Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Най ме подкрепя факта че има много желаещи да купуват все още. И от вас тук, и изобщо. Кандидати бол. Това е добре за пазара. На наемите. Към продажби аз сега няма да пристъпвам.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80
Нормално, дошла му е силата. От скоро във форума го подкрепя и му приглася неговия интимен партньорОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Тея койоти ще повият, повият пък ще сменят никовете. Но помни, с тези цени, ако някой продаде значи е усетил пазара. Но продажби няяяямааа. Що? Щот нема кво да продавамееее. Не сме собственицииии. Още сме с памперситееее. Ще купят ли? Нееее. Що? Щото им е скъпоооо, многоооо. И нема парееее.
Жулката, свършил облъчването на "студентите", и той се нареди на перона...,
Амааа, той бързия влак замина...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
То е ясно, че само на слухове ще го караш. Аз ти препоръчвам да се разходиш и да кажеш от личен опит как е!
Защо не ни информираш как е положението в Масква?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
И аз така чувам, един познат си купил литър зехтин в Цюрих, дали му го без шише, направо в торбичката.
Защо не ни информираш как е положението в Масква?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЕ, ти какво каза, Жулка...
п.п. Бил си на пода на пазара някога...?!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Николайчо,два-три пъти питаш,изглежда си понапълнил памперсаИ ти си вечен длъжник,но не го знаеш
Сериозните инвеститори не питат по форумите коя акция да купят или как върви НИ пазара.Нямаш ли знания да направиш собствен рисърч?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеДай по-сериозно, има ли търсене на кутийки? Как е спрямо миналата година?И ти си вечен длъжник,но не го знаеш
Сериозните инвеститори не питат по форумите коя акция да купят или как върви НИ пазара.Нямаш ли знания да направиш собствен рисърч?
Коментар
� -
Е, ти какво каза, Жулка...
п.п. Бил си на пода на пазара някога...?!
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ние всички сме наясно с този факт!
Ти да не си помисли, че казваш нещо ново?Last edited by COVID-19; 27.11.2024, 20:29.
Коментар
� -
Не ми стигна кинтата, щях да изпозахлупя онез две къщета дето ги отнесоха за нула време. По 115 и 120К€ ги бяха обявили, с едната собственичка добричлийка разговарях. Но бяха назад в улиците без гледка. Но нищо, може да им се вземе в един момент двойна, че и тройна цена. Моята, която е и нова да не говорим, с малко пипване няма да казвам.
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар