IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Точно пък Грую се е ушил до каскета с тоз шит и освен с "хубави анализи" няма с какво друго да
    подкара камилчетата да пасат по ливадата. По всички други теми, като антизаинтересовано лице твори безобразно "хубави анализи"
    Както винаги, коментарите ти са като на "пишман" инвеститор!
    Last edited by RUBLA; 24.05.2025, 10:54. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Не съм адвокат на Грую, напротив, почти винаги сме били на различно мнение. В доста голяма част от случаите и продължаваме да сме. Но в случая с ФНИБ, смея да твърдя че е доста добре запознат с темата. Не искам да навлизам в детайли, но това че се е "ушил до каскета" с акции, не прави акцията "шит". Компанията си има оценка, има си и активи. Ясна е моментната оценка, ясни са активите, ясни са и задълженията. Всеки сам може да прецени дали акцията е надценена,подценена или справедливо оценена. Факт е че той заяви че е почти ол-ин на БФБ при ФНИБ, при цена на акцията около 2лв. Цената сега е друга. Пак казвам, не съм му адвокат, не го защитавам, не знам и какво пише в другите форуми, но специално по темата за ФНИБ, смятам че може да му се има някакво доверие...
      Очаквам който е добре запознат с темата да може да си отговори на въпроса защо сградите на мега най-гадното и осмърдяно от зооградината място (цитирам по памет) се запълват, пък мега най-сградата със солари не се. Твърде са му предубедени и необективни анализите за локациите в София и предпочитанията на за да му имам доверие.Все още си мисли, че сградите се наемат от работещите в тях. Има път да извърви докато разбере, че се наемат от хора на които не им пука за соларите и ливадата под прозореца а е от тружениците по бюрата в нея.

Коментар

Точно пък Грую се е ушил до каскета с тоз шит и освен с "хубави анализи" няма с какво друго да
        подкара камилчетата да пасат по ливадата. По всички други теми, като антизаинтересовано лице твори безобразно "хубави анализи"

Коментар

Не съм адвокат на Грую, напротив, почти винаги сме били на различно мнение. В доста голяма част от случаите и продължаваме да сме. Но в случая с ФНИБ, смея да твърдя че е доста добре запознат с темата. Не искам да навлизам в детайли, но това че се е "ушил до каскета" с акции, не прави акцията "шит". Компанията си има оценка, има си и активи. Ясна е моментната оценка, ясни са активите, ясни са и задълженията. Всеки сам може да прецени дали акцията е надценена,подценена или справедливо оценена. Факт е че той заяви че е почти ол-ин на БФБ при ФНИБ, при цена на акцията около 2лв. Цената сега е друга. Пак казвам, не съм му адвокат, не го защитавам, не знам и какво пише в другите форуми, но специално по темата за ФНИБ, смятам че може да му се има някакво доверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Аз лично имам Бреф, Атера нямам от много години. Според мен Бреф е по-добре. Прегледай писанията по форума. Груйо има хубави анализи по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheBeginner Разгледай мнение
              Здравейте,
              Сега започвам да инвестирам и се насочих към някое дружество в недвижими имоти. Разглеждах Адван Терафонд и Българският за недвижими имоти. Въпросът ми е кое е по-добре: инвестиция в земя или офиси?
              Здравко от форума е писал, че са добри новини, че се е стигнало до 79,9% от сградата да е наета от наематели, но това не ми изглежда добре. Другите сгради по-добре ли са и ако само тази е така това предполагам е ОК? Бихте ли споделили мнение и да препоръчате кое е най-доброто дружество, което инвестира в недвижими имоти, има ли с жилищно строителство?
              Аз лично имам Бреф, Атера нямам от много години. Според мен Бреф е по-добре. Прегледай писанията по форума. Груйо има хубави анализи по темата.

