Първоначално изпратено от Специалист по всичко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
за 90% ще е така, ама може да е от богопомазанитеЩе видим какво ни очаква ама лично аз вече се оглеждам
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
за 90% ще е така, ама може да е от богопомазаните
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
+ 1
Явно се налага отново да го припомнимНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
На тебе нали това ти обяснявахме че когато дойде кризата хубавите имоти изчезват остават само боклуци на баснословни цени.Сега го забеляза.Остава да разбереш че ако наистина видим цени 900 евро на жълтите плочки изобщо няма да ти е до купуване на имоти а ще мислиш как да оцелееш и имотите ще са най малкия ти проблем
Явно се налага отново да го припомним
Коментар
-
Първоначално изпратено от mopasan Разгледай мнениеОтносно извадката, която постоянно пускаш:
По мое наблюдение част от офертите са изтеглени от пазара, от където идва и спада които пускаш.
Ако се задържи понижението (независимо с колко процента е) ще се изтеглят още оферти.
Имоти, които са добри и не са спешни за продажба изчезват и остават продънени панелки, които така или иначе не са интерес за повечето хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Може ли да попитам каква е тази граница? Това някакъв минимум ли е или има възможности за още по-голям спад? Аз лично бих предпочел да изчакам, защото ми се струва, че около 800 евро на реални квадратни метри е справедливата цена. С тия общи части българския квадратен метър в момента отива към 1600 евро.
Лошото е ,че преди 2 години показваше 1217 най-много ,но няма как да го видим това вече защото изтриха темата. Нищо ще си направим справките отново в новата тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Банките изреваха,че мораториуми им пречи,те така или иначе щели да се оправят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Достъпни жища и в момента има в покрайнините на София Бутонец например - Ако говориш за безплатни жилища и такива ще има но хората дето ще бъдат настанени там и така и така не са фактор на пазара
За ниските лихви прочети предишният ми пост
Ако се махне мораториума цените ще паднат с 30%
Преди обаче да падне мораториума се приготви за едно поне 20% поскъпване тази година и после като поевтинеят с 30% вероятно ще си много доволен но все така под наемОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Когато Апофис мине през 2029-та, чакащите на перона ще се отпечатат на него като Исус на торинската плащеница.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Чадо мое,
Като отвори дума за панелките, да пипитам дали пък не е по-добре човек да купи в панелка в добра локация, отколкото ново строителство в пущинаците? В панелките също живеят християни.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
+1 По - скоро май- юни- края на март изтича мораториума, освен ако не го удължат, че с тоя държавен социализъм нищо не се знае.
Коментар
-
Чадо,
Не мисля, че чак толкова ще паднат цените, а и лично за себе си съм си определил цена около 800-900 евро за метър на хубава локация в центъра. Господ да ни помага да бъдем смирени с търпение и здраве да почакаме.
- 1 like
Коментар
-
Да,това важно и аз го забелязвам,порадо това и справката показва високи цени,реално няма предлагане ,всичко е свито.Но дори и в такъв момент започна да се вдига и показва в същото време и спад ,в последния месец непрекъснато играе в не малки граници .Ключов ще е март ,защото тогава изтича мораториума и ще се види като цяло и фирми и граждани в какво състояние са и кой ще може да си погасява дълговете
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ключов ще е март ,защото тогава изтича мораториума и ще се види като цяло и фирми и граждани в какво състояние са и кой ще може да си погасява дълговете.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар