Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАбе хора, близо 2млн.кв.м. са офис площите в София ! За какво взима пари този мениджмънт, ами да намерят и да се договорят ! Не мисля, че са строителна компания за да строят обекти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМоже да се повтарям, но в момента се строят много офис сгради в София и докато построят новата, наемния пазар ще е потънал...много лош избор на момент за започване на мега проект...не случаяно един колега ги оприличи на един друг фонд...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАбе хора, близо 2млн.кв.м. са офис площите в София ! За какво взима пари този мениджмънт, ами да намерят и да се договорят ! Не мисля, че са строителна компания за да строят обекти.
Ееее, така бавно и постепеееннннооо ще нараааастват актииивите....
Иначе ,- джас-прас и всичко на яве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеобясняваха, че нямало подходящи, имало сгради ама нямали места за паркиране или неща от сорта...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
+++
Ми те точно това нееднократно заявяваха че ще правят, но уви.
Причините ?
Лъжат....толкова си могат....или нещо друго ?“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕто един много добър пример
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...radi_v_sofiia/
Тези тук трябваше да направят точно това, инвестиция в работеща сграда с наематели.
Ми те точно това нееднократно заявяваха че ще правят, но уви.
Причините ?
Лъжат....толкова си могат....или нещо друго ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМай дивидента ще е 0,034лв ?
Коментар
-
Ето един много добър пример
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...radi_v_sofiia/
Тези тук трябваше да направят точно това, инвестиция в работеща сграда с наематели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Вече няма да питаш кой не ходи на събранията - Мариан ги е описал поименноLast edited by Etihad; 12.03.2018, 15:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Ох. Не знам какво да кажа. Излиза че съм защитник на менижмънта а всъщност е точно обратното. Бесен съм но не само на тях а и на тези 50% дето не отидоха на ОСА и позволиха да мине това решение за което се искаха 75% от гласовете. Извинявам се ако си разбрал поста ми като обида. Няма как знам кой си и дали имаш опит с имотите. За мен си просто един нов ник във форума на инвестор а Брешков е човек с някаква история та затова така се изказах тогаваНо е факт че говорим на различни езици. Като човек с 30 години опит мога да кажа че например аз не се интересувам от количеството имоти а от качеството им, докато ти цитираш статии от вестници и статистики. За един имот били важни три неща: Три пъти мястото. Понеже съм от Варна например не знам колко магазина има в града ама знам че тези на Княз Борис са си все наети а при криза всичко по уличките се опразва. Може да се опразнят всички големи търговски площи но тази на бриколажа е последната която ще остане без наемател независимо колко други са построени. Та викаш щели да стават много офисите в София. А колко от тях ще са в парк? Или това няма значение за евентуалните бъдещи наематели? И пак ще повторя: Бесен съм на това което стана с този фонд. Досега ги харесвах но вече не ги харесвам. Обаче такава ни е държавата и явно това е проблема. Не е луд който изяжда зелника. Все повече се убеждавам че трябва да кажа чао на тази държава. Бъди здрав и още веднъж извинявай. Не е било умишлено
Вече няма да питаш кой не ходи на събранията - Мариан ги е описал поименно
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар