Някой знае ли колко точно ще носи новата офис сграда като наеми на година при текущата заетост на сградата?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеРазлични стратегии има. Аз чета, че SEB SICAV 1 или тези, които закарах акцията до 45 ст. не толкова отдавна, пак са почнали да продават, аз лично нямам против отново на 1.5 да я видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеТогава....за бога братя ....не продавайте....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеТогава....за бога братя ....не продавайте....Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЕ възможност винаги има
Примерно:
Ако ЕТФ-а вдигне цената ( изкупи ни акциите ) и броя на акционерите падне под 750 - ще трябва автоматично да я извадят от Софикс според настоящите правила.
Между впрочем това важи и за други дружества .Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеИзискванията са ПК>=40 млн. лв и ФФ>=25% или ПК на ФФ>=10 млн. лв. , като втората част е в пъти покрита. Никаква възможност да изпадне.
А иначе всеки би искал да купи на нивата от 2015-а...
Примерно:
Ако ЕТФ-а вдигне цената ( изкупи ни акциите ) и броя на акционерите падне под 750 - ще трябва автоматично да я извадят от Софикс според настоящите правила.
Между впрочем това важи и за други дружества .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеспоред мен мястото на тази акция не е в софикс ( под 50 мио пазарна капитализация е компанията ) и май е единствена по този показател.......ако не я закарате с 20% нагоре мисля че може да стане голяма беля тука
А иначе всеки би искал да купи на нивата от 2015-а...Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеспоред мен мястото на тази акция не е в софикс ( под 50 мио пазарна капитализация е компанията ) и май е единствена по този показател.......ако не я закарате с 20% нагоре мисля че може да стане голяма беля тука
А дали у софиксо или не, няма значение, просто скоростта ще е малко по друга.
Аз даже бих предпочел извън да е по някое време.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеЕ не е много лека полекано доволно. Имаме още 4 дни по 8% на ден мале мале....
. Май по-често трябва да има избори хаха
Коментар
Коментар