IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Накъде ни водят съвременните световни лидери?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
    “Ние сме тук, защото вие бяхте там” - надпис на плакат по време на протест в Лондон.

Хумза Юсаф бе избран днес за нов лидер на Шотландска национална партия (ШНП), което означава номинация за първи министър, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Агенцията отбелязва, че това е станало след ожесточена надпревара, която изложи на показ разделенията в партията по отношение на политиките и буксуващата кампания за независимост на британската провинция.

"Шотландският народ се нуждае от независимост сега повече от когато и да било и ние ще бъдем поколението, което ще постигне тази независимост за Шотландия", заяви новоизбраният лидер в своя реч след обявяването на изборните резултати.
    Е, то Великото Размесване на народите си тече и тъй, щом на бг "роми", някъде им казват "българи" а, в маса национални отбори по футбол, примерно, от държавотворния народ, са останали под 20%. Щом Риши е АНГЛИЙСКИ премиер, значи...
    ЗНАЧИ, ТОВА ГИ ЧАКА.
    А ние? Ние също сме там. ВЕСЕЛБАТА, ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ.
    Last edited by Pyramid; 29.03.2023, 10:40.

Коментар

• “Ние сме тук, защото вие бяхте там” - надпис на плакат по време на протест в Лондон.

Хумза Юсаф бе избран днес за нов лидер на Шотландска национална партия (ШНП), което означава номинация за първи министър, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Агенцията отбелязва, че това е станало след ожесточена надпревара, която изложи на показ разделенията в партията по отношение на политиките и буксуващата кампания за независимост на британската провинция.

"Шотландският народ се нуждае от независимост сега повече от когато и да било и ние ще бъдем поколението, което ще постигне тази независимост за Шотландия", заяви новоизбраният лидер в своя реч след обявяването на изборните резултати.

Хумза Юсаф бе избран днес за нов лидер на Шотландска национална партия (ШНП), което означава номинация за първи министър, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Агенцията отбелязва, че това е станало след ожесточена надпревара, която изложи на показ разделенията в партията по отношение на политиките и буксуващата кампания за независимост на британската провинция. 37-годишният Хумза Юсаф ще стане най-младият първи министър на Шотландия и първият, произхождащ от етническо малцинство. Неговият баща е пакистанец. Очаква се новоизбраният лидер на ШНП, който сега е министър на здравеопазването, да бъде официално утвърден за шестия първи министър на Шотландия след гласуване в регионалния парламент утре, предаде ДПА. Миналия месец Никола Стърджън, която беше най-дългогодишният шотландски първи министър, обяви, че
      Last edited by Arana; 28.03.2023, 21:36.

Коментар

• Пуснах го в златото, но и тук.

Вован и Лексус се обаждат на Лагард, представяйки се за Зеленски.

Лагард:
        Октомври 2023 ще се решава за дигиталното евро, но тя е твърдо ЗА. ( а беше само теория преди 2 години)
        Дигиталното евро ще се контролира, разбира се.
        Лихвите нагоре още, но очевидно ще има застой/обръщане и не се знае кога ще е края на покачването.

https://rumble.com/v2ddlps-prank-wit...e-lagarde.html

Коментар

Лайк от мен!
          Не искам да звуча грубо, но на голяма част от "те/тях" много бързо ще им мине многополието, ако им връча по една мотика.
          За вниманието към небинарните и техните интереси Запада си заслужава подигравките.

Коментар

Бившият американски президент Доналд Тръмп, който е обект на разследване в страната си, обяви, че очаква да бъде арестуван във вторник.

Притесненията си Тръмп сподели в социалната мрежа Truth Social, която беше основана от самия него. Той твърди, че решението за ареста му е взето от прокуратурата в Манхатън, която определи като „корумпирана и политизирана“.
            ...и прокурорът се възмутил, че Тръмп го припира.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Лайк от мен!

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• https://www.reuters.com/markets/curr...ys-2023-02-07/

Коментар

• Бившият американски президент Доналд Тръмп, който е обект на разследване в страната си, обяви, че очаква да бъде арестуван във вторник.

