If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
СтанчевА квичи яко на умряло.
Какво стана бе "жена", няма купувачи нещо ли,че си се развикал из форума?
Мислиш,че ще засегнеш някой от мъжката аудитория,като пишеш,че живеят в "деЦката" ли?
Индивиди като теб,които се опитват да засегнат другите с преповтаряща се информация и опитвайки се да засегнат мъжкото достойнство, будят в мен само съжаление. Всеки с малко повече акъл го вижда това.
Продължавай,не пречиш.
Просто реших,че е време да спомена,колко жалък и смешен ставаш за останалата част от форума.
Ми като не се засягаш, защо се появяваш изведнъж в темата и веднага почваш да квичиш?
СтанчевА квичи яко на умряло.
Какво стана бе "жена", няма купувачи нещо ли,че си се развикал из форума?
Мислиш,че ще засегнеш някой от мъжката аудитория,като пишеш,че живеят в "деЦката" ли?
Индивиди като теб,които се опитват да засегнат другите с преповтаряща се информация и опитвайки се да засегнат мъжкото достойнство, будят в мен само съжаление. Всеки с малко повече акъл го вижда това.
Продължавай,не пречиш.
Просто реших,че е време да спомена,колко жалък и смешен ставаш за останалата част от форума.
не става
първо защото нищо не съм преустроивал
така си е по план 140 квадратния ми апарт
и второ караваняка ти е непреустрояем
поради предстоящо разспадане
а и това си е мъжка работа
да беше питалА когато още беше поп
колежке Станчева
сега караваняка е кауза пердута
хахахахаха, деЦка 140м2, сложил си 2м2 + една нула повече. (някога може да наследиш) Само един инвеститор имаме в темата на който мама и тати са му дали деЦка от 200м2 с кухня и спални, но той вече не пише тук, защото е на полето с трактора.
интересно как от деЦка 12м2 си я преустроил на апартамент с 3 спални? Дай инфо, че и аз искам да преустроя караваната.
не става
първо защото нищо не съм преустроивал
така си е по план 140 квадратния ми апарт
и второ караваняка ти е непреустрояем
поради предстоящо разспадане
а и това си е мъжка работа
да беше питалА когато още беше поп
колежке Станчева
сега караваняка е кауза пердута
е, така е. По някое време ще станат наследници, предополага се. Те вероятно на това се и надяват, но доста от тях се пенсионират в деЦката, преди да станат наследници.
30% собственици, 50% наематели и 20% обитатели на деЦки, реално ли ти се струва като разпределение?
а собствениците на каравани от миналия век
и на разни коптори по банско и радомир
в кой % ги бухаш
колежке Станчева
според мен неправилно ти е разпределението
Коментар