съжелявам че не можах да стана съакционер с вас колеги поради липсата на средства сега като ги имам вече цените са други. може да се включа ще преценя утре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
какво става тук - забравихте темата!
ЧНГ на акционерите - нека 2016 е по-доходна и нека 2015 остане последната без дивидент!
Големите оферти "продава" май се крият зад айсбергчета, но са си там!
Ето нещо от 15.12 от Павката със следния коментар:
"В последните седмици са построили тази бетонна стена вдясно на снимката, почва близо до бетоновоза. Също така заравниха голяма част от терена, повечето всъщност е от южната страна, която е реално зад сградата на тази снимка. На пръв поглед толкова, зад мрежите какво става ще видим на пролет."
Коментар
-
застояхме се - не следваме ръста. Дали няма да върне пак ластика?
не си помня паролата за строителния сайт, тря да видим павката нещо ново има ли?
Тук очаквам ихуу след отчета - Софикс да слага масата обещал е тогава да си говоримLast edited by tony1975; 28.12.2015, 18:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениебрефа е тип "олимпийски надежди"
има си 4 млн.от дългосрочни договори с които си покрива лихви,данъци,застраховки и такси за о.д.,та даже остават и за дивидент от 2ст.
от всеки 25% отдадени площи на новата сграда се очаква по 1 ст.допълнително дивидент
днешните покупки вероятно са от индексните фондове-първи работен ден след третия петък е.
Докато боклучетата спадат , стойностните акции вървят нагоре.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от skyfighter Разгледай мнениеПричината да е само 4-5 етажа е, че регулацията е такава в района. Да речем това е СМФ2 с К-инт 1.2, иначе щяха да построят по-голяма сграда.
В тази връзка има ли някаква брошура за тази сграда с повече информация, съмнявам се да е тайна, нали търсят наематели. На сайта им не намирам, ако съм пропуснал нещо се извинявам.
p.p. за ето това говоряLast edited by tony1975; 27.12.2015, 11:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Сякаш са се уговорили със ХП да се виждат Камбаните или пък искат да им виждат зеления покрив с място за отдих - иначе не разбирам защо е само 4-5 етажа!
В тази връзка има ли някаква брошура за тази сграда с повече информация, съмнявам се да е тайна, нали търсят наематели. На сайта им не намирам, ако съм пропуснал нещо се извинявам.
Коментар
-
брефа е тип "олимпийски надежди"
има си 4 млн.от дългосрочни договори с които си покрива лихви,данъци,застраховки и такси за о.д.,та даже остават и за дивидент от 2ст.
от всеки 25% отдадени площи на новата сграда се очаква по 1 ст.допълнително дивидент
днешните покупки вероятно са от индексните фондове-първи работен ден след третия петък е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеами мисля че сегашната цена е подигравка и няма смисъл да гледаме криви/съпротиви/ 3 пръста над пъпа и т.н.
говорим за 30млн капитализация все пак, тук ако кихне някой голям и цената може да иде до покрива!!!Айде сега да си преговорите урока!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩо?
говорим за 30млн капитализация все пак, тук ако кихне някой голям и цената може да иде до покрива!!!
Коментар
Коментар