Първоначално изпратено от August
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Не съм адвокат на Грую, напротив, почти винаги сме били на различно мнение. В доста голяма част от случаите и продължаваме да сме. Но в случая с ФНИБ, смея да твърдя че е доста добре запознат с темата. Не искам да навлизам в детайли, но това че се е "ушил до каскета" с акции, не прави акцията "шит". Компанията си има оценка, има си и активи. Ясна е моментната оценка, ясни са активите, ясни са и задълженията. Всеки сам може да прецени дали акцията е надценена,подценена или справедливо оценена. Факт е че той заяви че е почти ол-ин на БФБ при ФНИБ, при цена на акцията около 2лв. Цената сега е друга. Пак казвам, не съм му адвокат, не го защитавам, не знам и какво пише в другите форуми, но специално по темата за ФНИБ, смятам че може да му се има някакво доверие...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Точно пък Грую се е ушил до каскета с тоз шит и освен с "хубави анализи" няма с какво друго да
подкара камилчетата да пасат по ливадата. По всички други теми, като антизаинтересовано лице твори безобразно "хубави анализи"
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Точно пък Грую се е ушил до каскета с тоз шит и освен с "хубави анализи" няма с какво друго да
подкара камилчетата да пасат по ливадата. По всички други теми, като антизаинтересовано лице твори безобразно "хубави анализи"
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Аз лично имам Бреф, Атера нямам от много години. Според мен Бреф е по-добре. Прегледай писанията по форума. Груйо има хубави анализи по темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheBeginner Разгледай мнениеЗдравейте,
Сега започвам да инвестирам и се насочих към някое дружество в недвижими имоти. Разглеждах Адван Терафонд и Българският за недвижими имоти. Въпросът ми е кое е по-добре: инвестиция в земя или офиси?
Здравко от форума е писал, че са добри новини, че се е стигнало до 79,9% от сградата да е наета от наематели, но това не ми изглежда добре. Другите сгради по-добре ли са и ако само тази е така това предполагам е ОК? Бихте ли споделили мнение и да препоръчате кое е най-доброто дружество, което инвестира в недвижими имоти, има ли с жилищно строителство?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте,
Сега започвам да инвестирам и се насочих към някое дружество в недвижими имоти. Разглеждах Адван Терафонд и Българският за недвижими имоти. Въпросът ми е кое е по-добре: инвестиция в земя или офиси?
Здравко от форума е писал, че са добри новини, че се е стигнало до 79,9% от сградата да е наета от наематели, но това не ми изглежда добре. Другите сгради по-добре ли са и ако само тази е така това предполагам е ОК? Бихте ли споделили мнение и да препоръчате кое е най-доброто дружество, което инвестира в недвижими имоти, има ли с жилищно строителство?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеприятна новина - мерси, Здравко. Не че е нещо невероятно - към 530 квадрата са, но важно е, че казаха, че ще има нови наематели и ето, няколко седмици по-късно си изпълняват заявката. Между другото, това с "канадско мече" им е сред топ сделките (по принцип, не за конкретната новина), както и с Инсаит - изключително важно е да намираш подобни стратегически партньори, които е само въпрос на време да доведат нови или да се разширят. Поздравления от мен - за пореден ден сме на АТН, така че пътят е само напред и нагоре - тази година ще сме с много добър, догодина (вярвам) - с отличен
https://www.investor.bg/a/534-novini...ta-predi-coviddestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
приятна новина - мерси, Здравко. Не че е нещо невероятно - към 530 квадрата са, но важно е, че казаха, че ще има нови наематели и ето, няколко седмици по-късно си изпълняват заявката. Между другото, това с "канадско мече" им е сред топ сделките (по принцип, не за конкретната новина), както и с Инсаит - изключително важно е да намираш подобни стратегически партньори, които е само въпрос на време да доведат нови или да се разширят. Поздравления от мен - за пореден ден сме на АТН, така че пътят е само напред и нагоре - тази година ще сме с много добър, догодина (вярвам) - с отличенNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хайде да изпреваря адептите
У В Е Д О М Л Е Н И Е от “Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ, вписано в търговския регистър с ЕИК 131350366 представлявано от Изпълнителния директор Чавдар Иванов Донков относно: вътрешна информация по смисъла на чл. 17 от Регламент (ЕС) 596/2014 г. УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, На основание чл. 17, т. 1 от Регламент (ЕС) 596/2014 г. Ви уведомявам за следното: „Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ сключи допълнително споразумение с „Частно основно училище Канадско Мече“ ООД за поетапно наемане на допълнителни площи в Камбани Грийн Офиси. Съгласно анекса, наемният срок на допълнителните обекти, изтича заедно с наемния срок на вече отдадените площи – на 15.09.2033 г. С новоотдадените площи, процентът на запълняемост на Камбани Грийн Офиси достига 79.9%
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
17:22
Уведомление за подписан договор за наем в Камбани Грийн Офиси
Прикачени файлове:Уведомление за подписан договор за наем в Камбани Грийн Офиси
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеАма и аз да се набутам тук заради Груеца със 10К на средна 4,187........И сега какво???Той се олива да сипва заради апартамента!P.S.Нямам препоръки никакви разбира се!не продавам и няма да продам нишо до ликвидацията. Даже може и да купя, ако останат пари след ремонта - въпрос на време. Знам, че е дружески бъзик, но аз винаги си стоя зад думите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Браво - все така да ги целиш - който играе, пИчелиВинаги съм уважавал мнения на колеги, казани със сделката, а не няколко месеца следварително, когато всички са продали на връх и са купили на дъно. За да съм честен, имах няколко подобни врътки и аз в началото ми тук, но от 2 години не съм продавал нищо - само си купувам, когато имам възможност (за децата)
Инта, за добро или лошо, ми се наложи да затворя над милион наши пари в имотна сделка - все пак децата трябва да имат собствени стаи и бани, а и за родителите ни (техните баби и дядовци) трябва да се мисли, та закупих съответния достатъчно голям апартамент. Затова и не мога да се включа сега - ДС унуката и любимец на твоите лаладжиЙ следва да ми връчи почетен диплом, тъй като от 2 мои сделки е взел над 50 000 лева местен данък за избушената столична община, щото са реализирани на реални пари - не се хваля, казвам, че още има балъци в "тази държава"....
Панда, припомни ми, преди известно време имахме подобен спор с теб и ти даде пиър (без бас беше, за спорта само - бас имах само с абц, който той изпълни на секундата, като човек на честта), с който да сравним брефчето - ще си изровиш ли какво беше и какво стана - дали ти, или аз излязох прав?Last edited by Black and white cat-foot; 13.05.2025, 17:19.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Демонстрираш спекулантски практики,- но не забравяй че си в нужда винаги когато ти потрябва ликвидност при внезапен спих, а тази позиция си е хай ниво на "кеш" при нужда!!!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар