Краят на града е условно понятие - от там до магистралата(която е на 12 км +/-) има един светофар(може да се каже, че няма и хич), а до летището, въпреки, че има световари (около 5-6), е на един и същ булевард. Откъм комуникации е сгодно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение"Камбаните Грийн Офиси" и Сграда 1 (Бизнес Парк София) от клас А офис сгради ли са?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗа тези телефонни обаждания ли пишеш от както почна да расте пазара?Не, аз много рядко звъня на някого, предпочитам ин виво, но специално за тези две позиции съм убеждавал мои приятели да вкарат някой лев, защото виждам фундамент. Обаче хората са скептични. И с право, но това е друга тема.
П.С. Предполагам, че вече си ми избрал бутилка - вярвам, че имаш добър вкус по тематаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз съвсем добронамерено, щото съм в съшата ситуация - тук са парите на жената и децата. Не ми е приятно, че пада, не че жената ме пита, децата пък съвсем няма как да знаят, но съм си убеден в позицията и може и да позакупя още след нова година, че дотогава съм си дал спирачка. Но пък мога да убедя някой приятел да си купи, както ги убедих за Агрия.
П.С. Щом сте вкарали и пари във взаимоотношенията си, връзката ви има бъдеще - лично мнение, ти си знаеш най-добреЗдраве и успехи желая
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ама си нямат чичикак и ортакИ това прави основната разлика. Спокойно, абсолютно нищо не може да бие фундамента, а както неведнъж съм казвал, фундаментът тук е бетон!
15-ка, ти, понякога, си по-голямо мрънкало и от мен, баси. Разбирам, че си вкарал парите на гаджето си тук и тя сигурно ти мели на главата всеки ден за "тъпия" избор, ама запри се малко де...
...
...
Гледайте го, ще ви хареса...!Last edited by Чичо Манчо; 10.12.2021, 18:19.Vanitas vanitatum...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Така е! Когато/ ако си върнат заемите и постигнат 100% запълняемост с толкова сигулни наематели като при Имотите, и тук нещата ща се оправят. Точно защото гледам в "уърст кейс сценарио" давам за пример Фонд имоти! И този пример трябва да се има предвид тук, не само онзи на Имотите.
Коментар
-
Аз съвсем добронамерено, щото съм в съшата ситуация - тук са парите на жената и децата. Не ми е приятно, че пада, не че жената ме пита, децата пък съвсем няма как да знаят, но съм си убеден в позицията и може и да позакупя още след нова година, че дотогава съм си дал спирачка. Но пък мога да убедя някой приятел да си купи, както ги убедих за Агрия.
П.С. Щом сте вкарали и пари във взаимоотношенията си, връзката ви има бъдеще - лично мнение, ти си знаеш най-добреЗдраве и успехи желая
хахаха.... "специфично чувство за хумор". Дано не се наложи и аз да подавам оставка от някъде
.
"Всичко е точно"Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Добре де Груйче, какво лошо казах, че ме нападаш сега? Гаджето ми мели на главата, мрънкало съм...
Споделям, че има и лош вариант, нали и ти така каза, че го гледаш него. Давам пример за тези, които не го знаят, а от предния ми пост разбрах, че не са малко. Относно гаджето - да, вкарал съм и пари тук, но тя хал-хабер няма къде и какво съм и вкарал. Толкова не се усеща, че не я и интересува явно. хахахаха
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
15-ка, ти, понякога, си по-голямо мрънкало и от мен, баси. Разбирам, че си вкарал парите на гаджето си тук и тя сигурно ти мели на главата всеки ден за "тъпия" избор, ама запри се малко де. Някога, един мой професор по право ми каза следната мисъл - ма вие какво си мислите, че се обичате ли. Едното ебане не прави връзката такава, вкарайте пари в нея и тогава ще видите кой кого и колко обича. Беше много прав!
Споделям, че има и лош вариант, нали и ти така каза, че го гледаш него. Давам пример за тези, които не го знаят, а от предния ми пост разбрах, че не са малко. Относно гаджето - да, вкарал съм и пари тук, но тя хал-хабер няма къде и какво съм и вкарал. Толкова не се усеща, че дори не пита, не я и интересува явно. хахахаха
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Така е! Когато/ ако си върнат заемите и постигнат 100% запълняемост с толкова сигулни наематели като при Имотите, и тук нещата ща се оправят. Точно защото гледам в "уърст кейс сценарио" давам за пример Фонд имоти! И този пример трябва да се има предвид тук, не само онзи на Имотите.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеСофарма имоти - капитализация 165 мил.
ФНИБ - капитализация 70 мил.
Sinergy е точно колкото двете кули на Софарма.И това прави основната разлика. Спокойно, абсолютно нищо не може да бие фундамента, а както неведнъж съм казвал, фундаментът тук е бетон!
15-ка, ти, понякога, си по-голямо мрънкало и от мен, баси. Разбирам, че си вкарал парите на гаджето си тук и тя сигурно ти мели на главата всеки ден за "тъпия" избор, ама запри се малко де. Някога, един мой професор по право ми каза следната мисъл - ма вие какво си мислите, че се обичате ли. Едното ебане не прави връзката такава, вкарайте пари в нея и тогава ще видите кой кого и колко обича. Беше много прав!
Абеце, мечтите са безплатниИмам вече бас с теб, ако искаш, и още един ще врътнем, че няма да видиш съотношение 2:1 бреф/атера, виж 1:1 ще го видиш, само да си иде грипа
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеСофарма имоти - капитализация 165 мил.
Sinergy е точно колкото двете кули на Софарма.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Sinergy е точно колкото двете кули на Софарма.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар