Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеУтре мисля да пълня ако слезе под .53
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук голям минус(освен отвратителния сайт и таксите на ОД) са "спящите активи".
Ей го пари заровени в терен до Видин - спят нищо не носят и се обезценяват най-вероятно, до Велико Търново - тоже, до Созопол и там замразена работата, градът на Анжел близо до София и там..... и така половината набран капитал - едни 30млн спят и нищо не носят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеУтре мисля да пълня ако слезе под .53Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук голям минус(освен отвратителния сайт и таксите на ОД) са "спящите активи".
Ей го пари заровени в терен до Видин - спят нищо не носят и се обезценяват най-вероятно, до Велико Търново - тоже, до Созопол и там замразена работата, градът на Анжел близо до София и там..... и така половината набран капитал - едни 30млн спят и нищо не носят!
Коментар
-
тук голям минус(освен отвратителния сайт и таксите на ОД) са "спящите активи".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеЕ, точно де, това казах и аз. Разбирам те и те подкрепям. Споделяме една и съща логика, само дето на мен ми стигат 50%, а ти искаш 70% отстъпка. По-лаком си от мен де..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕми като вещаеш подобни бури - ПРОДАВАЙ!!!
Ти луд ли си да имаш артии, и то 60% при тази обстановка?.Нали знаеш че си продавам после купувам.Питай статистика ми той знае най добре ама нещо не го виждам у форумчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа ти кажа верно че нестъбилноста на пазара по ме кефи.Аз не се интресувам толкова от това колко ми е нарастнал портфейла в даден момент а дали съм увеличил експозицията по позициите в които съм инвестирал.За мен е важно да се възползвам от всяко низходящо движение и да увеличава бройката артии при компании които смятам за читави.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение40 % съм в кеш
Ти луд ли си да имаш артии, и то 60% при тази обстановка?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТашунко, много ни обсебваш тази вечер! Кажи по същество - колко % си на кеш и колко в акции към този момент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеЗа да падне, нали трябва нещо да я спъне, бре Ташуне?
Аз куци коне не купувам, за туй съм и тук
Не е препоръка за нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАко падне стабилно защо не.После при всички случаи ще направи едни 20% нагоре.На мен толкова ми стигат.Не съм алчен.
Аз куци коне не купувам, за туй съм и тук
Не е препоръка за нищо!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа ти кажа верно че нестъбилноста на пазара по ме кефи.Аз не се интресувам толкова от това колко ми е нарастнал портфейла в даден момент а дали съм увеличил експозицията по позициите в които съм инвестирал.За мен е важно да се възползвам от всяко низходящо движение и да увеличава бройката артии при компании които смятам за читави.Достойна конкуренция си на Мастъра. Той за толкова години все една и съща песен пее. Не помръдна и грам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа ти кажа верно че нестъбилноста на пазара по ме кефи.Аз не се интресувам толкова от това колко ми е нарастнал портфейла в даден момент а дали съм увеличил експозицията по позициите в които съм инвестирал.За мен е важно да се възползвам от всяко низходящо движение и да увеличава бройката артии при компании които смятам за читави.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар