Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
В нормална държава квадратите щяха да са под 100 за такъв апартамент, защото там се смятат правилно. В България 150 е бих казал минимумът при тези фалшиви квадратури.
Хол 30 (ако приемем, че 50 е много), две спални по 15 (а това са малки спални), кабинет 10 (невъзможно за мен, защото имам много книги, картини, лични вещи), коридор 10, две бани по 5, килер, тераса - пак станаха 100 квадрата светли. Това са поне 120-130 със стените и поне 150 с общи части.
Това е апартамент, който струва минимум 350к. С гараж отиваме посока 400к. На вас цените ви се виждат ниски, защото купувате боклуци и маломерки по 100к Евро макс. Това не са никакви имоти - пари хвърлени на вятъра. Когато купите един такъв хубав, голям апартамент, тухла и на добро място, тогава ми се хвалете, че имате имот.
И аз мога да купя 7-8 панелки с тези пари и да се хваля наляво-надясно, че имам еди колко си имота. Но 10 боклука не правят 1 хубав имот.
Изискванията ми са бих казал съвсем скромни. И въпреки това не намирам имот, който да ми хареса. Без значение от цената, просто няма такива имоти в София.
Коментар