IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Накъде ни водят съвременните световни лидери?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Проблема е че имат тези задкулисни готвачи които се крият и ти правят тези манджи, но вече работа им стана толкова сложна че ще паднат в казана и сами ще се сготвят. След това манджата отива на боклука.
    D.Y.F-091066

Коментар

• В САЩ кипи заради мигрантите, Гвардията на Тексас завзе част от границата.

Тексас се позовава на Конституцията, никой корумпиран съд не може да я припокрие, даже и Върховният.
      По тоя начин Бай Деменция гледа да се оправдае със някакви действия пред избирателите си.

Що ми се струва, че ПАК нещата са планирани, а не са случайно станали със Тексас ??
      Понеже, първо, отдавна целта е такива червени щати да бъдат смачкани (за това и спряха износа на газ сега, най-малко).
      Второ - Националната гвардия няма издържи срещу Националната АРМИЯ.
      Трето - съвсем лесно е Случаят да стане военно положение И ВЪВ ТОЗИ СЛУЧАЙ избори не се провеждат.
      Четвърто - банстерската неолиберална дълбока държава е притисната до стената заради евентуален изборен провал и липса на ликвидност във банките - принтера не работи,
      Пето - при такава УЖ такава суматоха, дигиталният долар, новият меморадим за контрол от СЦО и наративите от Давос се прокарват по-лесно.

Е, при предизвикан "проблем" принтера се включва, щото финансирането от обратното репо ще свърши до март.
      Няма пари, разходите са повече.
      Няма начин, поради тези 4 условия заедно, е просто задължително да се случи това във Тексас.
      Иначе неолибералите загиват и плановете отиват във реката, що да не използват САЩ като платцдарм за плановете си за световно правителство, а то им е най-главното
      Дано подейсва разума от двете страни, защото няма да има печеливши, както при Наполеон, ПСВ, ВСВ.
      Е, печеливши бяха англосансонците дето ги разиграха тези игри.
      Last edited by Бедният брoкер; 29.01.2024, 11:25.

Коментар

• Представяте ли си, че едно корейско момче върши повече работа от ВСИЧКИ медии в България. Да ни е честит ЕССР тоталитаристичният режим. Които са дърти като мен и са го преживяли вече, много добре знаят и виждат какво става. В ЕССР. Същото като навремето в СССР, ама по-зле.

https://youtu.be/lo5jbcsWE8M?si=qsByUv8V4YrrHZLJ

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Сарийски е на мнение, което и аз споделям - Четвъртата индустриална революция е троцкистки проект. Давос е сборище на мизантропи и психопати, което в това издание роди нов термин - Екоцид. Според тези изроди, обработката на земята и отглеждането на животни за храна било геноцид над Природата - тоест Екоцид и трябва да се криминализира.
          4-тата техн.революция, по-скоро, е търговската обвивка на едно мизантропско направление, за което, ное даже и като потребители НЕ СМЕ важни, а само дърва за пещта, в която, да си пече баницата. Т.е, за "проект" не знам но, пропагандна първа страничка на людоедската кухненска книга - със сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Сарийски е на мнение, което и аз споделям - Четвъртата индустриална революция е троцкистки проект. Давос е сборище на мизантропи и психопати, което в това издание роди нов термин - Екоцид. Според тези изроди, обработката на земята и отглеждането на животни за храна било геноцид над Природата - тоест Екоцид и трябва да се криминализира.
            Това не е четвърта индустриална революция, това е втори маоистки "Голям скок напред". Само че всъщност е Голям скок назад - с деиндустриализация и унищожаване за земеделието и животновъдството. Резултатите многократно са проверени и установени, но биомасата отново ще бъде изненадана накрая.

Коментар

• Сарийски е на мнение, което и аз споделям - Четвъртата индустриална революция е троцкистки проект. Давос е сборище на мизантропи и психопати, което в това издание роди нов термин - Екоцид. Според тези изроди, обработката на земята и отглеждането на животни за храна било геноцид над Природата - тоест Екоцид и трябва да се криминализира.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Е то в Гърция укриването на данъци си е национален спорт. Като ходя на почивка навсякъде искат да плащаш в кеш.

Даже като ходя за първи път на някой хотел и ми искат капаро - превод по банка. Ама ако вече съм ходил веднъж и искам да направя резервация даже и капаро не ми искат - цялото плащане в брой като пристигна.

Въпреки тази мярка силно ме съмнява нещо да се промени. Хората пак ще си плащат в брой и ще лъжат държавата.

А нашите кога са вкарали задължително попълване на декларация за произход на средства при покупка на валута? Оня ден ходи по работа по странство и ми трябваха малко Евра и оная от банката ми вика - дръпни от банкомата пари, ще ти го обменим тука на каса, по евтино ще ти излезе отколкото да ги теглим от сметката ти. Ама ще трябва и една декларация да напишеш за произхода на парите - то големите пари 1000 Евро.
                Преди беше на 10к/5к€. Вече на 1000 ли станало. Нали нямаше да намалят стойността на сделките кеш?
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
                  Събирането на данъци е проблем на държавата, а не на индивида.

Ако предлагаш той да бъде решен чрез създаване на проблем на индивида от държавата, то в пълен свински тръс си се устремил към цифровата кочинка, в която твоите пари ще ти ги дават само при правилно стадно поведение и приятно грухтене.
                  В Окраина вече започнаха...
                  +10

Коментар

• https://youtube.com/shorts/uNhcOO2hS...gjVaSbmFe-ORNu

Коментар

• Световни лидери е малко изпразнено от съдържание понятие, защото има едни пионки, чиито имена знаем, но не те дърпат конците.

