Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЗа чАкалИте, една оферта от днес" .
Цитат: " Колеги продавам чисто нова къща с АКТ16 с РЗП 411м2 със собствен двор 500м2 с вградена поливна система Бояна. Къщата е близнак но е съвсем самостоятелна и е много хубава . Отоплението е на газ във всички стаи е монтирано подово отопление. Разполага с гараж за два автомобила с топла връзка. Офертна цена 993250евро без ДДС."...
п.п. Тънка е, като видиш цените в Париж, еле па Монако...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е, за подобни оферти треа да разпродадем наследството на цялата фамилия плюс кредит от половин милион. И пак нема да стигне.
Купона в Санкт Петербург - Пловдив тече. Ди джей Дамян нещо се запени яко!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЗа чАкалИте, една оферта от днес" .
Цитат: " Колеги продавам чисто нова къща с АКТ16 с РЗП 411м2 със собствен двор 500м2 с вградена поливна система Бояна. Къщата е близнак но е съвсем самостоятелна и е много хубава . Отоплението е на газ във всички стаи е монтирано подово отопление. Разполага с гараж за два автомобила с топла връзка. Офертна цена 993250евро без ДДС."...
Купона в Санкт Петербург - Пловдив тече. Ди джей Дамян нещо се запени яко!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Ами тогава, спри да ревеш за колелцата на столчето...
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Уточнявам, че нямам желание да комуникирам с теб, дори и безплатно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеТрудно се води дискусия с теб.
Ако искаш, на л.с. драсни тел. номер или имейл и след като се прибера в София около 10.01. ще обсъдим как да ти се помогне.
Уточнявам - не е безплатно!
- 8 Харесвания
Коментар
� -
Трудно се води дискусия с теб.
Ако искаш, на л.с. драсни тел. номер или имейл и след като се прибера в София около 10.01. ще обсъдим как да ти се помогне.
Уточнявам - не е безплатно!
Аз и пари имам и социален живот. А ти?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеАма ти пак влизаш с бутонките...
Дай да видим как да ти оправим решението на проблема с наследствения и какво точно търсиш...?!
Дай бюджет, имаш ли пАри...?
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Ама ти пак влизаш с бутонките...
Дай да видим как да ти оправим решението на проблема с наследствения и какво точно търсиш...?!
Дай бюджет, имаш ли пАри...?
Е, и?
Ти да не живееш в подобна?
Коментар
� -
Ти да не живееш в подобна?
- 6 Харесвания
Коментар
� -
За чАкалИте, една оферта от днес" .
Коментар
� -
Днес бях на нотариус. Едни изгоряха....
Следащия перонец, моля...
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Koга ги бута тия много сделки не знам.
Коментар
� -
Коя...?!?
Тая за Монако ли...?!?
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Не е само той, има още двама трима на амбразурата.
Коментар
� -
Седи мирен, бре!
И на теб ще ти намеря апарта, но мноо "чиновнически" влизаш в контакт...
Успокой топката... идват празници, София е вече празна и сега е момента за апартамента...
Първоначално изпратено от Traicho_80
Не знам за какви колелца говориш, но ми прави впечатление, че си всяка вечер дежурен във форума с малоумни постове.
Коментар
�
Коментар