Първоначално изпратено от СтанчевА.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Бахти, верно са дигнали цената с 30% на ел. бюро дето исках да взема, само за месец докато се ослушвам. Еми майната му.
Отказах поръчката, ще направя конструкцията дървена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Много бързо забравихте бе. Бях пуснал тука графики на желязо, мед, бетон, дърво, петрол. Петрола от който се прави всичко практически беше отрицателен.
Коментар
-
Много бързо забравихте бе. Бях пуснал тука графики на желязо, мед, бетон, дърво, петрол. Петрола от който се прави всичко практически беше отрицателен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
можеш ли да го абсорбираш или само временно или няма как ?
Ето това правя!
https://tourmkr.com/F1JX1Zsv0p/10232590p&278.95h&77.30tLast edited by blackaquarius; 17.05.2021, 18:18.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Кой е коментирал такова нещо? Не съм забелязал да са падали строителните материали миналата година, камо ли наполовина.
Коментар
-
Унгарците повеждат хорото
https://www.bloombergtv.bg/a/14-graf...te-prez-2021-g
днес заместник-гуверньорът на Унгарската централна банка Барнабас Вираг заяви, че ръстът на потребителските цени ще трябва да бъде посрещнат от затегната парична политика и има вероятност първото увеличение на лихвите да стане факт още следващия месец.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеОт 30 години правя мебели.За 3 месеца материалите ми ги вдигнаха с 30 %.Правете си сметката!
Коментар
-
Кой е коментирал такова нещо? Не съм забелязал да са падали строителните материали миналата година, камо ли наполовина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеОт 30 години правя мебели.За 3 месеца материалите ми ги вдигнаха с 30 %.Правете си сметката!
Коментар
-
А ти помниш ли как коментираше когато строителните материали се сринаха на половина преди година време точно? Тогава за срив в цените на имотите ли говореше или за 30% нагоре?
Коментар
-
Щракна ли капанът на инфлацията в еврозоната?:: Investor.bg
Щракна ли капанът на инфлацията в еврозоната?
Коментар
-
Коментар
-
Ако пък искаш да си Доматаран №2, няма проблеми - лалай си, чакай си. Не ти го пиша с лошо, ти не си злобно човече, затова те уважавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
По-интересно ми е как ще коментираш поскъпването на строителните материали. Тук аз дадох пример с едни тапети (вероятно съвпадащи с помещението където спиш), а и друг колега написа за поскъпването на мебелите (вклчително и тези с които се обзавеждат стаи за малчуганите в семействата). ;-)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар