не ти разбирам стратегията
Не е препоръка за нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе мога да разбера как чакаш да пада цената на компания, която харесваш (и то след такава година). Това ще означава, че цялата ситуация в БГ се скапва, тогава пък за чий да инвестираш. Не ти разбирам стратегията
Не е препоръка за нищо!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеУспех на всички по позицията! Аз може и да вляза ако се дропне цената.
Не е препоръка за нищо!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТони ,много взе да я хвалиш тази компания ,преди май не беше на това мнение
Имам към 15% от портфейла си
винаги съм казвал че мисля че в момента са по-добра инвестиционна възможност от атера.
имам малко
Коментар
-
с интерес чакам отчета!
до сега печалбата бе 0,5стинки на тримесечие, ако с новите наематели стане по 1стотинка ще е ОК положителните перспективи са от бъдещата сграда която ще строят с 10млн и от края на заема след 2016. Ако този път решат да не продават имотите осигурявващи текущи наеми викам може да видим прилична доходност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеЯвно аз съм най-убедителен, моята съпруга е 100 % в акции от 2005 г.
С влизания и излизания от определени позиции разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеБраво бе,адмирации за това.Аз често пък я питах моята кво да купувам,ама не я слушах и кога да продавам.(Без каквито и да било препоръки за каквото и да било,дори за покупка на акции на "БФБ"-то.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемисля че е позиция, която ще ни пази. е ако падне на 40стинки нема да се сърдя
абе как я убеди тая жена - аз не успявам!!! държи едни пари на карта и на депозит и това е! Викам дай акции да купим, дай взаимен фонд - не!
Може да е за хубаво.
Поздрави - и аз от ПФБК кълвях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеЯвно аз съм най-убедителен, моята съпруга е 100 % в акции от 2005 г.
С влизания и излизания от определени позиции разбира се.(Без каквито и да било препоръки за каквото и да било,дори за покупка на акции на "БФБ"-то.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедръпнаха ме да разказвам приказка иначе разговора ми хареса!
Интересна тема за половинките - ние мрънкаме че българина не е просветен, че държи само на депозити, а в същото време влияем ли поне на човека до нас?
ето браво на 15% убедил е дамата, а аз не успявам.
Хубав ден!
С влизания и излизания от определени позиции разбира се.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеСакън бе пичове, как ще разкарвате Спиди и СФИ?!Недейте ме отчайва, вярвам във вас!
Коментар
Коментар