Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накъде ни водят съвременните световни лидери?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Айде пак. За това, кой може и какво. И тук може. И в Турция може. Може но, дали става, е Въпросът. И не, в Япония, ги тресе И редовно, И силно. Въпреки това, обаче, разрушенията там, са кратно по-малки. Защо? ЗАЩОТО, РАБОТЯТ СЪВЕСТНО И ЗАЩОТО, КОНТРОЛЪТ, Е КОНТРОЛ.
Има сфери, в които правилата с правила и не могат даде разтеглят като дъвка.Last edited by Arana; 28.04.2023, 13:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе ги тресе редовно силно както се случи в Турция, те имат развита тази наука и предприемат мерки срещу сеизмичната тишина да я нарушават, тресе ги редовно и слабо. Друг е въпроса че там мотат да си позволят строителството което е по устойчиво на земетресения.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нима? В Япония, го тресе редовно и хората НЕ ПРАВЯТ КОМПРОМИСИ с качеството. Съответно, АКО ИЗОБЩО пасне нещо, е малко, рядко и бързо и качествено, го възстановяват. ТЕ РАЗВИВАТ науката и трябва всички да се поучим от тяхната компетентност и отдаденост. Иначе, чувах, и те корупция си имали но, тя поне, знае граници. У НАС е Страшното.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepix, и в Япония утре ги разтресе и там ще паднат сградите и ще стане същото и с много жертви. Единственния начин е да се развие науката и да се използва, големите земетресения могат да бъдат предотвратявани.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Има значение, че земята вече уби 17 000 през 1999 и беше обещано това повече да не се допуска. Корупция наново, след като вече предната корупция е взела жертви е двоен грях.
В момента целия ресурс на турската държава трябва да се впрегне в преглед на сградите в Истанбул. Там може да стане нещо неописуемо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Aма не е утрепала очеизвадно 50 000 души. Трябва да си пълен идиот да нарушаваш строителни норми в доказано сеизмична зона, щото там нон стоп ги тресе.
Едно е да си крадеш, друго е заради това крадене да си бастисаш зорлем населението и то точно дето са ти най-верните избиратели.Last edited by Pyramid; 28.04.2023, 09:11.
Коментар
-
Определено, има значение корупцията но - дали ще ми повярваш, не знам - не я е той измислил. Имало я е преди него, и след него, също ще я има.
В момента целия ресурс на турската държава трябва да се впрегне в преглед на сградите в Истанбул. Там може да стане нещо неописуемо.
Коментар
-
Определено, има значение корупцията но - дали ще ми повярваш, не знам - не я е той измислил. Имало я е преди него, и след него, също ще я има.
Едно е да си крадеш, друго е заради това крадене да си бастисаш зорлем населението и то точно дето са ти най-верните избиратели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Корупцията в управляващата му партия уби 45 000 души. Имаше кадри как плаче на обиколка из разрушенията. Няма да е първия път, в който човек получава инфаркт от мъка.
Коментар
-
Аз се чудя, дали западна служба не стои зад опит за убийството му.
- 1 like
Коментар
-
В момента, доколкото чувах, тече як напън срещу строителните фирми, а президентът, трябва да покаже, че защитава интересите на гражданите си. Дали ще го изберат? Интересно отвсякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
И без западна служба земетресенията му …
Коментар
-
Аз се чудя, дали западна служба не стои зад опит за убийството му.
Коментар
Коментар