Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениечакай сега!
Мисля че сме поели достатъчен риск със слагането на 100% от портфейлите ни в български акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениечакай сега!
Мисля че сме поели достатъчен риск със слагането на 100% от портфейлите ни в български акции.
Сега кои са уморени-кои бързи, кои започват с буквата А - кои не, там е Божа работа!
Всяка една може да стане 0 много бързо, също така и таван няма над никоя от тях. Аз си мислех че АГРИЯ и СПИДИ са скъпи, а гледай къде ги отнесоха купувачите. Други си мислеха че ФИ АДСИЦ и ЕНЕРГОНИ са супер евтини, ама там си останаха.
Поздрави!
Просто сме различни като тип хора - аз искам първо да създам фундамент и тогава да се заигравам за големи пари, а той просто иска повече от живота.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗначи не виждаш разликата в подбора на компании в моя и твоя портфейл? А и общата експозиция...
И 200% да си в акции, като си все в уморени коне не можеш да очакваш чудеса
Мисля че сме поели достатъчен риск със слагането на 100% от портфейлите ни в български акции.
Сега кои са уморени-кои бързи, кои започват с буквата А - кои не, там е Божа работа!
Всяка една може да стане 0 много бързо, също така и таван няма над никоя от тях. Аз си мислех че АГРИЯ и СПИДИ са скъпи, а гледай къде ги отнесоха купувачите. Други си мислеха че ФИ АДСИЦ и ЕНЕРГОНИ са супер евтини, ама там си останаха.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПо-уморен кон от елтос или петрол, или борд или дори смачканяка адванс може ли да съществува !?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗначи не виждаш разликата в подбора на компании в моя и твоя портфейл? А и общата експозиция...
И 200% да си в акции, като си все в уморени коне не можеш да очакваш чудесаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение??????
в момента имам 14лв в едната и около 20лв в другата платформа! 100% съм в акции колко по-смело от това? Просто има хора с много ресурс и аз не съм за съжаление от тях!
И 200% да си в акции, като си все в уморени коне не можеш да очакваш чудеса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАми хем инвестирате боязливо, хем искате да имате много... Няма такива филмиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение??????
в момента имам 14лв в едната и около 20лв в другата платформа! 100% съм в акции колко по-смело от това? Просто има хора с много ресурс и аз не съм за съжаление от тях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАми хем инвестирате боязливо, хем искате да имате много... Няма такива филмиПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАми хем инвестирате боязливо, хем искате да имате много... Няма такива филми
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеех защо нямам и аз ей така да клъвна 150К
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеех защо нямам и аз ей така да клъвна 150КМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеех защо нямам и аз ей така да клъвна 150Кживота е пред теб
Коментар
Коментар