Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАз ли имам кофти спомен за адсиц и 90 процента как се разпределят?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеФинансовият резултат е добър:
"Доход на акция - основен и с намалена стойност 0.276"..
По отношение на отнасянето на капитала отнася във фонд „Резервен“, най-вероятно също ще съм против, тъй като не съм 100% наясно ...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Ами започват да си приличат с Ферплей по отношение към миноритарите..ЧАКАТ ДА ИМ СЕ ДАВАТ ПАРИ И ДА ГИ ОЦЕНЯТ СРЕЩУ НИСКИ ДИВИДЕНТИ И НЕЯСНИ ОБЕЩАНИЯ..Те не разбраха ли , че с дивиден под 3-4% дивидентна доходност изобщо не са конкурентни..Last edited by Kiro; 31.01.2018, 07:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
При всичкото ми уважение, но бъркаш! За феърплей Питай г-н Маньо Моравенов - колко "прибраха"/окрадоха и колко остана в АДСИЦ-а!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук работата става - трай коне за зелена трева..Може ли някой да гарантира за колко ще се построи този проект за 80милиона и как ще го запълват и продават, след като и с Камбаните видяхме, че зациклиха..Интересно ще ми е кога ще се появят и Ферплей да дават по 1-2ст..Last edited by buyvalue; 30.01.2018, 23:24.IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеФинансовият резултат е добър:
"Доход на акция - основен и с намалена стойност 0.276"
"Печалба за годината 5 555"
5.555 милки не е зле.
Аз съм против да се разводнява Собствения Капитал с емитиране под счетоводната стойност.
По отношение на отнасянето на капитала отнася във фонд „Резервен“, най-вероятно също ще съм против, тъй като не съм 100% наясно за рисковете.
Имам акции на дружеството да добавя и не е препоръка за търговия.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Финансовият резултат е добър:
"Доход на акция - основен и с намалена стойност 0.276"
"Печалба за годината 5 555"
5.555 милки не е зле.
Аз съм против да се разводнява Собствения Капитал с емитиране под счетоводната стойност.
По отношение на отнасянето на капитала отнася във фонд „Резервен“, най-вероятно също ще съм против, тъй като не съм 100% наясно за рисковете.
Имам акции на дружеството да добавя и не е препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
те не трябва ли да имат някакви предварителни уговорки с предполагаем бъдещ клиент, преди да стартират такъв проект
Първо да кажа - Спрете да пишете след 3-тата ракия, че излиза страшна бръщолевица и не се разбира нищо!
После, какво е толкова страшно, че искат да вкарат в дружеството проект за 80 млн? доказали са, че и с по-големи се справят, имат опит, имат трак рекърд за дивиденти и успешни проекти! Уплашихте се, че няма да има дивидент следващата година, па нищо че след 2 може да е 30 стотинки? не разбирам?
Да, акционерите са много благодарни за успешните проекти Младост 4, Велико Върново, Видин, Лозенец, всички носят чудесна доходност на акционерите.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
само трябва да се появят едни стартъпи за новата сграда, нищо работа казвашIM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
само трябва да се появят едни стартъпи за новата сграда, нищо работа казваш“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Първо да кажа - Спрете да пишете след 3-тата ракия, че излиза страшна бръщолевица и не се разбира нищо!
После, какво е толкова страшно, че искат да вкарат в дружеството проект за 80 млн? доказали са, че и с по-големи се справят, имат опит, имат трак рекърд за дивиденти и успешни проекти! Уплашихте се, че няма да има дивидент следващата година, па нищо че след 2 може да е 30 стотинки? не разбирам?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар