Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеТони, само една забележка: нали не смяташ, че тези нива на лихвите ще се задържат завинаги на тези нива? Аз не считам, че ще е така. Всички пак започнаха да приемат за даденост тези лихви, и в един момент може да се окаже, че ще са много изненадани. Да видим.
Ами аз вярвам, че лихвите все някога при тези печатници ще тръгнат нагоре, но смятам също че в БГ това няма да е през 2017, а аз говорех за нея.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКакво ви е мнението за цената на тази акция? Имам неголям пакет на 0,55лв. преди обратния сплит, но сега си мисля дали цената ще се качва още, и дали ще има стабилна дивидентна доходност с новата офис сграда която предстои да влезе в експлоатация?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеДа си жив и здрав, все хубави новини да носиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеХаха. Като няма кой, реших аз да прескоча за пореден път на мястото на събитието
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеДруго си е да имаме човек на място!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеJoz,
чекни на последния етаж дали не се нанася и там някой
Това ми е инфото от мястото на сградата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеВие пък всичко в детайли искате да знаете.
Не стига че ви пращам снимки, сега и договори да ви прикачвам тук? Ако бях на заплата към фонда с удоволствие.
Който не вярва да изчака официално инфо.
Ееееее, прати снимки де. Кой е ресторанта? Известна верига или нещо ново?“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНа "живо" видя, че оправят ресторанта или на "живо" видя договора?
Не стига че ви пращам снимки, сега и договори да ви прикачвам тук? Ако бях на заплата към фонда с удоволствие.
Който не вярва да изчака официално инфо.
Коментар
Коментар