Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
[QUOTE=Evgo;n3717146]Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ти пък избираш едни приятелки.......разведени, с деца......по-големи от теб, каквито ние не харесваме,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ако имаше и частица истина в това, нямаше да има мораториуми и мерки за отписване на лоши кредити
Каква е връзката между сегментирането и мораториума ? Освен ако Жонката не е купил във Вазов с ипотечка, която му е трудно да плаща сега :-)
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=nkavrakov1982;n3717127]Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Е,както виждаш имаме хора в темата имотни,с пари ама една мацка не могат да вържат .Нямам в предвид теб ,а като цяло ,ебаси кефа да имаш апарти ама да правиш секс на високосна година.Това не е живот
- 4 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Evgo;n3717099]Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
И аз много не го приемам, но в случая с Кавръчето не е болка за умиране. Той има вече дете и е свършил най-важната работа.
Защо да плаща кредити или наеми, като си има стая. Като му се прави секс, или при приятелката или на хотел. Или евентуално у тях без да ги безпокоят. Заключват се и пускат музика.
Мога да напиша дълга тема как българинът (от миналото и настоящото) е с лоша финансова култура, харчи за глупости, няма финансов план и как един куп пари са отишли надолу в канала или са ги гепили чужди хора.
Например, (по действителен случай) една мръсна и некоректна любвница е източила финансите и е провалила благосъстоянието на едно семейство.
Като цяло, жилищата не са толкова недостъпни за работещи и квалифицирани хора в СФ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ако имаше и частица истина в това, нямаше да има мораториуми и мерки за отписване на лоши кредити
Водещ фактор е безработицата и корелацията безработица-наеми-цени на жилищата .
В момента имаме висока безработица ,хората си намират трудно работа ,доходите им са под натиск ,има високо ниво на несигурност по отношение на перспективи на заетост и доходи ,от там имаш и ниски наеми ,масово по обяви собственици се ОПИТВАТ да пробутват довчерашни инвестиции в имоти.Дори Песимиста пробва нищо че довчера разказваше че никога нямало да продава ,опита но видя че на тия цени дето иска НЕ СТАВА вече ...и така
Коментар
-
https://www.investor.bg/ikonomika-i-...2020-g-321879/
И със стимулите наемането на хора остава остър проблем в края на 2020 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Dury, съвсем отчетливо по моите справки се забелязва сегментиране на цените.... Не че е нещо което не сме очаквали....
За града ръста е малък и постоянен :-), но за желаните места повечко....следоваътелно за нашите любими олимпийци има много възможности с падащи цени.... Няма причина да се мръщят и да купуват на запад и север от ЦУМ :-)
Коментар
-
[QUOTE=yalokin;n3717077]Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Да, за мен по-скоро не е нормално 40-годишен мъж да живее с родителите си
Защо да плаща кредити или наеми, като си има стая. Като му се прави секс, или при приятелката или на хотел. Или евентуално у тях без да ги безпокоят. Заключват се и пускат музика.
Мога да напиша дълга тема как българинът (от миналото и настоящото) е с лоша финансова култура, харчи за глупости, няма финансов план и как един куп пари са отишли надолу в канала или са ги гепили чужди хора.
Например, (по действителен случай) една мръсна и некоректна любвница е източила финансите и е провалила благосъстоянието на едно семейство.
Като цяло, жилищата не са толкова недостъпни за работещи и квалифицирани хора в СФ.
Коментар
-
[QUOTE=yalokin;n3717084]Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не виждам нищо лошо, родителите да живеят при теб (ако имаш подходящи условия), не ти при тях
Сега разбра ли ме?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеМалко да ви разведря със справка за цените
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 90092 euro
Средна цена на кв.м: 1281 euro.
За града ръста е малък и постоянен :-), но за желаните места повечко....следоваътелно за нашите любими олимпийци има много възможности с падащи цени.... Няма причина да се мръщят и да купуват на запад и север от ЦУМ :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 12.02.2021, 12:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=yalokin;n3717084]Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не виждам нищо лошо, родителите да живеят при теб (ако имаш подходящи условия), не ти при тях
Сега разбра ли ме?
Не врат ами шия - открийте разликитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
[QUOTE=bota156;n3717082]Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Що да не е нормално - да спазва НИКАКВИТЕ западни ценности. Всеки за всеки е вълк, дори и за родителите си?
Сега разбра ли ме?
Коментар
-
Да, за мен по-скоро не е нормално 40-годишен мъж да живее с родителите си
Коментар
-
Да, за мен по-скоро не е нормално 40-годишен мъж да живее с родителите сиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар