Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Аз съм до Стадиона но се засичаме на пазара.
Калфин е от другата страна до пожарната във втора част.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мерси Никол, Явно е така както и предполагах Жонката ОТНОВО послъгва УМИШЛЕНО :-) Не разбирам какво ще спечели от това :-)
Прочетох набързо 2-3 статии в нета на Английски от Немски не отбирам, та се оказа, огромна забава с водата.... Освен двойната такса канал спрямо цената на водата / има ли водомер на канала ?/ всяка община е с различна цифра.... рекорда е 55 евро за кубик в една.....не 2, не 7 , а 55 :-))) УАУ !
Но скъпият канал обяснява защо във Франкфурт имаше открити пикални ....и навсякъде беше леко ароматизирано... Явно пестеливият Немец предпочита навън да върши работа от скъпото вкъщи....:-)
Въобще не те послъгва, даже му се учудвам на търпението да спори с теб....
С цялото ми уважение , не знам дали сумарно , както казваш, ти се събира една година във Франкфурт, но аз след 10 год. там не съм платил над 3 евро за кубик вода
Вярно има открити пикални, но се намират и някои хубави квартали да ти кажа ....
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
и аз това се питам, но веднага щом намеря инвестиционен имот, купувам, отдавам и бегам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Въпрос към теб.
Какво търсиш в София,след като е такава кочина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Каврък, ще купя и аз в Поляната, до елита, теб и Купата. За себе си, да има къде да....другото под наем колкото има.
Коментар
-
Ми да им плащат. Щом са допуснали да им продадат парцели там...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеедин въпрос към живеещите в София:
Как оцелявате в тая кочина? В тая кал, смрад, боклуци, пушеци, шум, задръствания и грозни гледки. Това не е София която аз оставих преди 30 години, превърнали сте я в мръсна кочина.
Какво търсиш в София,след като е такава кочина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това не беше ли в твоята целева зона?
за 55К ако дадат захлупвай преди да е захлупил попа и да те засрами
дедо поп търси поне 80м2 (чисти), но и доходността трябва да е добра, иначе няма смисъл от цялото упражнение, а Доматокрад търси за собствена употреба, тъй че него доходност не го бърка много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПродавам двустаен,тухлен апартамент в жк.Западен парк.Апартамента е на 5ти от 6 етажа,има асансьор.С площ от 62 кв.м,разполага с две отделни стаи и кухня,голяма тераса+избено помещение.Среден с южно изложение.
ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ
60 000€
Почват да излизат новите цени.Това е от група,имоти от собственик.
за 55К ако дадат захлупвай преди да е захлупил попа и да те засрами
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
То е ясно че има наследствени. И отчуждени от комунягите. И после върнати и препродадени разбира се. Ще плащаме глупостта на властта още дълго. Така е, Дъри.
Коментар
Коментар