If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много интересно как решавате кой какво има и кой в какво инвестира без да познавате човека. Аз лично имам инвестиции и в акции и в имоти, даже тази година планирам още 1 имот да купя( в имотите по- скоро инвестирам парите на другите и те ми ги плащат). Че спестителите са губещи съм съгласен, че имотите са добра инвестиция съм съгласен, но тук мантрата е че в България единствените варианти за инвестиция са имот или депозит в банката. И който не купува имоти е перонец, лузър и не знам още какво , както и другата глупост за вечния ъп на имотите....
Е, ти като си инвестирал в имоти, не би трябвало да ти е проблем всичко написано от теб по-надолу Ама не е баш така, нали. Хихихи
Ами, що не го правиш, ами ни поучаваш тук? Поучавай тези в темите за индексите...ама лев не си вложил там нали..само мечтаеш да излезеш от квартирата на твоята цена
Много интересно как решавате кой какво има и кой в какво инвестира без да познавате човека. Аз лично имам инвестиции и в акции и в имоти, даже тази година планирам още 1 имот да купя( в имотите по- скоро инвестирам парите на другите и те ми ги плащат). Че спестителите са губещи съм съгласен, че имотите са добра инвестиция съм съгласен, но тук мантрата е че в България единствените варианти за инвестиция са имот или депозит в банката. И който не купува имоти е перонец, лузър и не знам още какво , както и другата глупост за вечния ъп на имотите....
И в Англия и в САЩ тръгваш от нулата.Говоря за след като завършиш средно.Това че тука родителите дондуркат студенти е друг въпрос.Не е грешка че си споделил годините си това впоследствие се разбира.Аз се радвам да видя млад бългаин чийто мозък не е назобан с евроатлантически ценности.Млад човек който е разбрал че с учене труд внимателно харчене и упоритост се успява.Да съгласен съм на 24 така изглежда света.Ако си упорит работиш здраво учиш и не харчиш за глупости няма никакъв проблем и жилище да си вземеш и по големи неща да постигнеш.Мани форумните разбирачи тука дека им требат 10000 заплата за да купят.Не може на 25-30 да имаш всичко.Аз на 33 се нанесох в апартамент построен от мен.Не бива да смяташ че хората купили имоти са се набутали...Вече толкова години се интересувам от цените и виждам че е много трудно обикновен човек да уцели дъното.Да цените имат движение и надолу но посоката във времето е нагоре.Такива простотии дето четеш тука че цените щели да се сгромолясат с 40% са мокри мечти на хора които нямат пари.Почне ли корекция на цени надолу хубавите имоти изчезват от пазара и остават само боклуци...То евтини имоти има ма не знам защо тукащните форумни идиоти рутвт цените в Центъра Иван Вазов Лозенец и Изток..Иначе тика е пълно с безимотни разбирачи.Чел си знаеш то не беше демография данъци земетресения ковид и какво ли не а цената не пада.Не си губи времето да спориш с такива...
Теоретици бе бате Пешо. Не 10, 20 хиляди им требват, но за мащабите за жилище на Джони. Виж за двустайка в Обеля могат и с 1900 да се оправят. Ще карат колело, без кръчми и готово. Нали така?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Хайде да не се хвалим, че всеки анинимко тук се изтъква със какво или не, не това е целта, а всички останали са бедняци, въпроса е принципен за имотите.
Аз никого не съм определял за бедняк или лузър, просто хората си личат много с това какво списват...какво е целта, определя темата, не някой анонимка, копиращ чужд ник
Това е Орти, хахахаха, човек със спомени за имотни инвеститори..да падна ми дохода от наем под 2К. Ама имам други доходи за над толкова....и пак свободни средства за имот, доволно свободни за 70% самоучастие, гарантиращи ми нова чиста собственост с хоризонт 5 години.
Хайде да не се хвалим, че всеки анинимко тук се изтъква със какво или не, не това е целта, а всички останали са бедняци, въпроса е принципен за имотите.
Това е Орти, хахахаха, човек със спомени за имотни инвеститори..да падна ми дохода от наем под 2К. Ама имам други доходи за над толкова....и пак свободни средства за имот, доволно свободни за 70% самоучастие, гарантиращи ми нова чиста собственост с хоризонт 5 години.
Все тая кой е просто не хранете троловете и те сами ще си отидат
Коментар