IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
    Абе ко стана с лихвите на ЕЦБ? Май до 1 януари 26та ще паднат под 2%! Как баламурниците ще спасяват тия 100 милиарда кеш от обезценка?
    Абе ко стана със сделките що намалят? Уж торби и чували с мръсен кеш под дюшеците тряя се изпере Май до 1 януари 26та.Как баламурниците ще спасяват милиарди кеш от обезценка?

Коментар

• Абе ко стана с лихвите на ЕЦБ? Май до 1 януари 26та ще паднат под 2%! Как баламурниците ще спасяват тия 100 милиарда кеш от обезценка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Напротив, признак е на силна памет, на много труд, постоянство и ерудиция. Говорим за знаене на високо ниво, а не разговорно.

Един чичо стягаше къща в Добрич в продължение на около 20 г. Купил я стара, оправил всичко постепенно, мазата изкопал надолу, барбекю направил, бани, дограми, ламинати, отвън покрив и изолация. Баните бяха малко по стара мода, с плочки от 2008 г., но пак беше хубава. Продаде я, за да купи голям апартамент в Добрич, защото му беше писнало да я стяга и да оправя двора. Къщата беше чиста и поддържана, за оценка 6.

Новият собственик имаше пари и изрина всичко вътре, остави само изолацията, покрива и ел. инсталацията. Всичко друго го махна, което за мен е голяма глупост. Обаче има пари и не го бърка.
        Аз познавам хора със силна памет но нямат аналитична мисъл.И не ги броя за високо интелигентни.Също така са зле със социалната интелигентност.
        Last edited by nradev1111; Днес, 19:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Достатъчно сме сведущ, даже още си пазя екселската таблица за моя имот - 100 квадрата ми струваха 5000 лева за шпакловки, замазки, боя и т.н. на стените и таваните (всичко). Към 15 000 лева ми беше мебелировката+кухнята (без уредите). 3000 беше диванът - всичко по поръчка (и мебелите), щото стените бяха малко трапецовидни в хола. Още 12-13 000 за топ климатици навсякъде и уреди за кухнята и два телевизора. Към 2000 лева бяха масата и столовете и още толкова за опънати тавани в коридора и банята. И остана банята, която ми я прави мой познат, та се вместих в 5000 лева с всичко. Т.е. пак там някъде, към 25К евро - цените са тогавашни, не са сегашни - ако ти е толкова зор, мога да ти я разбия по елементи и допълнително, като си видя таблицата, че ми е на другия лаптоп
          Щом казваш вярвам ти.Нали сме джентълмени.С банята тънко си минал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

На мен ми изглежда като загуба на енергия и пари, но ако те влече, ама имай предвид, че и там има възрастова дискриминация.
            То е и въпрос на можене,

Коментар

А ти какво мислиш за ходенето на платено? Допада ли ти?
              На мен ми изглежда като загуба на енергия и пари, но ако те влече, ама имай предвид, че и там има възрастова дискриминация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Пенсионните фондове са измамна схема и вече ги изиграха в САЩ няколко пъти, и никой не ги брои за живи хората над 70г.,
                а после по спомен долара отиде на под 1.30 лв
                Уупси-дупси
                А ти какво мислиш за ходенето на платено? Допада ли ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Знаенето на езици не е признак на висок интелект.
                  Напротив, признак е на силна памет, на много труд, постоянство и ерудиция. Говорим за знаене на високо ниво, а не разговорно.

Един чичо стягаше къща в Добрич в продължение на около 20 г. Купил я стара, оправил всичко постепенно, мазата изкопал надолу, барбекю направил, бани, дограми, ламинати, отвън покрив и изолация. Баните бяха малко по стара мода, с плочки от 2008 г., но пак беше хубава. Продаде я, за да купи голям апартамент в Добрич, защото му беше писнало да я стяга и да оправя двора. Къщата беше чиста и поддържана, за оценка 6.

Новият собственик имаше пари и изрина всичко вътре, остави само изолацията, покрива и ел. инсталацията. Всичко друго го махна, което за мен е голяма глупост. Обаче има пари и не го бърка.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Няма да са, но нали някой трябва да плати?
                    Оня ден ми излезе някъде стат7стика за пенсионните фондове в бг, повечето са на 2~3% печалба за последните 5 г., някой да е недоволен? Някой да протестира?
                    То като се замислиш в какви инструменти дават на пенсионните фондове у нас да инвестират, като сложиш и таксите управление 3% не изглежда лоша доходност

Коментар

Как с какво? Крадат!
                      Политиците и банкстерите с кво се занимават?
                      САЩ ~3 милиона ~18–20%
                      Извън САЩ ~7.5 милиона ~45–50%
                      Неактивни/загубени ~4 милиона ~25%

Защо си мислиш, че САЩ ще направят биткона - новия долар ?!?
                      Това, че спекуланти са на ушето на тръм не означава, че САЩ ще се наредят сами на една опашка с Китай, Виетнам, Индия и тн

не говоря държавно дъържани, а общо държавно + граждани

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Човекът е много квалифициран, знае езици. Той е от провинцията и не обича да харчи необосновано. Освен това имаше време и се научи, искаше да се занимава с нещо зимата. А то е малко трудна работа с всичките видове монтажи в банята.
                        Знаенето на езици не е признак на висок интелект.

Коментар

Оня ден ми излезе някъде стат7стика за пенсионните фондове в бг, повечето са на 2~3% печалба за последните 5 г., някой да е недоволен? Някой да протестира?
                          Направиха няколко документални филма и го писаха дъждовно.

Коментар

Значи, някой ще плати чрез загубата а каква е ползата за другата част от населението на щатите или света ако се обезцени долара? Освен, че ще намали на Тръмп плащанията по държавния дълг?
                            ​​​​​​
                            Всъщност ти можеш ли да обясниш просто каква е играта и калви са точно ползите от тези действия или е само самоцел този дълг да се обезцени?

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Добре де, а стотиците милиони с вложения в пенсионните си фондове или със спестявания, като им се обезценят а и ги удари поскъпването на всичко, обеднеят всъщност, доволни ли ще са?
                              Пенсионните фондове са измамна схема и вече ги изиграха в САЩ няколко пъти, и никой не ги брои за живи хората над 70г.,
                              а после по спомен долара отиде на под 1.30 лв
                              Уупси-дупси

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Добре де, а стотиците милиони с вложения в пенсионните си фондове или със спестявания, като им се обезценят а и ги удари поскъпването на всичко, обеднеят всъщност, доволни ли ще са?

Коментар

Working...
                                X