IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Миля, че с още един договор за наем за 10-20 % и ще стане много интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

...
      ... Отделно, миналата година се бавиха като луди с дивидента, което определено не беше добра мениджърска практика. Та така - успех тук и много ще се радвам да ме убедите да вляза на 1,50 евро
      Конкретно за дивидента Груев, ми позволи да не се съглася. По закон АДСИЦ-ите следва да го изплатят до края на календарната година (а те даже го дадоха с 1 месец бонус) в която са взели решение за разпределение. Забавиха се малко със самото ОСА, но предвид "ненормалната" 2020 година... им беше простено. На 30 ноември 2020 г, когато си получихме дивидентите имаше доста и все атрактивни опции за това къде да ги похарчим.

Така, че за дивидента баш забележки нямам.
      Vanitas vanitatum...

Коментар

Не съм казал, че е скъпа, просто мисля, че пазарът може да върне, защото твърде рязко качи на 1,90 - лично мнение. А дали ше върне - ще видим, проблемите в сектора на недвижими имоти под наем, особено търговсиките площи, са много големи. Ок, тук не е търговска площ, а офис, ма то като почне да удря, удря навсякъде. Отделно, миналата година се бавиха като луди с дивидента, което определено не беше добра мениджърска практика. Та така - успех тук и много ще се радвам да ме убедите да вляза на 1,50 евро
        Следващите месеци ще се освободят пари от спиди, от чез, мисля, които ще си търсят място, винаги има мегдан за връщане, ама според мен само ако целия пазар върне и то от външни причини

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Тя и сега не е толкова скъпа,ще имаш и 10 ст чист дивидент есента, ако търсиш нещо на 100% сигурно е 0-та лихва в банката до 100к евро
          Не съм казал, че е скъпа, просто мисля, че пазарът може да върне, защото твърде рязко качи на 1,90 - лично мнение. А дали ше върне - ще видим, проблемите в сектора на недвижими имоти под наем, особено търговсиките площи, са много големи. Ок, тук не е търговска площ, а офис, ма то като почне да удря, удря навсякъде. Отделно, миналата година се бавиха като луди с дивидента, което определено не беше добра мениджърска практика. Та така - успех тук и много ще се радвам да ме убедите да вляза на 1,50 евро
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Така беше и аз почти бях влязъл, но не стигна и се отказах. Взех още малко спидита тогава. Всеки с решенията и поуките си
            Тя и сега не е толкова скъпа,ще имаш и 10 ст чист дивидент есента, ако търсиш нещо на 100% сигурно е 0-та лихва в банката до 100к евро

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

Преди половин година цената беше почти 1.5 лв.
              Така беше и аз почти бях влязъл, но не стигна и се отказах. Взех още малко спидита тогава. Всеки с решенията и поуките си
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

Не си уточнил вида на валутата... Това да не би да означава, че преди 2023 г. не трябва да те чакаме тук...
                Преди половин година цената беше почти 1.5 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

Не си уточнил вида на валутата... Това да не би да означава, че преди 2023 г. не трябва да те чакаме тук...
                  Може, може - успех желая И на 1,50 евро ще купя, ако трябва, стига да се развива правилно дотогава. Засега съм пас - твърде много са ми условностите точно в този сегмент, но това не пречи акцията да си расте. Дано!

Коментар

не е сигурно, може и да има, зависи колко бързо ще се отпуснат парите, защото за момента пари няма. Сложи 3 години строителство, значи за 2 години парите трябва да дойдат - което е повече от достатъчен срок. вече дали ще има наематели, при положение че съседната сграда е празна, а ще се троят и нови, отделно БЦ Актив и екс централата на Алфа банк, дето са с по-добра локация от тях, също са празни, е отделен въпрос. Гледаме мача - много хубава хартия, но с твърде много условности.
                    П.С. На 1,50 мога да преглътна условностите, при сегашната цена - не. Нямам акции, но следя и не е препоръкЪ
                    Vanitas vanitatum...

Коментар

не е сигурно, може и да има, зависи колко бързо ще се отпуснат парите, защото за момента пари няма. Сложи 3 години строителство, значи за 2 години парите трябва да дойдат - което е повече от достатъчен срок. вече дали ще има наематели, при положение че съседната сграда е празна, а ще се троят и нови, отделно БЦ Актив и екс централата на Алфа банк, дето са с по-добра локация от тях, също са празни, е отделен въпрос. Гледаме мача - много хубава хартия, но с твърде много условности.
                      П.С. На 1,50 мога да преглътна условностите, при сегашната цена - не. Нямам акции, но следя и не е препоръкЪ
                      Под 3.50 моите не ги давам. Това е 121 мил. капитализация, а само Тех Парк я смятам на толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
                        Обзалагам се, че метро до там в близките 5г. няма да има.

Коментар

• Обзалагам се, че метро до там в близките 5г. няма да има.
                          Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Много положителна новина и според мен. След 3-4 г. паркът ще е пълен с хора, след още една ще има и метро. Според мен ще са пълни и всички останали сгради в парка. А скоро би трябвало да стане ясно за какво точно ще са сградите.

Това не е препоръка за покупка на акции на компанията.

Коментар

• Добра новина според мен. Държавата ще се ангажира допълнително в "облагородяване" на пейзажа в района на Тех парка, в инфраструктура и пр. Работата по отклонението на метрото ще е с още по-висок приоритет.
                              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Проектът за нови административни сгради, едната на 15 етажа, е одобрен от главния архитект, а държавата не отговоря за какво са и колко ще струват

Коментар

Working...
                                X