Първоначално изпратено от LEOPARD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
С две думи казваш,- че тук пушката ще гърми във всяко действие...
в последното ще е вакуумна имплозия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЯвно никой не го интересува уебинара, или пък всички са го гледали и няма какво да се комантира - факт, имаше към 50 човека вътре по едно времеАз, като добър самарянин, ще скицирам основното:
- дивидент за 2024 е много вероятно да има, но зависи от кеш флоуа, иначе чисто счетоводно не следва да се начислява
- задатъкът за Бриколаж ще влезе 2025, като независимо кога подпишем договора за имота там, до ноември 2025 ще се дължат тези по 100 000 лева на месец наем
- към Кю4 2024 ще сме над 3 милиона приходи
- очакваме (оптимистично) още 10% в Синерджи (дано стане) до края на година, т.е. да се изравнят навсякъде по 75% заетост, което (по мои сметки, не на Брешков, да подчертая), идва към 15 милиона приходи годишно, от които половината са печалба (което ще се случи за 2025)
- ще има индексации на наемите, както е редно всяка година
- имаме само един наемател с изтичащ договор за 2025 - 1400 квадрата в Бизнес парка, като просто този наемател (сами може да се сетите за името) работи с краткосрочни договори, т.е. очакват да го подновят
- отдаваме и паркоместата в Синерджи - 80 евро на паркомясто, отдадени са 380, т.е. реално всичко е запълнено, извън тези, които са пазят за новите наематели. Иначе казано, само от паркоместата в Синерджи сме избили над 60% от наема на Бриколаж - добре ли е, че някои ми се смееха, като ги смятах по едно време
- цените на отдаване на площите са добри, като за пазара - няма да кажа конкретните цифри, вижте си ги в записа, като го качат
- и финално, имаше и друго, но набързо - толкова, оптимисти са, че могат да направят по-добра сделка от тези за централата на ПИБ - както искате го разбирайте
С две думи казваш,- че тук пушката ще гърми във всяко действие...
в последното ще е вакуумна имплозия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Явно никой не го интересува уебинара, или пък всички са го гледали и няма какво да се комантира - факт, имаше към 50 човека вътре по едно времеАз, като добър самарянин, ще скицирам основното:
- дивидент за 2024 е много вероятно да има, но зависи от кеш флоуа, иначе чисто счетоводно не следва да се начислява
- задатъкът за Бриколаж ще влезе 2025, като независимо кога подпишем договора за имота там, до ноември 2025 ще се дължат тези по 100 000 лева на месец наем
- към Кю4 2024 ще сме над 3 милиона приходи
- очакваме (оптимистично) още 10% в Синерджи (дано стане) до края на година, т.е. да се изравнят навсякъде по 75% заетост, което (по мои сметки, не на Брешков, да подчертая), идва към 15 милиона приходи годишно, от които половината са печалба (което ще се случи за 2025)
- ще има индексации на наемите, както е редно всяка година
- имаме само един наемател с изтичащ договор за 2025 - 1400 квадрата в Бизнес парка, като просто този наемател (сами може да се сетите за името) работи с краткосрочни договори, т.е. очакват да го подновят
- отдаваме и паркоместата в Синерджи - 80 евро на паркомясто, отдадени са 380, т.е. реално всичко е запълнено, извън тези, които са пазят за новите наематели. Иначе казано, само от паркоместата в Синерджи сме избили над 60% от наема на Бриколаж - добре ли е, че някои ми се смееха, като ги смятах по едно време
- цените на отдаване на площите са добри, като за пазара - няма да кажа конкретните цифри, вижте си ги в записа, като го качат
- и финално, имаше и друго, но набързо - толкова, оптимисти са, че могат да направят по-добра сделка от тези за централата на ПИБ - както искате го разбирайтеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Запазих час за автомивка и съм готов за уебинара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Запазих час за автомивка и съм готов за уебинара
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеАз за Исперих и Айтос само мога да си мечтая!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Понеже знам, че мениджмънта чете форума, бих искал да попитам следното.
Смятате ли, че е добра идея да се обявят 3-те имота в неактивна фаза - а именно, НИ в София, Лозенец и Видин за продажба в средства за масова комуникация - вестници, интернет и т.н. на явен търг - в даден срок - 3 месеца например, с цел достигане до по-голям кръг потенциални купувачи и отключване на стойност за акционерите.
Наскоро имаше точно такава обява от ОББ за техен имот - https://estates.ubb.bg/sales/2211 , която се рекламираше.
Благодаря
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеБуквам и аз една почивка с децата във вакарел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Буквам и аз една почивка с децата във вакарел.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
па аз да съм написал къде ще ходя - казвам ви го по една причина - носете си новите дрехи и се радвайте на живота, защото е прекалено кратък и бързо свършва. И да трупате нещо си някъде като чичо Скрудж, все тая - парите са, за да се харчат
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Тя, ликвидацията хубаво е заявена ,ама може и да се проточи и десетина години....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Тя, ликвидацията хубаво е заявена ,ама може и да се проточи и десетина години....Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар