Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, точно, щото съм доволен. Вися си във форум за инвестиции, щото това е моето място. Ти къде висиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Висят като прани гащи на простор. Само да ти споделя, бъбрим си с едно момиче, разведено отскоро. И тя ми казва, тоя моя само в коини инвестира и ме убеждаваше колко е велико. Купува, продава, накрая като полза единствено един стар дарак (автомобил) замени с друг дарак. Това му ползата. За сравнение каза - ето ти имаш три коли - т-рок, пасат и баварец на 2 години. Плюс имотите които само вход. Изход със 100% печалба само на един, който с такава цел купих. Но не е в София.
- 1 like
Коментар
-
Ами, точно, щото съм доволен. Вися си във форум за инвестиции, щото това е моето място. Ти къде висиш?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Като си доволен от живота защо висиш денонощно тук?
Обаче много бъркаш, аз съм черноглед и затова очаквам спад на НИ, иначе не искам да се случва... Надявам се все така да е икономическата обстановка, но едва ли...
Коментар
-
Много е интересно, как притежаващите и доволни хора от придобивките им, същевременно са озлобени от живота...нон сенс...май са озлобени точно тези, които вече рядко пишат поради една причина, не вярват, че цените могат да паднат до тяхната желана, затова и рядко пишат, обезсърчени са, хахаха
Обаче много бъркаш, аз съм черноглед и затова очаквам спад на НИ, иначе не искам да се случва... Надявам се все така да е икономическата обстановка, но едва ли...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, рядко влизам вече тук и още по-рядко пиша по ред причини, но тук определено е свърталище на озлобени от живота хора, които ако не е форума да се похвалят с това, което притежават ще са още по-нещастни.
Лично аз не вярвам да пишат брокери...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
С материално или не, да се правиш на велик и да се държиш с другите все едно са утайки, няма как да ми харесва. Щом при теб е окей, добре. Но според мен за останалите е доста дразнещо. А дали "хапането" в темата е с цел да се поддържа заряд - явно ти така го интерпретираш, но е факт, че модератор трие мнения почти всеки ден, защото ескалират. Как пък така в останалите теми няма такова "хапане", а само в темата пълна с брокери?
Лично аз не вярвам да пишат брокери...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Тези хора отдавна очакват имотите да поевтинеят и да успеят да си купят жилище с техните "инвестиции". Година след година реалността потопява фантазиите им, което води до все по-тежки емоционални изблици. Отказват да признаят собствените си грешки и търсят "виновник" - брокерите им виновни, Киро инфлацията им виновен, банките им виновни, ковид им виновен, финансовата култура на българите им виновна, форумът им виновен, медиите им виновни, строителите им виновни, еврофондовете им виновни. Няма начин да е виновна собствената им глупост.
Всички правят грешки, но лузърите не се учат от тях, а напротив, упорстват в глупостта.
Един безплатен съвет към скоти, нещо което казах и на кавръков преди СЕДЕМ ГОДИНИ: Приеми загубите до момента и не прави нови. Ако имаш нужда, купи си жилище СЕГА, нищо че ще ти излезе по-скъпо от преди. Не пропилявай ГОДИНИ от живота си в дебнене на икономия от десет хиляди евро.
A , най-интересно е, че като пишем за цялата им група заблудени, всеки сам за себе си го счита, като лична обида!!!Last edited by Bailor; 20.10.2024, 22:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
В темата в момента не пише нито един брокер, показателно е колко си в час....
Всички правят грешки, но лузърите не се учат от тях, а напротив, упорстват в глупостта.
Един безплатен съвет към скоти, нещо което казах и на кавръков преди СЕДЕМ ГОДИНИ: Приеми загубите до момента и не прави нови. Ако имаш нужда, купи си жилище СЕГА, нищо че ще ти излезе по-скъпо от преди. Не пропилявай ГОДИНИ от живота си в дебнене на икономия от десет хиляди евро.
- 3 Харесвания
Коментар
-
само в темата пълна с брокери?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Скотич, няма как да знаеш през какво е минал човека и на какво се дължи усещането за величие - може да не е свързано с материалното. А в темата да го изкарва през имотите.
Ако върнеш назад в мненията, ще видиш, че Лордчето е предлагал да прати ключ за негов имот на съфорумец, който не познава лично, за да отидат на почивка със семейството му - безвъзмездно. Споменавам го, за да си наясно, че "хапането" в темата е с цел за да се поддържа заряда, а не да се обижда. От там насетне кой как го интерпретира е друго на въпрос.
- 1 like
Коментар
-
Прав си, не е обидно, че е учител, това е една достайна професия, просто заплащането на учителите е известно и може лесно да се провери колко е. А да се похвалиш няма нищо лошо, лошо е когато се опитваш да се правиш на велик, и обиждаш другите. Има голяма разлика. Колкото до мен - аз не съм фен на хваленето, особено пък във форуми, където всеки може да си пише каквото си поиска.
Ако върнеш назад в мненията, ще видиш, че Лордчето е предлагал да прати ключ за негов имот на съфорумец, който не познава лично, за да отидат на почивка със семейството му - безвъзмездно. Споменавам го, за да си наясно, че "хапането" в темата е с цел за да се поддържа заряда, а не да се обижда. От там насетне кой как го интерпретира е друго на въпрос.
- 1 like
Коментар
-
просто заплащането на учителите е известно и може лесно да се провери колко е.
ПП. Никого не съм обиждал, измислици...Last edited by Bailor; 20.10.2024, 20:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Не е обидно да си учител, даже напротив. Лошото е че няма възпитание и е такова отношението. И какво ако се хвали какво има? Похвали се и ти да те видим, след като не си "даскал" какво си постигнал че се пениш толкова много?
Коментар
Коментар