Хората си напазаруваха добре Брефчета на тънкана.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Знаеш че съм "другарче стояло до теб"- неконфликтен;- (защото на много от Вас чест и почест за бащите де са Ви изхранвали), а аз не съм от изучените!
Сега вземи и ми обясни с думи прости, движенията м/у двете компании (защото се прихластвате според мое скромно усещане)Софимоти /БРЕФ-,- картинката от лето 2009(зада не пренебрегваме излизането на БРЕФ от земеделското владичество) и схемата (ПРОЕКТА) на О.Д. реализирана в СфИ.? Не е персонално към теб, визирам и пандата и др., знаете че съм доста по дрът ,- та изпитвам Ви. Коя къде ще бъде ако сте започнали след "великото Причастие-02,2009г." , кой какво ви е дал и ще даде до 2018/9/20г.о и аз съм неконфликтен
, инта много завоалирано и иносказателно говориш и не знам дали те разбрах
иначе 02.2009 инвесторът показва цена от 2,62 за софарма имоти и 2.39 за бреф, не ми се смятат дивиденти но софарма имоти със сигурност е по-напред. пък и мен това ми беше идеята, че след движението от последните години човек по-скоро би си взел бреф отколкото софарма имоти, без да е препоръка
иначе до 2020 какво ще стане никой не знае, от двете бих заложил на бреф но по-скоро има по-интерсни неща по света и у нас
а иначе за схемата на донев не знам, поне спечелихме от нея, в други фирми по света и у нас схемите си вървят без да остане нищо за дребните акционери
успех на всички с инвестициите и извинявайте ако сме разводнили темата но пък то трябва човек постоянно да сравнява къде какво се предлага
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
според мене бъркаш, все едно да кажеш защо някой да си купува бреф като СФИ последните 5 години е 200-300% нагоре а бреф е 10-20% нагоре. Пък пандата преди 5-10 години не е обикалял форума да ви навива да си купувате wereldhave
иначе брефа чисто счетоводно ми харесва дори и да няма голям дивидент тази година. но отчетите не са всичко
Знаеш че съм "другарче стояло до теб"- неконфликтен;- (защото на много от Вас чест и почест за бащите де са Ви изхранвали), а аз не съм от изучените!
Сега вземи и ми обясни с думи прости, движенията м/у двете компании (защото се прихластвате според мое скромно усещане)Софимоти /БРЕФ-,- картинката от лето 2009(зада не пренебрегваме излизането на БРЕФ от земеделското владичество) и схемата (ПРОЕКТА) на О.Д. реализирана в СфИ.? Не е персонално към теб, визирам и пандата и др., знаете че съм доста по дрът ,- та изпитвам Ви. Коя къде ще бъде ако сте започнали след "великото Причастие-02,2009г." , кой какво ви е дал и ще даде до 2018/9/20г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
И каква ти е файдата от тоя ийлд след като за цял 10г бичимаркет е 3пъти надоле, последните 2г - двойно... ?
иначе брефа чисто счетоводно ми харесва дори и да няма голям дивидент тази година. но отчетите не са всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
И каква ти е файдата от тоя ийлд след като за цял 10г бичимаркет е 3пъти надоле, последните 2г - двойно... ?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеедни wereldhave можеш да си ги вземеш на yield от 7%, точно колкото е тук преди увеличението на капитала.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНякой може ли да обясни как така намалението на броя акции от 60 мил. - на 20 мил. не е одобрено от КФН и не е вписано в търговския регистър все още, а реално новите акции (20 милиона) вече се търгуват на борсата ?
Какви рискове биха произтекли от това за акционерите?
Благодаря!
Не е одобрена промяната в номинала, който е все още 3лв.
https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...veCondition.ra
- 1 like
Коментар
-
Някой може ли да обясни как така намалението на броя акции от 60 мил. - на 20 мил. не е одобрено от КФН и не е вписано в търговския регистър все още, а реално новите акции (20 милиона) вече се търгуват на борсата ?
Какви рискове биха произтекли от това за акционерите?
Благодаря!Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеПохвално е че си заинтересован адаш. Дай-боже и другите 50 липсващи процента да се заинтересуват. Относно новите събития в БРЕФ мога да те посъветвам да звъннеш на ДВИ за да знаеш има ли потенциален наемател или идеите около увеличението. Аз не върви да пиша тук такава информация по ред причини а и форума не е място за разпространяване на информация а за обсъждане на такава. Мен само ме дразни тази тъпотия с кворума и затова не ходя на ОСА, но този път за мен ще е добре всички да отидат, като предварително са получили цялата информация а не да разчитат да задават въпроси на място и тогава да решават как да гласуват.
Искаш да кажеш, че по тел. си придобил повече инфо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеПри мен БРЕФ в момента е над 6% и съм силно заинтересован от развитието.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеПрав си не им работят. Ама не трябва да ги обвиняваме - от края на януари и скайп не бива, та какво остава тук.
iorozov@gmail.com работи засега
Коментар
-
Прав си не им работят. Ама не трябва да ги обвиняваме - от края на януари и скайп не бива, та какво остава тук.
iorozov@gmail.com работи засега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНе съм имал предвид да си ги мерим. За моите акции в този форум(без извънборсови) съм споменавал единствено %, или ако коментирам сделка - евентуално може да съм споменал бройка. При мен БРЕФ в момента е над 6% и съм силно заинтересован от развитието. Последно взех на 2,02 и мисля пак да сожа там ордер. КОгато казваш имам 100бр(както и в други теми си правил) остава малко неприятно чувство. Звучи малко като онези мили и симпатични хора, отдавна сложени в игнор листата, които биха обърнали света за да ми помогнат да взема правилно решение, нищо че те няма акции и не смятат да имат. В никакъв случай не искам да те обидя - малко съм пресилил нещата, но понеже си ми симпатичен на изказ, и +- споделям доста от менията ти, затова и споделям. Може би трябваше на лични.
Коментар
-
Не съм имал предвид да си ги мерим. За моите акции в този форум(без извънборсови) съм споменавал единствено %, или ако коментирам сделка - евентуално може да съм споменал бройка. При мен БРЕФ в момента е над 6% и съм силно заинтересован от развитието. Последно взех на 2,02 и мисля пак да сожа там ордер. КОгато казваш имам 100бр(както и в други теми си правил) остава малко неприятно чувство. Звучи малко като онези мили и симпатични хора, отдавна сложени в игнор листата, които биха обърнали света за да ми помогнат да взема правилно решение, нищо че те няма акции и не смятат да имат. В никакъв случай не искам да те обидя - малко съм пресилил нещата, но понеже си ми симпатичен на изказ, и +- споделям доста от менията ти, затова и споделям. Може би трябваше на лични.
Коментар
Коментар