Коментар

• Здравейте,
                Сега започвам да инвестирам и се насочих към някое дружество в недвижими имоти. Разглеждах Адван Терафонд и Българският за недвижими имоти. Въпросът ми е кое е по-добре: инвестиция в земя или офиси?
                Здравко от форума е писал, че са добри новини, че се е стигнало до 79,9% от сградата да е наета от наематели, но това не ми изглежда добре. Другите сгради по-добре ли са и ако само тази е така това предполагам е ОК? Бихте ли споделили мнение и да препоръчате кое е най-доброто дружество, което инвестира в недвижими имоти, има ли с жилищно строителство?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  приятна новина - мерси, Здравко. Не че е нещо невероятно - към 530 квадрата са, но важно е, че казаха, че ще има нови наематели и ето, няколко седмици по-късно си изпълняват заявката. Между другото, това с "канадско мече" им е сред топ сделките (по принцип, не за конкретната новина), както и с Инсаит - изключително важно е да намираш подобни стратегически партньори, които е само въпрос на време да доведат нови или да се разширят. Поздравления от мен - за пореден ден сме на АТН, така че пътят е само напред и нагоре - тази година ще сме с много добър, догодина (вярвам) - с отличен
                  Добра е, предвид как почти 15% от офисите са още празни
                  https://www.investor.bg/a/534-novini...ta-predi-covid
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• приятна новина - мерси, Здравко. Не че е нещо невероятно - към 530 квадрата са, но важно е, че казаха, че ще има нови наематели и ето, няколко седмици по-късно си изпълняват заявката. Между другото, това с "канадско мече" им е сред топ сделките (по принцип, не за конкретната новина), както и с Инсаит - изключително важно е да намираш подобни стратегически партньори, които е само въпрос на време да доведат нови или да се разширят. Поздравления от мен - за пореден ден сме на АТН, така че пътят е само напред и нагоре - тази година ще сме с много добър, догодина (вярвам) - с отличен
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Хайде да изпреваря адептите

У В Е Д О М Л Е Н И Е от “Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ, вписано в търговския регистър с ЕИК 131350366 представлявано от Изпълнителния директор Чавдар Иванов Донков относно: вътрешна информация по смисъла на чл. 17 от Регламент (ЕС) 596/2014 г. УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, На основание чл. 17, т. 1 от Регламент (ЕС) 596/2014 г. Ви уведомявам за следното: „Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ сключи допълнително споразумение с „Частно основно училище Канадско Мече“ ООД за поетапно наемане на допълнителни площи в Камбани Грийн Офиси. Съгласно анекса, наемният срок на допълнителните обекти, изтича заедно с наемния срок на вече отдадените площи – на 15.09.2033 г. С новоотдадените площи, процентът на запълняемост на Камбани Грийн Офиси достига 79.9%

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ
                      Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                      17:22
                      Уведомление за подписан договор за наем в Камбани Грийн Офиси
                      Прикачени файлове: Уведомление за подписан договор за наем в Камбани Грийн Офиси

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                        Ама и аз да се набутам тук заради Груеца със 10К на средна 4,187........И сега какво???Той се олива да сипва заради апартамента!P.S.Нямам препоръки никакви разбира се!
                        хехе не продавам и няма да продам нишо до ликвидацията. Даже може и да купя, ако останат пари след ремонта - въпрос на време. Знам, че е дружески бъзик, но аз винаги си стоя зад думите

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ама и аз да се набутам тук заради Груеца със 10К на средна 4,187........И сега какво???Той се олива да сипва заради апартамента!P.S.Нямам препоръки никакви разбира се!

Коментар

• Сори, предпочитам самолети пред имоти заради такива графики
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Браво - все така да ги целиш - който играе, пИчели Винаги съм уважавал мнения на колеги, казани със сделката, а не няколко месеца следварително, когато всички са продали на връх и са купили на дъно. За да съм честен, имах няколко подобни врътки и аз в началото ми тук, но от 2 години не съм продавал нищо - само си купувам, когато имам възможност (за децата)

Инта, за добро или лошо, ми се наложи да затворя над милион наши пари в имотна сделка - все пак децата трябва да имат собствени стаи и бани, а и за родителите ни (техните баби и дядовци) трябва да се мисли, та закупих съответния достатъчно голям апартамент. Затова и не мога да се включа сега - ДС унуката и любимец на твоите лаладжиЙ следва да ми връчи почетен диплом, тъй като от 2 мои сделки е взел над 50 000 лева местен данък за избушената столична община, щото са реализирани на реални пари - не се хваля, казвам, че още има балъци в "тази държава"....

Панда, припомни ми, преди известно време имахме подобен спор с теб и ти даде пиър (без бас беше, за спорта само - бас имах само с абц, който той изпълни на секундата, като човек на честта), с който да сравним брефчето - ще си изровиш ли какво беше и какво стана - дали ти, или аз излязох прав?
                              Май се бях набутал в Grand City Properties, та сигурно ти беше прав и бих влязал тук, но не и над 3.50 преди да продадат Синерджи. Гранд Сити са на 0.4х NTA, валю трап излезе
                              Last edited by Black and white cat-foot; 13.05.2025, 17:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Демонстрираш спекулантски практики,- но не забравяй че си в нужда винаги когато ти потрябва ликвидност при внезапен спих, а тази позиция си е хай ниво на "кеш" при нужда!!!
                                Кеша ми е Флоу трейдърс, правят пари при волатилност. П/Е 7.8х и то преди лудия април

Коментар

Working...
                                X