If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само да напомня моите имоти:
-апартамент 60м2
- ет. От къща 90м2
- магазин 20м2
всичко в София.
- 2 къщи в един парцел в Радомир-център' до съда.
- 1 къща на 50км. От София' радомирско' ет.2.
Селски, нещо си се объркал, бре...
Колко е всеизвестна автобиографията ти, та да се сравни...?!?
Това, за соц. статуса, ма никак не ме впечатляваш...
На всичко отгоре си и неграмотен...
Пийни едно хапче и си лягай
Първо, да ти еба майката и на останалите ти клакьори, а ти се хващаш за правописни грешки породени от бързане, лайнян брокерски гъз такъв, от коментарите ти лъха на липса на критично мислене, познания и умения за работа с данни. На оня боклук, лева също да му еба майката и на другия педал!
Те повечето млади са с кредитче в момента но за разлика от теб за по 30годинки и за разлика от онова време и онези цени У Плевен повечето млади У София и да искат не могат да ги съберат с 1к евра заплатка. Разликите ги виждаш нали или да помагам?
Според статистиката работещи двама в Сф със сегашните заплати в сфери на образованието които се заплащат добре са по-достъпни от моето време. Е, нема да е център. Далеч не център. Но и аз купих първо панелна гарсониера с конденз по стените на гъза на географията в краен квартал. Там ни отгледа и бебето жена ми.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Печен, моите уважения, на 30 си купих първия имот - гарсониера с леко кредитче. Имах половината кинти, ама ставаше дума за 5500$. После продадох и също с кредитче си купихме с жена ми (тя избаца кредитчето от 8К € по-голям - двустаен. Нямах тази визия за имоти, както и той няма, само се съблича по бански да поплува, ма му е студена водичката.
Те повечето млади са с кредитче в момента но за разлика от теб за по 30годинки и за разлика от онова време и онези цени У Плевен повечето млади У София и да искат не могат да ги съберат с 1к евра заплатка. Разликите ги виждаш нали или да помагам?
Ти като беше малък имаше ли визия за имоти бре Плевенски ?! Дълбоко е съмнително, нали се сещаш .
Печен, моите уважения, на 30 си купих първия имот - гарсониера с леко кредитче. Имах половината кинти, ама ставаше дума за 5500$. После продадох и също с кредитче си купихме с жена ми (тя избаца кредитчето от 8К € по-голям - двустаен. Нямах тази визия за имоти, както и той няма, само се съблича по бански да поплува, ма му е студена водичката.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Преките ми впечатления (от няколко покупки около мен) са че няма никакъв проблем с отпускането на кредити с 20% самоучастие (чух че още има и с 15%).
Масово се отпуска и за финансиране на довършителни работи.
До уточня, не съм брокер или инвеститор (имам имоти, които не продавам) и никога не съм ползвал ипотечен кредит, сигурно има и по-запознати от мен.
Като цяло, условията са по-затегнати от преди пандемията, твоите познати може би са с по-нисък рисков профил, едва ли са представителна извадка за ситуацията.
Коментар