Първоначално изпратено от Чичо Манчо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Съветът на директорите на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ взе решение да предложи на редовното годишно Общо събрание на акционерите на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ да се разпредели като дивидент към акционерите, в допълнение на задължителния по ЗДСИЦДС дивидент, част от неразпределената печалба на Дружеството от минали години в размер на 3.5 млн. лв.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеНе знам какво ще кажете, но според мен въобще не трябва да се отива към ликвидация на дружеството през 2029г. Успеят ли да си запълнят добре офисите и същевременно се освободят от недоходоносните активи заедно с изплащането и на кредитите компанията става отлична за дългосрочно държане с много добър дивидент.
Ако я нямаше тази ликвидация 2029, щях да вложа сериозни средства - 6 цифрена е евро ;-)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не знам какво ще кажете, но според мен въобще не трябва да се отива към ликвидация на дружеството през 2029г. Успеят ли да си запълнят добре офисите и същевременно се освободят от недоходоносните активи заедно с изплащането и на кредитите компанията става отлична за дългосрочно държане с много добър дивидент.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Усетил се Груеца;- "С оглед стабилното оперативно представяне на Дружеството, видимостта за неговото развитие и високата ликвидност към края на 2024 г., Съветът на директорите на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ взе решение да предложи на редовното годишно Общо събрание на акционерите на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ да се разпредели като дивидент към акционерите, в допълнение на задължителния по ЗДСИЦДС дивидент, част от неразпределената печалба на Дружеството от минали години в размер на 3.5 млн. лв.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Приличен отчет, даже има и заделена една стинкя дивидент - чакаме още, но поне всичко е описано коректно и тази година като нищо ще ударим петицата
П.С. Я, решили са да е 10 стинки. Браво, някъде толкова очаквах и аз. Отлично решение!Last edited by Грую Груев; 30.01.2025, 18:38.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Може да си бил акционер, но най-вероятно вече не си. Затова фаворити са ти съвсем други акции. Груйчо не казва нищо, което да не е вярно, за разлика от теб, който не казваш нищо, освен да се заяждаш. P.S. В никакъв случай не съм "адвокат" на Груйчо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Пенчо, как реши, че не харесвам акцията? На мен груйчо не ми е полезен тук. Аз съм акционер от много преди да почне пр-а тук.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Груйчо е 100 пъти по-полезен за акционерите от теб! Като не ти харесва акцията, защо пишеш в тази тема?!
- 1 like
Коментар
-
Груйче, моите сведения са, че предпочитанията на днешния кметски екип са до Симионовския лифт метрото да стига като се отклонява от метроспирката при Кауфланд на бъдещото разширение към студентския град. Но финансиране от никъде не се вижда, така че е мираж.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПонеже няма да ме има в България по време на уебинара, та не знам дали ще успея да се включа, да драсна малко по темата, щото си казаха, че четат и отговарят - няма да питам за дивидент, със сигурност ще има доста инфо за потенциален такъв:
1.
Това черничкото може и да не знаете какво значи, но едната станция от това бъдещо разширение се пада точно в нашия имот на Околовръстното - там има ли развитие със запитвания
2. Какво стана с новите договори - не че сме недоволни, но все пак се обяви само 1, а се очакваха повече за Синерджи от последния уебинар
3. Какво става с другите сгради - и там имаме застой - мисли ли се за продажбата им, има ли запитвания?
4. ЧЕЗ, сегашен Електрохолд, са се преместили от ски скокчето до Метро и са ни съседи в недостроената сграда на Изток Плаза, при това с немалко квадрати - имало ли е запитване от тяхна страна, ако да - защо не се е получило, ако не - защо не сме разбрали и опитали да ги привлечем
5. Колко са като площ сервизните помещения на подземните етажи в Синерджи и каква част от тях са заети
6. Колко са отдадените паркоместа в Бизнес парка - нямаше инфо доскоро в отчетите. За Синерджи разбрахме на последния уебинар, но може също да се включат в отчетите
Иначе нещата тук са си стандартни - има голям продаващ, поне преди Коледа, когато купувах, беше от Карол - каква изненада. Рано или късно ще свърши, както свърши онзи на 2,50, а после си чакаме ръста към 5, както се полага на 2025
Успех, колеги!
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеНякой да пита и дали ще има повишение на хонорара на грую за пр услуги?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Понеже няма да ме има в България по време на уебинара, та не знам дали ще успея да се включа, да драсна малко по темата, щото си казаха, че четат и отговарят - няма да питам за дивидент, със сигурност ще има доста инфо за потенциален такъв:
1.Първоначално изпратено от Столична община и Метрополитен
Разширението на Линия 3 през ж.к. "Слатина" до "Арена 8888 София" и "Цариградско шосе" се строи от края на 2023 г. То ще включва 6 станции и трябва да е готово през 2027 г. От Общината уточняват, че на 6 февруари т.г. ще бъде даден официален старт на работата на тунелопробивната машина, която ще изгражда тунелите за разширението на метрото през "Слатина". Успоредно с изграждането на 10-те нови метростанции се извършват предварителни проучвания за бъдещи разширения на метрото: към "Студентски град" и към долна лифтова станция на Симеоновския лифт.
2. Какво стана с новите договори - не че сме недоволни, но все пак се обяви само 1, а се очакваха повече за Синерджи от последния уебинар
3. Какво става с другите сгради - и там имаме застой - мисли ли се за продажбата им, има ли запитвания?
4. ЧЕЗ, сегашен Електрохолд, са се преместили от ски скокчето до Метро и са ни съседи в недостроената сграда на Изток Плаза, при това с немалко квадрати - имало ли е запитване от тяхна страна, ако да - защо не се е получило, ако не - защо не сме разбрали и опитали да ги привлечем
5. Колко са като площ сервизните помещения на подземните етажи в Синерджи и каква част от тях са заети
6. Колко са отдадените паркоместа в Бизнес парка - нямаше инфо доскоро в отчетите. За Синерджи разбрахме на последния уебинар, но може също да се включат в отчетите
Иначе нещата тук са си стандартни - има голям продаващ, поне преди Коледа, когато купувах, беше от Карол - каква изненада. Рано или късно ще свърши, както свърши онзи на 2,50, а после си чакаме ръста към 5, както се полага на 2025
Успех, колеги!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Покана за уебинар на тема Финансови резултати за четвърто тримесечие на 2024 година и текуща информация за дейността на ФНИБ АДСИЦ
С настоящото искаме да Ви поканим в понеделник , 10.02.2025г. от 14:00ч. на уебинар с цел информиране и запознаване на инвеститорите с междинните финансови резултати за четвърто тримесечие на 2024 година и текущата дейност на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ. В дискусията ще участват и ще са на разположение да отговарят на въпросите ви:
• • Тодор Брешков – председател на съвета на директорите
• • Надежда Дафинкичева – финансови резултати Можете да задавате въпросите си предварително на bref@brefbg.com или в реално време. Всички, които имат желание да участват в уебинара трябва да се регистрират на следния линк за регистрация (ако вече имате профил в платформата, можете да влзете в него чрез следния линк за логин). За участие във форума и за да зададете въпросите си трябва да влезете в системата с вашето потребителско име и парола и да последвате следния линк за уебинара. Стаята ще бъде активна непосредствено преди началото на събитието. Данните на участниците ще бъдат обработени съгласно Политиката за поверителност на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ. Запис от сесията ще бъде публикуван на сайта на дружеството. За контакти и допълнителни въпроси – 02 9809309, bref@brefbg.com Технически
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар