Имаше май и възможност за включване на точка на момента, но тя беше бая процент. Пак казвам, това не са неща зад които стоя на 100%. Просто, все пак трябва да се проверят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнение
Мисля, че няма как да стане. Мисля, че трябваха поне 5% предварително да се иска, там в някъв срок, включване на точка в дневния ред. На място, не. Може и да бъркам, поправете ме, ако греша.
- 1 like
Коментар
-
Че то това за дивидентът от 7,5 стинки си беше ясно още преди 2 месеца, като излязоха данните Кю4 и вътре имаше загуба за тримесечието от преоценки (или минимална печалба по спомени). И бях убеден, че е замазване на очите на цацата това със заделените провизии за дивидент, което още повече ми светна ламБата да изчакам и парите, дето ги бях предвидил за нещо тук, да ги задържа и после да ги вкарам в Неохим. Личи си, че мениджмънтът е некоректен или поне е принуден да се прави на такъв (отново напомням за късното ОС, макар и в рамките на закона, което го оправдаха с пр грипчето). С което, отново подчертавам, никога не съм казвал и не казвам, че акцията е лоша, но просто си го имам едното наум и то рядко ме е подвеждало. Живи, здрави и успешни!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Изненадващо, но гледам положително на промяната по няколко причини :
- няма да се налага увеличение на капитал за изплащане на дивидент в следващите години
- финансова стабилност на компанията
- ще се ускорят продажбите на заспалите имоти
Ако има нови договори за Тех Парк и не се загубят настоящи наематели всичко е перфектно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Ангажирам се лично да го предложа на ОС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ще бъде добро решение според мен
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Кой е казал, че няма да е 100 % при тази законова промяна? Не виждам защо да не вземем такова решение на ОС. Все пак тук няма зъл маджо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Спазват, но ще има разочарование. Можеха да разпределят 100% за да го намалят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Спазват закона хората, влиза в сила на 16,03,21.
Друг е въпроса, че някои не го отчетаха и при други АДСИЦ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениепровизиите за дивидент намаляват спрямо предварителния отчет---лошо
Спазват закона хората, влиза в сила на 16,03,21.
Друг е въпроса, че някои не го отчетаха и при други АДСИЦ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliya Angelov Разгледай мнениеГодишен дивидент - не по-малко от 90 на сто от печалбата за финансовата година, определена по реда на ал. 3 и при спазване на изискванията на чл. 247а от Търговския закон. = 2 590 739.74 лв или 7,5 ст./акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеДобре се движим днес, дали няма нещо ново
- 1 like
Коментар
Коментар