Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Аз лично мисля, че е безумно да се дава половин милион за жилище в София с 20 % общи части, отделно вътрешни и външни стени, коридори с квадратура по-големи от спалните, на ШЗ. Примерите, които даде в Берлин и Виена дали обърна внимание на ШЗ ли са апартите, а в кухнята дали има по две контактчета, а крана за чистата вода за съдомиялната да е възможно най-далеч от канала за мръснаат вода, но пък какво е това нещо да си купиш нов апартамент без предизвикателството да нахлуят в него стадо майстори и да се развихрят, па да ги следиш дали работят добре, крадват ли по нещо, да им слизаш на нивото на общуване и да губиш маса време в разправии все едно времето ти е безплатно. Само ако знаеха какво пропускат тези ми западняри. Пък после се чудим на бабите дет хвърлят пачки през терасите, ми те разните му елит бизнесмени очакват да правим същото само дето вместо през балкона, трябва да им хвърляме пачките в новия им модел Майбах. Цените са толкова реални в момента, че народът забрави апартамент гейт и как лъснаха доста иситини за този бранш от полит съпорта до себестойност и безпардонност. В момента всеки дет е свестен строител е почнал да продава някакви затворени комплекси, не че ми е ясно какво затворено може да има на един блок със 100 м2 градинка и една люлка за 3 годишни деца, ама какво ли разбира прасето от кладенчова вода. Па като им турят по едно евро на квадрат барабар с общите части и гаража, отидохме на 300-400 левака на месец наем да си живея в моя апартамент. Страхотна далавера е. А що им се занимава на тез патриот бизнесмени да дерат по 1 евро на М2 обслужване като има таквоз търсене и няма предлагане, чиста загуба на време и ресурси за такива визионери.
Коментар