IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

2-ка дизел няма как да е "фул опшън"
    https://www.cars.bg/offer/6475b68fb75d8e4550077282
    с достатъчно опции е, ето има си една обява и си седи за него.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

Искам пак да си поговорим след 5-6 години, .
      Па що не, още малко чЕканье требе, ше закръглиш десетилетие. Ше паднат, ако не 31-ва ше е 41-ва, ма ше паднат!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Тука минаха типажи с апарти във Варшава, столичната Московска, кв. Триадица - по известен като Вазов...всички ядоха отровни гъби и олетяха.
        Искам пак да си поговорим след 5-6 години, като се заършат всички огромни мегакомлпекси с десетки хиляди апартаменти, да видим на кой ще ги продават тези прекупвачи на такива цени като сега.... ще има яко спад в цените от презасищане на пазара, празни апартаменти и последните играчи , както във всяко едно "колело" , ако щеш и "пирамида" го наречи, ще са яко вътре

При тази демография от 2 умрели към 1 роден (60% от които са РОМИ и могат да живеят по 10 в 1 колиба)
        със сигурност имотите ще станат като в Люксембург до няколко години, даже ще ги задминем, ДА !

Аве, то квадрата в София ПАК станал ТРИ напалеона (3300лв) !
        Да де, ама златото може само да ходи на север, доколкото копторите ???
        Всеки може за малко да се качи на добър влак, въпроса е да знае кога да слезе, щото иначе пак ще го върне в началото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ти ще кажеш, явно си снимал къщата ти в Максуда и я приписваш за моя
          Абе ти сам си презна, че е твоя.
          Явно няма да ни кажеш що сте набили тея подпори като клечки за зъби.

Аз знам защо сте ги сложили - сложили сте подпорите щото желязната арматура вътре в цимента е изгнила и целия горен етаж може да се срути върху долния...

... кой балък ще ти даде 1 млн за тая саборетина бе бай Лорчо ?
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Много на едро пишеш...диалог с теб, абсолютно излишен....
            Нима се съмняваш в превъзходството и правотата на Тракторикян Шипкарян? Поне докато тате му сменя памперса. Питал ли си се, как берджо би се препитавал, ако му врътнат кранчето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

И без да ни казваш, ние те знаем, че лъжеш за повечето неща.
              Сега кажи защо сте подпряли къщата ти за 1 млн долра с тези подпори - да не се събори ли ?
              Ти ще кажеш, явно си снимал къщата ти в Максуда и я приписваш за моя

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...k=bn97js&f1=13

Живеем в лудница и няма кой да ме убеди в обратното.
                Предлагаме за продажба топъл и сух гараж за около 10 автомобила в идеалния център на София. Намира се на Бул Кн. Мария Луиза срещу паспортния отдел на МВР. Достъпа за автомобили е възпрепятстван от съседи в момента. Има свободен пешеходен достъп през сградата, в която се намира. За повече инфо не се колебайте да ни позвъните.

Коментар

1. Не стоя в Радомир, лъжа, живея в София,

2. Не работя, като даскал по физическо, лъжа.

3. Не познавам учебно заведение, където липсват хигиенисти, а директора да кара учители да ги заместват. Напротив, познавам учители, които получават пари от авторско право, като съавтори на учебници.
                  Нищо не каза за това, как си с високоликвидните активи?
                  И без да ни казваш, ние те знаем, че лъжеш за повечето неща.
                  Сега кажи защо сте подпряли къщата ти за 1 млн долра с тези подпори - да не се събори ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

2 живота няма да ти стигнат да стигнеш стандарта (имотния най-малко) на red_cretin
                    къщата му в немско е изплатена и не живее в приземието
                    апартаментчето му в солун е изплатено и е по-голямо от твоя в бургас
                    има и друго, но след като не пише тук няма да го коментирам.
                    Много на едро пишеш...диалог с теб, абсолютно излишен....

Коментар

• https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...k=bn97js&f1=13

Живеем в лудница и няма кой да ме убеди в обратното.

Коментар

Мисля на всяка страница в темата, да напомням, кои са най- измислените герои от приказките: red cretin, Дебнем на замаушка и better. На всяка страница в темата, която съм създал, тези потребители, трябва да заемат стената на срама! Не за друго, а с цел да не заблуждават хората, които имат реални намерения да инвестират в недвижимости.
                        2 живота няма да ти стигнат да стигнеш стандарта (имотния най-малко) на red_cretin
                        къщата му в немско е изплатена и не живее в приземието
                        апартаментчето му в солун е изплатено и е по-голямо от твоя в бургас
                        има и друго, но след като не пише тук няма да го коментирам.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ългария остава европейската държава с най-много жилища на глава от населението

Парадоксите на имотния пазар в България продължават да предизвикват противоречиви реакции. През изминалата седмица обява за гараж в столицата на стойност 190 000 евро предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. За същата сума в Италия може да се закупят 190 къщи, показва проучване на NOVA.

Коментар

• 1. Не стоя в Радомир, лъжа, живея в София,

2. Не работя, като даскал по физическо, лъжа.

3. Не познавам учебно заведение, където липсват хигиенисти, а директора да кара учители да ги заместват. Напротив, познавам учители, които получават пари от авторско право, като съавтори на учебници.

ПП2 Нищо не каза за това, как си с високоликвидните активи?
                            Last edited by X_Y; 02.02.2025, 10:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да, фен съм му, имам си, гран купе, 2021 година, двойка, дизел. Фул опшън. Ще го заменям за джипка, не съм недоволен, но ако влезеш в оторизирани сервизи на ВМW - M car на нещо 200 лв е час труд. Е, имаш опцията и другаде да го правиш, но си поемаш риска.
                              2-ка дизел няма как да е "фул опшън"

Коментар

• Мисля на всяка страница в темата, да напомням, кои са най- измислените герои от приказките: red cretin, Дебнем на замаушка и better. На всяка страница в темата, която съм създал, тези потребители, трябва да заемат стената на срама! Не за друго, а с цел да не заблуждават хората, които имат реални намерения да инвестират в недвижимости.
                                Last edited by Bailor; 02.02.2025, 01:21.

Коментар

Working...
                                X