Миля, че с още един договор за наем за 10-20 % и ще стане много интересно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
...
... Отделно, миналата година се бавиха като луди с дивидента, което определено не беше добра мениджърска практика. Та така - успех тук и много ще се радвам да ме убедите да вляза на 1,50 евро
Така, че за дивидента баш забележки нямам.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Не съм казал, че е скъпа, просто мисля, че пазарът може да върне, защото твърде рязко качи на 1,90 - лично мнение. А дали ше върне - ще видим, проблемите в сектора на недвижими имоти под наем, особено търговсиките площи, са много големи. Ок, тук не е търговска площ, а офис, ма то като почне да удря, удря навсякъде. Отделно, миналата година се бавиха като луди с дивидента, което определено не беше добра мениджърска практика. Та така - успех тук и много ще се радвам да ме убедите да вляза на 1,50 евро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Тя и сега не е толкова скъпа,ще имаш и 10 ст чист дивидент есента, ако търсиш нещо на 100% сигурно е 0-та лихва в банката до 100к евроNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Така беше и аз почти бях влязъл, но не стигна и се отказах. Взех още малко спидита тогава. Всеки с решенията и поуките си
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Преди половин година цената беше почти 1.5 лв.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Не си уточнил вида на валутата... Това да не би да означава, че преди 2023 г. не трябва да те чакаме тук...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Не си уточнил вида на валутата... Това да не би да означава, че преди 2023 г. не трябва да те чакаме тук...И на 1,50 евро ще купя, ако трябва, стига да се развива правилно дотогава. Засега съм пас - твърде много са ми условностите точно в този сегмент, но това не пречи акцията да си расте. Дано!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
не е сигурно, може и да има, зависи колко бързо ще се отпуснат парите, защото за момента пари няма. Сложи 3 години строителство, значи за 2 години парите трябва да дойдат - което е повече от достатъчен срок. вече дали ще има наематели, при положение че съседната сграда е празна, а ще се троят и нови, отделно БЦ Актив и екс централата на Алфа банк, дето са с по-добра локация от тях, също са празни, е отделен въпрос. Гледаме мача - много хубава хартия, но с твърде много условности.
П.С. На 1,50 мога да преглътна условностите, при сегашната цена - не. Нямам акции, но следя и не е препоръкЪVanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
-
не е сигурно, може и да има, зависи колко бързо ще се отпуснат парите, защото за момента пари няма. Сложи 3 години строителство, значи за 2 години парите трябва да дойдат - което е повече от достатъчен срок. вече дали ще има наематели, при положение че съседната сграда е празна, а ще се троят и нови, отделно БЦ Актив и екс централата на Алфа банк, дето са с по-добра локация от тях, също са празни, е отделен въпрос. Гледаме мача - много хубава хартия, но с твърде много условности.
П.С. На 1,50 мога да преглътна условностите, при сегашната цена - не. Нямам акции, но следя и не е препоръкЪ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеОбзалагам се, че метро до там в близките 5г. няма да има.
П.С. На 1,50 мога да преглътна условностите, при сегашната цена - не. Нямам акции, но следя и не е препоръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар