If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Споделям интервю с проф. Красимир Петров, където има полезни (за мен) елементи, засягат се и имотите. Мисля, че видеото е скрито, ето линк:
ИзглЯдахте ли го ...... Вниманието трябва да е насочено , към 1:30 :30 h момента .....
Нящото го говоря от поне 2 години ..... как ще е .... ха, сега и професор да ви го каже ....
Наблегнете на епитета ...... ''КОИ МИСЛЯТ че спасяват кеша като влагат в имоти'' ...... .......
пп
Не че нямам 13 имота , които да чукна на дърво са доходоносни и до сега ( само 9 , другите 4 ги използвам ) ........ но не съм ги купувал СЕГА ....за да бягам от КЕША .....
Кеша си стои ..... Имотите си стоят .......Златцето ( 115 унции ) си стои ......
ЧЕКАМЕ !!! Не се правим на тарикати да бягаме преди вятъра (кризата ) и да чистим някое от перата ...... То ще си покаже с времето , но само на ''просветените '' , разбира се ...........
Виждането ми е ,......че в този форум ..... само 10% от пишещите , ще съумеят да запазат това което имат , и досегашния си начин на живот ......
Румънците се оказаха най-големите умници ,просто не затвориха
Икономиката на Румъния превъзхожда останалата част от Европейския съюз през последното тримесечие, тъй като правителството реши да не налага суровата блокада, която бе предприета в по-голямата част от континента.
Икономиката на страната не само е нараснала спрямо предходните три месеца, но този ръст надминава с повече от 10 пъти очакванията на анализаторите. Разширяването с 5,3% изпреварва всички останали членки на ЕС, предава Bloomberg.
Освен че са брокери,половината от тях са наследници на червената номенклатура,онези които унищожиха България и затриха буржоазията след 1944 година,тук са техните внуци и синове,със заграбените земи,имоти на българския народ.Един живял в УБО,блоковете,друг уж наследиш не знам си къде имоти....иначе са всичките успешни и умни само че ако им видиш родословното дърво ще ти стане лошо..
Това как се връзва с Уелкъм Курнела?Да не си получил раздвоение на личността
Бате Пешо ,хубаво ама тия армии от гладни и безработни къде ще се насочат ?
Ако ще и пушка да си купиш ,ще гръмнеш колко,двама,трима,десет като ти скочат и си дотам ....когато се наруши баланса е зле за всички ,и за богатия и за бедния .Писал съм за това ,подигравате ми се ,но дойде и това време .
Тия армии ще се спасяват поединично.Ще се увеличи престъпността особено кражбите по домове и мази.Ако стане много непоносимо народа ще се изсипе на Дондуков и ще почне да троши глави...То нищо не си писал ти си представяше кризата като всичко се сговнява само ти имаш работа и купуваш.Сега се убеди че това което ти писахме и аз и Левчо и Дури и Купата и още форумци е истина.
Имотите на фалирал "заменкаджия" - на публична продан
Разпродават "на килограм" купища имоти на една от фирмите, участвали по време на управлението на Сергей Станишев в придобиването на апетитни терени по черноморието чрез схемата с прословутите заменки. Става дума за "Браверс" ЕООД.
Кво беше това, сподели. Обявата не е намерена. При мен така излиза. Или го отнесоха, или нещо евтино и фалшиво като оферта е било. Ако влизаш с брокерски акаунт може и да излезе.
Латинка, двустаен лукс, май 68 квадрата, 138к намален от 145к. Снимките изглеждаха реални.
повишителите си имат СОБСТВЕНИ жилища и не им дреме. Да му мислят нулеваците! Аз днес направих 3 огледа и нищо не ми хареса. На терен положението е плачевно. Май ще отида при кака в панелката в Красна Поляна или ще отида при мама, та поне топли мекички да ръфам. Сега те разбирам Доматокраде, положението на имотния пазар за тебе с твоите 75К е мисия невъзможна за апарт по твоите критерии. Най-много еднопространствен гараж със статут на ателие. Толкоз.
повишителите си имат СОБСТВЕНИ жилища и не им дреме. Да му мислят нулеваците! Аз днес направих 3 огледа и нищо не ми хареса. На терен положението е плачевно. Май ще отида при кака в панелката в Красна Поляна или ще отида при мама, та поне топли мекички да ръфам. Сега те разбирам Доматокраде, положението на имотния пазар за тебе с твоите 75К е мисия невъзможна за апарт по твоите критерии. Най-много еднопространствен гараж със статут на ателие. Толкоз.
да не ставате комшии с Кавръка
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Бате Пешо ,хубаво ама тия армии от гладни и безработни къде ще се насочат ?
Ако ще и пушка да си купиш ,ще гръмнеш колко,двама,трима,десет като ти скочат и си дотам ....когато се наруши баланса е зле за всички ,и за богатия и за бедния .Писал съм за това ,подигравате ми се ,но дойде и това време .
Ей сега ще ги видиш по хотелите навсякъде. Ще почернее от народ. Всинца са все безработни.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Съжителство на хора с ниски доходи във високи сгради води наистина води до подобни проблеми.
THE RELATIONSHIP BETWEEN PSYCHOLOGY AND
ENVIRONMENT
A study done by Evans et al. (2013) suggest that types of houses
also affect a person’s psychology and mental health, where symptoms of
psychological distress like anxiety and depression were linked to a low-income
population that was dwelling in a high-rise urban area.
Коментар