IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    2,40 ли да очакаме от тази ценна "книга"?! ))))
    Повече ми харесва 2.70 до края на 2017, а така като гледам нивото от 2 лв вероятно ще го прескочим още този месец.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• 2,40 ли да очакаме от тази ценна "книга"?! ))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
        Тони, само една забележка: нали не смяташ, че тези нива на лихвите ще се задържат завинаги на тези нива? Аз не считам, че ще е така. Всички пак започнаха да приемат за даденост тези лихви, и в един момент може да се окаже, че ще са много изненадани. Да видим.
        извинявай - мислех да ти отговоря и все забравям.
        Ами аз вярвам, че лихвите все някога при тези печатници ще тръгнат нагоре, но смятам също че в БГ това няма да е през 2017, а аз говорех за нея.
        Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
          Какво ви е мнението за цената на тази акция? Имам неголям пакет на 0,55лв. преди обратния сплит, но сега си мисля дали цената ще се качва още, и дали ще има стабилна дивидентна доходност с новата офис сграда която предстои да влезе в експлоатация?
          Прочете няколко страници назад мненията, изписано е доста по въпроса, някои колеги направих и стойностни анализи. Точен отговор на въпросите няма, ако някой ги знаеше, да е станал милионер, накрая всеки сам си преценява от коя страна да застане с бройки.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Какво ви е мнението за цената на тази акция? Имам неголям пакет на 0,55лв. преди обратния сплит, но сега си мисля дали цената ще се качва още, и дали ще има стабилна дивидентна доходност с новата офис сграда която предстои да влезе в експлоатация?

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
              Да си жив и здрав, все хубави новини да носиш!
              Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                Хаха. Като няма кой, реших аз да прескоча за пореден път на мястото на събитието
                Да си жив и здрав, все хубави новини да носиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                  Друго си е да имаме човек на място!
                  Хаха. Като няма кой, реших аз да прескоча за пореден път на мястото на събитието

Коментар

• Друго си е да имаме човек на място!

Коментар

• И в много, много скоро време акт 16!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Joz,
                        чекни на последния етаж дали не се нанася и там някой
                        Само на последния етаж има свободни 1500 квадрата. И на първия около 200. Всичко друго е заето.
                        Това ми е инфото от мястото на сградата.

Коментар

• Joz,
                          чекни на последния етаж да не се нанася и там някой

Коментар

На живо

Коментар

Вие пък всичко в детайли искате да знаете.
                              Не стига че ви пращам снимки, сега и договори да ви прикачвам тук? Ако бях на заплата към фонда с удоволствие.

Който не вярва да изчака официално инфо.

Ееееее, прати снимки де. Кой е ресторанта? Известна верига или нещо ново?
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                                На "живо" видя, че оправят ресторанта или на "живо" видя договора?
                                Вие пък всичко в детайли искате да знаете.
                                Не стига че ви пращам снимки, сега и договори да ви прикачвам тук? Ако бях на заплата към фонда с удоволствие.

Който не вярва да изчака официално инфо.

Коментар

Working...
                                X