Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Напротив, признак е на силна памет, на много труд, постоянство и ерудиция. Говорим за знаене на високо ниво, а не разговорно.
Един чичо стягаше къща в Добрич в продължение на около 20 г. Купил я стара, оправил всичко постепенно, мазата изкопал надолу, барбекю направил, бани, дограми, ламинати, отвън покрив и изолация. Баните бяха малко по стара мода, с плочки от 2008 г., но пак беше хубава. Продаде я, за да купи голям апартамент в Добрич, защото му беше писнало да я стяга и да оправя двора. Къщата беше чиста и поддържана, за оценка 6.
Новият собственик имаше пари и изрина всичко вътре, остави само изолацията, покрива и ел. инсталацията. Всичко друго го махна, което за мен е голяма глупост. Обаче има пари и не го бърка.Last edited by nradev1111; Днес, 19:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Достатъчно сме сведущ, даже още си пазя екселската таблица за моя имот - 100 квадрата ми струваха 5000 лева за шпакловки, замазки, боя и т.н. на стените и таваните (всичко). Към 15 000 лева ми беше мебелировката+кухнята (без уредите). 3000 беше диванът - всичко по поръчка (и мебелите), щото стените бяха малко трапецовидни в хола. Още 12-13 000 за топ климатици навсякъде и уреди за кухнята и два телевизора. Към 2000 лева бяха масата и столовете и още толкова за опънати тавани в коридора и банята. И остана банята, която ми я прави мой познат, та се вместих в 5000 лева с всичко. Т.е. пак там някъде, към 25К евро - цените са тогавашни, не са сегашни - ако ти е толкова зор, мога да ти я разбия по елементи и допълнително, като си видя таблицата, че ми е на другия лаптоп.С банята тънко си минал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
На мен ми изглежда като загуба на енергия и пари, но ако те влече, ама имай предвид, че и там има възрастова дискриминация.
Коментар
-
А ти какво мислиш за ходенето на платено? Допада ли ти?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Пенсионните фондове са измамна схема и вече ги изиграха в САЩ няколко пъти, и никой не ги брои за живи хората над 70г.,
а после по спомен долара отиде на под 1.30 лв
Уупси-дупси
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Знаенето на езици не е признак на висок интелект.
Един чичо стягаше къща в Добрич в продължение на около 20 г. Купил я стара, оправил всичко постепенно, мазата изкопал надолу, барбекю направил, бани, дограми, ламинати, отвън покрив и изолация. Баните бяха малко по стара мода, с плочки от 2008 г., но пак беше хубава. Продаде я, за да купи голям апартамент в Добрич, защото му беше писнало да я стяга и да оправя двора. Къщата беше чиста и поддържана, за оценка 6.
Новият собственик имаше пари и изрина всичко вътре, остави само изолацията, покрива и ел. инсталацията. Всичко друго го махна, което за мен е голяма глупост. Обаче има пари и не го бърка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Няма да са, но нали някой трябва да плати?
Оня ден ми излезе някъде стат7стика за пенсионните фондове в бг, повечето са на 2~3% печалба за последните 5 г., някой да е недоволен? Някой да протестира?
- 1 like
Коментар
-
Как с какво? Крадат!
Политиците и банкстерите с кво се занимават?САЩ ~3 милиона ~18–20% Извън САЩ ~7.5 милиона ~45–50% Неактивни/загубени ~4 милиона ~25%
Защо си мислиш, че САЩ ще направят биткона - новия долар ?!?
Това, че спекуланти са на ушето на тръм не означава, че САЩ ще се наредят сами на една опашка с Китай, Виетнам, Индия и тн
не говоря държавно дъържани, а общо държавно + граждани
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Човекът е много квалифициран, знае езици. Той е от провинцията и не обича да харчи необосновано. Освен това имаше време и се научи, искаше да се занимава с нещо зимата. А то е малко трудна работа с всичките видове монтажи в банята.
Коментар
-
Оня ден ми излезе някъде стат7стика за пенсионните фондове в бг, повечето са на 2~3% печалба за последните 5 г., някой да е недоволен? Някой да протестира?
Коментар
-
Всъщност ти можеш ли да обясниш просто каква е играта и калви са точно ползите от тези действия или е само самоцел този дълг да се обезцени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Добре де, а стотиците милиони с вложения в пенсионните си фондове или със спестявания, като им се обезценят а и ги удари поскъпването на всичко, обеднеят всъщност, доволни ли ще са?
а после по спомен долара отиде на под 1.30 лв
Уупси-дупси
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Добре де, а стотиците милиони с вложения в пенсионните си фондове или със спестявания, като им се обезценят а и ги удари поскъпването на всичко, обеднеят всъщност, доволни ли ще са?
Коментар
Коментар