Коментар

• Ами всеки дърпа постелята към себе си...Очакваме да видим нова история с нов световен ред, Очакваме да видим как Америка няма да бъде водеща там, поради ред причини и лошо управление.
                        Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          Е то в Гърция укриването на данъци си е национален спорт. Като ходя на почивка навсякъде искат да плащаш в кеш.
                          Събирането на данъци е проблем на държавата, а не на индивида.

Ако предлагаш той да бъде решен чрез създаване на проблем на индивида от държавата, то в пълен свински тръс си се устремил към цифровата кочинка, в която твоите пари ще ти ги дават само при правилно стадно поведение и приятно грухтене.
                          В Окраина вече започнаха...
                          Last edited by Turbolan; 30.12.2023, 08:49.

Коментар

• Щом и на такива места се усетиха накъде води злокобния дигитален тоталитаризъм и безпощаден последстващ феодализъм... Има надежда, ама много заспали са стадата, трябва непрекъснато да се говори и споделя, става въпрос за бъдещето на децата ни.

Игумените на светогорските манастири Дохиар, Ксиропотам, Филотей, Каракал и Констамонит, а също атонски старци, монаси, игумени и представители на манастири, разположени в други части на Гърция, написаха обръщение, в което подлагат на критика решението на гръцкото правителство за въвеждане на нови цифрови документи за самоличност, пише информационната агенция „Vima Orthodoxias”.
                            Те отбелязват, че твърде често човеците използват достиженията в областта на цифровите технологии „не за свое благо, а напротив, за свое собствено разрушение”.
                            Според техните слова, „много граждани обосновано се страхуват, че огромната мощ на цифровата информация ще бъде използвана в бъдеще за ограничение на техните лични свободи, за контрол над техния личен живот и за постепенно създаване на глобална тоталитарна система”.
                            „Такава тиранична система ще бъде използвана веднъж от Антихриста - съгласно книга Апокалипсис - в качеството на инфраструктура за установяване на своето световно господство”, - се казва в обръщението.
                            Монасите подчертават, че „свободата е висшо и неоспоримо благо”, че „демократичните ценности са основополагащи елементи на здравото общество”, и „ние в никакъв случай не желаем да съдействаме за установяването на каквато и да било тиранична власт”.
                            „Ние сме несъгласни и с отмяната на парите в брой и продължаващата консолидация без данни, касаеща се до личните данни на гръцките граждани”, - се казва още в документа.

https://www.vimaorthodoxias.gr/agior...d_yRaNBGiODx1Y

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                              Това е толкова странно написано, че още не съм сигурен дали е истина. Обикновено подобни събития се предават под формата на пропагандичка в "медиите". А тук звучи направо като предупреждение. Или вече сме толкова навътре в играта, че се представя като положително нещо? Оруеле?

Тотален контрол върху обществото се установява, когато джобът е контролиран

Прочети още на: https://www.dnes.bg/eu/2023/12/17/gy...-2024-g.592631

Без пари в брой хората не само ще загубят способността да купуват нещо без знанието на всички служители на Министерството на финансите, но дори ще загубят контрол върху собствените си пари, тъй като цифровите валути са "софтуер" и когато властите искат, те ще откажат достъп на гражданин, който се смята за техен "собственик".

Именно абсолютният контрол върху парите на другите хора от централното правителство ще им позволи да получат достъп до тях, когато "възстановят" своя избор.

АБЕ ТОВА НАЛИ БЕШЕ КОНСПИРАЦИЯ. ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА В ИНВЕСТОРБЕГЕ ДАЖЕ ТАКА ПИСАХА. Иди разбери какво става. Може на някой списвач да му е дошъл акъла

Даже като ходя за първи път на някой хотел и ми искат капаро - превод по банка. Ама ако вече съм ходил веднъж и искам да направя резервация даже и капаро не ми искат - цялото плащане в брой като пристигна.

Въпреки тази мярка силно ме съмнява нещо да се промени. Хората пак ще си плащат в брой и ще лъжат държавата.

А нашите кога са вкарали задължително попълване на декларация за произход на средства при покупка на валута? Оня ден ходи по работа по странство и ми трябваха малко Евра и оная от банката ми вика - дръпни от банкомата пари, ще ти го обменим тука на каса, по евтино ще ти излезе отколкото да ги теглим от сметката ти. Ама ще трябва и една декларация да напишеш за произхода на парите - то големите пари 1000 Евро.

Коментар

• Това е толкова странно написано, че още не съм сигурен дали е истина. Обикновено подобни събития се предават под формата на пропагандичка в "медиите". А тук звучи направо като предупреждение. Или вече сме толкова навътре в играта, че се представя като положително нещо? Оруеле?

Тотален контрол върху обществото се установява, когато джобът е контролиран

Прочети още на: https://www.dnes.bg/eu/2023/12/17/gy...-2024-g.592631

Без пари в брой хората не само ще загубят способността да купуват нещо без знанието на всички служители на Министерството на финансите, но дори ще загубят контрол върху собствените си пари, тъй като цифровите валути са "софтуер" и когато властите искат, те ще откажат достъп на гражданин, който се смята за техен "собственик".

Именно абсолютният контрол върху парите на другите хора от централното правителство ще им позволи да получат достъп до тях, когато "възстановят" своя избор.

АБЕ ТОВА НАЛИ БЕШЕ КОНСПИРАЦИЯ. ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА В ИНВЕСТОРБЕГЕ ДАЖЕ ТАКА ПИСАХА. Иди разбери какво става. Може на някой списвач да му е дошъл акъла

Коментар

Working...
                                X