Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Имаше някава шведска банка дето даваше на фиктивна отрицателна лихва, казвам фиктивна защото таксите им бяха по високи и в крайна сметка реално не е отрицателна
На мен други неща са ми по интересни
1-во Неразбирането на ниските лихви и последиците от тях - Тук в главите не олимпийците битува мита че повишителите желаят ниски лихви
Ниските лихви говорят за ниска възвръщаемост от имотите, отиването на лихвата към нула води до възвръщаемост около нула - Ама щел да ми бъде евтин кредита какво те брига че ще е евтин кредита след като ти не можеш да получиш възвръщаемост от имота ????
Около 2000-та лихвите бяха над 10% който е купил тогава е най на далавера така че аз на ниски лихви не се радвам
2-ро Хора дремещи на по една заплата на перона с нетърпение очакват да се срине икономиката без да си дават сметка че именно те ще изядат най голямата хурка
Най реват и ще реват търгашите дето НИЩО не произвеждатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ако нямаше мораториум изобщо цените щяха да са 30% надолу без съмнение. Сега ако го махнат мораториума има психологическа нагласа че пак могат да го въведат или друго облекчение по всяко време съответно спада ще е по-малък. Но ако го нямаше миналата година, тоя инвентар щеше да е почти половината от продажбите, пълен срив.
Ако влезем в еврозоната пак няма да имаме достъп до най-ниските лихви. Най-ниските лихви са запазени само за много големи играчи които емитират бондове с висок рейтинг, от сорта на Луи Витон сделката. Такива в България няма. А докато влезем в еврозоната данъците ще са се вдигнали до невъобразими нива, оня ден Дянков говореше. Днеска по блумбърг също. ЕС ще събира и федерално дотогава. Да не говорим че директивата за достъпни жилища ще е в сила още тази година или за фискалното изравняване.
За ниските лихви прочети предишният ми пост
Ако се махне мораториума цените ще паднат с 30%
Преди обаче да падне мораториума се приготви за едно поне 20% поскъпване тази година и после като поевтинеят с 30% вероятно ще си много доволен но все така под наем
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеХайде време беше след кратко спиране' отново НАГОРЕ
https://money.bg/property/ekspert-ts...no-nagore.html
р.s. Разбирам' че някои се разстройват до болка....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Имаше някава шведска банка дето даваше на фиктивна отрицателна лихва, казвам фиктивна защото таксите им бяха по високи и в крайна сметка реално не е отрицателна
1-во Неразбирането на ниските лихви и последиците от тях - Тук в главите не олимпийците битува мита че повишителите желаят ниски лихви
Ниските лихви говорят за ниска възвръщаемост от имотите, отиването на лихвата към нула води до възвръщаемост около нула - Ама щел да ми бъде евтин кредита какво те брига че ще е евтин кредита след като ти не можеш да получиш възвръщаемост от имота ????
Около 2000-та лихвите бяха над 10% който е купил тогава е най на далавера така че аз на ниски лихви не се радвам
2-ро Хора дремещи на по една заплата на перона с нетърпение очакват да се срине икономиката без да си дават сметка че именно те ще изядат най голямата хурка
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Значи, ако мораториума върху кредитите спре, ще има понижение на имотите? Чакаме -30%, само с отчитане на инфлацията или без са тези проценти, не разбрах.
А какво ще стане когато влезем в еврозоната, приемем еврото и изведнъж бизнеса и гражданите имат достъп до кредити с отрицателна лихва? Дали ще повлияе на цените на имотите нагоре?
Ако влезем в еврозоната пак няма да имаме достъп до най-ниските лихви. Най-ниските лихви са запазени само за много големи играчи които емитират бондове с висок рейтинг, от сорта на Луи Витон сделката. Такива в България няма. А докато влезем в еврозоната данъците ще са се вдигнали до невъобразими нива, оня ден Дянков говореше. Днеска по блумбърг също. ЕС ще събира и федерално дотогава. Да не говорим че директивата за достъпни жилища ще е в сила още тази година или за фискалното изравняване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
За това, в червеното, ще посочиш ли поне една банка в еврозоната, която да го прави (може и да не е в еврозоната)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеХайде време беше след кратко спиране' отново НАГОРЕ
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 88809 euro
Средна цена на кв.м: 1282 euro.
Last edited by mibova; 04.02.2021, 12:20.
Коментар
-
Това го обясняваше 20000лв заплата, че имало такива лихви за бизнеса из еврозоната и затова нашия бил неконкурентен. Ако знаеш колко е стандартна лихва по ипотека в еврозоната, информирай ако може.
Коментар
-
експерт Иван Козаров
е написал тази глупост
нищо на тоя свят не е случайно
и от тук колко да е експертно
написаното хихихи
п.с . някой се надяват до болка
всичко да продължи още малко
но това няма как да се случиLast edited by mibova; 04.02.2021, 12:20.
Коментар
-
Хайде време беше след кратко спиране' отново НАГОРЕ
р.s. Разбирам' че някои се разстройват до болка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
За това, в червеното, ще посочиш ли поне една банка в еврозоната, която да го прави (може и да не е в еврозоната)?
Коментар
-
Значи, ако мораториума върху кредитите спре, ще има понижение на имотите? Чакаме -30%, само с отчитане на инфлацията или без са тези проценти, не разбрах.
А какво ще стане когато влезем в еврозоната, приемем еврото и изведнъж бизнеса и гражданите имат достъп до кредити с отрицателна лихва? Дали ще повлияе на цените на имотите нагоре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И аз така мисля, цените си се покачват с и без темата. От началото на новата година с около +10% според песимиста. Ако продължава така купата за пореден ще се окаже прав, а чеканьето за перонЯ ще се удължи до 2029-та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеМисля че е най-добре модераторите да изтрият темата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар