Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накъде ни водят съвременните световни лидери?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Никой нищо не му дърпа просто е като игра на покер-блъфира,заплашва, после пасува,за да постигне най-добрите условия за САЩ.
Въобще винаги, когато някой се наака в гащите, се намира някой да го оправдава, че това е нарочен повод да си купи нови гащи.
Не знам за вас, но аз си купувам гащи и без да съм направил старите на биологично оръжие.
Може би ако Тръмп опита без всяване на паника, хаос, разнопосочни сигнали, откровени глупости и лигавщини, ще му се получи по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Тръмп му дърпат ушите от поне две места с противоположни интереси и според мен оттам идва биполярното му поведение и липсата на спомени какви ги е решавал снощи.
Иначе е прав да се страхува от това Китай да не прилапа икономически азиатска Русия, ама е малко късно за китка в тоя случай.
Да не говорим, че войната в Украйна изтощава Русия до такава степен, че тя в един момент няма да има избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Все си мисля че, про-активна и протекционистична политика, може да се води и по по-уважителен КЪМ ВСИЧКИ начин. Тръмчоний много се изоглави а чувам, снощи вече клекнал бил и някак свалили митата за Китай до "само" 50[%]. Китай ли ще осъзнае че, от много налагания на санкции, на щатите не им е останала икономика, способна да издържа нови дози? Третия принцип на Нютон, не знам някой да го е отменял.
Иначе е прав да се страхува от това Китай да не прилапа икономически азиатска Русия, ама е малко късно за китка в тоя случай.
Да не говорим, че войната в Украйна изтощава Русия до такава степен, че тя в един момент няма да има избор.
Коментар
-
До утре, когато си спомни, че Зеленски не е дошъл с костюм в Овалния кабинет.
После до сряда, когато се сети, че Русия бомбандира тролеи, щото някъде някога имало среща на 5 украински военни.
После до четвъртък, когато установи, че иска Русия да е негов енергиен придатък, а не китайски.
После до петък, когато се сепне, че руските амбиции заплашват основният американски съюзник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Синай Разгледай мнениеТръмпи говорил на 4 очи със Зеленски... явно е станал сговорчив!
Почнала е да го стяга шапката...
Колко силен може да бъде слабия?
Колко слаб може да бъде глупавия?
Предстои да видим!!!
После до сряда, когато се сети, че Русия бомбандира тролеи, щото някъде някога имало среща на 5 украински военни.
После до четвъртък, когато установи, че иска Русия да е негов енергиен придатък, а не китайски.
После до петък, когато се сепне, че руските амбиции заплашват основният американски съюзник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеАко може американците да поискат един импийчмънт за техния лидер, най-добре ще е.
Коментар
-
Я, колко бързо разлюбихте Дони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Пишеш и вменяваш либерастки простотии и глупости .
Къде и кога в този форум видя наченки на "влюбване в дони" и от кой абонат , както ги опредеря балбалоня.....
За да последва пък "разлюбване"......
Това което си коментирал под поста на бота е една карикатура и ако не можеш да разбереш съдържанието и смисъла й е просто трагично за теб......
Всъщност, аз не съм изненадан че осмислянето на една карикатура е сложно за теб...
- 1 like
Коментар
-
Я, колко бързо разлюбихте Дони.
Къде и кога в този форум видя наченки на "влюбване в дони" и от кой абонат , както ги опредеря балбалоня.....
За да последва пък "разлюбване"......
Това което си коментирал под поста на бота е една карикатура и ако не можеш да разбереш съдържанието и смисъла й е просто трагично за теб......
Всъщност, аз не съм изненадан че осмислянето на една карикатура е сложно за теб...
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://d3nkl3psvxxpe9.cloudfront.ne...zc.pdf#page=35
И все по-малко със самите американци.
За първи път миналата седмица неодобрението при Тръмп вече и сред белите и мъжете е минало одобрението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Супер.Тъкмо няма да съм на едни и същи позиции с копейките.
И все по-малко със самите американци.
За първи път миналата седмица неодобрението при Тръмп вече и сред белите и мъжете е минало одобрението.
Коментар
Коментар