Притесненията си Тръмп сподели в социалната мрежа Truth Social, която беше основана от самия него. Той твърди, че решението за ареста му е взето от прокуратурата в Манхатън, която определи като „корумпирана и политизирана“.
                    Бившият американски президент Доналд Тръмп, който е обект на разследване в страната си, обяви, че очаква да бъде арестуван във вторник. Притесненията си Тръмп сподели в социалната мрежа Truth Social, която беше основана от самия него. Той твърди, че решението за ареста му е взето от прокуратурата в Манхатън, която определи като „корумпирана и политизирана“. Експрезидентът не уточнява за какво очаква да бъде арестуван. Само твърди, че обвиненията се базират на "стари и напълно опровергани измислици". И завършва поста си в мрежата с апела: "Протестирайте, нека да се върнем нацията!" Юридическият екип на Тръмп отдавна се подготвя за възможността той да бъде обвинен. Бившият президент е разследван за незаконни дарения за кампанията му, нерегламентирана намеса в изборите, както и за това, че е държал секретни документи

Коментар

Научи се да филтрираш, брат.

Финансовата грамотност е процес. Тук има хора в пъти по-напреднали от мен. Те са учители. Има и плява. Филтрирай.

Когато влязох тук вече бях направла много неща, но тук научих още неща.
                      Харесах

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Виж, аз имам предвид сериозно. Щото писането е едно, ученето - друго, а ТУК...ТУК даже аз, който съм със здрав стомах, често ми иде да се освободя от съдържанието му, като чета някои двуноги. Та, останах - с много ли греша? - с впечатлението, че първо си направила нещо...нещо важно и системно, ПРЕДИ да се регистрираш тук, или редът е обратен? Напр. при мен, нещата са паралелни: ПЪРВО се насочих към определен вид мислене и логика, едновременно с това, започнах да се вясвам тук и, вече съвсем някак се получи отделно, дето ме намериха конкретни хора и ми оказаха много полезни услуги. За други, от гледна точка морална, бих искал да забравя но, такава наглост, дори само с крайчеца на окото да я мярна, и получавам алергични пристъпи. Много ли съм ... прекалено много ли питам, или?
                        Научи се да филтрираш, брат.

Финансовата грамотност е процес. Тук има хора в пъти по-напреднали от мен. Те са учители. Има и плява. Филтрирай.

Когато влязох тук вече бях направила много неща, но тук научих още неща.
                        Last edited by Arana; 13.03.2023, 20:19.

Коментар

Да, разбира се. Тук научих доста.
                          Виж, аз имам предвид сериозно. Щото писането е едно, ученето - друго, а ТУК...ТУК даже аз, който съм със здрав стомах, често ми иде да се освободя от съдържанието му, като чета някои двуноги. Та, останах - с много ли греша? - с впечатлението, че първо си направила нещо...нещо важно и системно, ПРЕДИ да се регистрираш тук, или редът е обратен? Напр. при мен, нещата са паралелни: ПЪРВО се насочих към определен вид мислене и логика, едновременно с това, започнах да се вясвам тук и, вече съвсем някак се получи отделно, дето ме намериха конкретни хора и ми оказаха много полезни услуги. За други, от гледна точка морална, бих искал да забравя но, такава наглост, дори само с крайчеца на окото да я мярна, и получавам алергични пристъпи. Много ли съм ... прекалено много ли питам, или?

Коментар

А, има ли връзка писането с тях, или е просто съвпадение?
                            Да, разбира се. Тук научих доста.

Коментар

Не мога да кажа. Мога само да взема мерки. Важните мерки ги взех 2017 г. От тогава и пиша тук.
                              А, има ли връзка писането с тях, или е просто съвпадение?

Коментар

Що ли ми се струва, че това са само първите лястовички?
                                Не мога да кажа. Мога само да взема мерки. Важните мерки ги взех 2017 г. От тогава и пиша тук.

Коментар

Working...
                                X