Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Това е прекрасна новина ! Сега интересното е как ще ги накарат да си осигурят гараж или парко място.
Поредното узаконяване на измамите !?!?!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Това е прекрасна новина ! Сега интересното е как ще ги накарат да си осигурят гараж или парко място.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Понеже пак сте тръгнали към триене на темата да Ви върна малко назад.
Приятел се опитва да тегли потребителски. Банката казва не може щото фирмата в която работи щяла да фалира, а те в момента реализират най-големите обороти в 13 годишната си история.
Банките са затегнали много кредитирането, което със сигурност ще се отрази на цените на имотите.
Коментар
-
Рано или късно ще го оправят, но за съжаление това ще забави 4-тия лъч на метрото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021...ef=home_layer2
Плаващ пясък причинил проблема в метрото, не е ясно кога ще бъде пуснато
Метро йок
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Бай пеше има 2 стратегии за 1 мъж - да е по далаверата, луда глава и печели пари (може и 2метра под земята да отиде) или да се кротне и да се задоволи с добра заплата. Тя е повече от достатъчна за нормален живот, семейство дори и в БГ. На всеки до 30г се случват поне няколко възможности да хване по който иска път, след 35-40 вече е късно да минеш на другия ПЪТ. Не че няма хора променили драстично живота си и на 60+ ама ... рядко ти идва акъла на 60, след като до 40 не ти е дошъл.
Пък и до 30 всеки иска да промени света, после разбираш че нито е толкова лесно, нито имаш възможности и качества. Виждаш какво имаш, какво искаш и работиш това което умееш и отваряш вратите за които имаш ключ (с твоите метафори). На дърти години пазиш това което си постигнал до 35-40 - пари, име, семейство. Рядко са хората след 40 които търсят и имат енергия да са в далаверата и да гонят птиченцето - то продължава да каца ама даже и не го виждаме, щото сме доволни от това което имаме
Учен от световна класа, той напуска преподавателската си работа в департамента по математика на университета Стоуни Брук на 40-годишна възраст, за да преследва кариера в инвестициите. Той наема най-елитните математици и учени от цял свят, като ги настанява на сигурно място в изключително секретния кампус на Renaissance в Лонг Айлънд, за да не могат акулите от Ню Йорк да надушат стратегиите им. Renaissance бе управляван експертно, с отворена, свободна атмосфера, по-скоро като университетски факултет, отколкото като компания. Търговските стратегии бяха обяснявани, обсъждани, оспорвани и разгръщани само след като биваха обстойно тествани.
Възрастта е фактор,прав си но основно в България за съжаление .
Имаше една барманка на 80 години ,даваха я по Дойче Веле преди,жената си работеше в бара и си свиркаше.
Зависи какъв си по дух
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеАтелиетата вече ще се водят за жилища
https://blitz.bg/ikonomika/goreshcha...ews796132.html
Коментар
-
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021...ef=home_layer2
Плаващ пясък причинил проблема в метрото, не е ясно кога ще бъде пуснато
Метро йок
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЖи
Бота тебе нямам спомен да съм те псувал..не мисля и да го правя.Четеш ама не разбираш какво пиша.Затова ще повторя.През 1991г не беше както е днес.И аз исках в София но никой не ме взе на работа.Родителите ми бабите и дядовците ми не членуваха в БКП аз в Меито никога не съм плащал членски внос за Комсомола и открито им се присмивах..Не знам дали изобщо са ме водили комсомолец..И аз много исках в Енергопроект ама за такива като мене нямаше места..После почнах да си търся работа и навсякъде съкращения навсякъде като ме видеха елегантно ме питаха за тудов стаж...и никъде не ме вземаха.От колеги разбрах че в ПАВЕЦ Чаира търсят такива като мен и че дават служебни жилища в Белово...Вече бях голям и ми беше гадно да искам от мама и тате пари...Другата алтернатива беше Козлодуй...но дори и не исках да си помислям за там.Без пари обаче не се стои а и не исках да продавам на битака боклуци и да бачкам на Илиянци.Мислих един месец и реших ще е Козлодуй щото е по близо до Плевен и София.По голямата част от колегите отидоха на Чаира.И аз се ядосвах че съм далече.След няколко години обаче строителството свърши и много колеги бяха съкратени.Малка част дойдоха при мен в Козлодуй друга отиде в Канада и САЩ.Пръснаха се по целият свят.Та в Козлодуй ме зкара съдбата може да се каже насила и против волята ми.Осъзнах че когато имаш усещането че си без изход че всичко е против тебе просто трябва да спреш и внимателно да се огледаш или когато 100 врати пред теб са заключени съдбата те насочва към единствената отключена...Мислиш че ти си го решил и грешиш друг е определил къде да отидеш.После ме грабна работата колегите жена деца аванс заплата аванс заплата и те така.По онова време не знаех за стадо и нам какво си.Затова сега ми е весело Накавръчето като пише простотии и си вярва.Живота ме научи да не лакомея и да не трупам.После върнаха земята можех поне 200 -300 декара да взема ама бях почнал апартамента да строя и те така и те тава
Пък и до 30 всеки иска да промени света, после разбираш че нито е толкова лесно, нито имаш възможности и качества. Виждаш какво имаш, какво искаш и работиш това което умееш и отваряш вратите за които имаш ключ (с твоите метафори). На дърти години пазиш това което си постигнал до 35-40 - пари, име, семейство. Рядко са хората след 40 които търсят и имат енергия да са в далаверата и да гонят птиченцето - то продължава да каца ама даже и не го виждаме, щото сме доволни от това което имамеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То без кредит 80% от хората няма да могат да си купят жилище
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
И това е преди мораториума .
Добре е че са те отказали ,защото такива като теб с кредитите си даваха основание да се вдигат цените преди 2020 година .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеКато за край на нестабилната 2020 г. през декември хората (и фирмите) са прибрали още почти 2.7 млрд. лв. в банките и половин млрд. лв. в джобовете си. Едни ще кажат, че страхът расте и обсановката е все по-несигурна, други сигурно ще кажат, че хората стават по-богати, всеки е свободен да "чете" числата както намери за добре.
https://www.banker.bg/finansov-dnevn...epiat-biudjeta
Ето това е реалността
Коментар
-
Ателиетата вече ще се водят за жилища
https://blitz.bg/ikonomika/goreshcha...ews796132.htmlLast edited by mitko2848; 27.01.2021, 17:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bdk Разгледай мнение
Парите се 'забавят', което не е ок и ще се усети
Кандидатствах за кредит за една покупка и се оказа,че нещата са много затегнати в сравнение с 2019. По телевизора е едно, но в действителност е друго - отказаха ме.
Добре е че са те отказали ,защото такива като теб с кредитите си даваха основание да се вдигат цените преди 2020 година .
Коментар
Коментар