IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

led мен не можеш да сложиш при мераклиите за ниски цени.Но и аз смятам че е безумно при такива цени и наеми да се купува за инвестиция...Не е инвестиция нещо което се купува с 30г кредит и се изплаща за 40г наеми
    Дали е на плюс или минус инвестицията, ще се разбер в момент, в който излезеш от нея, тъй като в уравнението освен наеми има и промяна на цената на имота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

бубчо
      пропуснал си лекинко пояснението
      ''на тази цена ''
      и да - имотите приключват своето ъп движение
      подобното при злато тепърва предстои
      Това някоя индийка ли ти го предрече?

Коментар

бубчо
        ''на тази цена ''
        Проблема е че вие същата песен за срива я пеехте и на друга цена

За вас беше балон и преди 5 години на половин цена

Сега чакате мега срив -50% та зорлем да се върнете на цените дето викахте че са балон преди 5 години

Колко мъка има по тоя свят господи колко мъка
        Last edited by X_Y; 09.06.2021, 11:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Айде дай дефиниция за имотон балон и да видим има ли го и колко се е надул

Ама не една жена ми каза а конкретни показатели по които стигате до това заключение

Ръст на цените за определен период от време

Съотношение на вноските по кредита към средната заплата

Брой години за възвръщаемост от наеми

Брой седни заплати за покупка на двустаен или тристаен

Или какво друго се сетите
          led мен не можеш да сложиш при мераклиите за ниски цени.Но и аз смятам че е безумно при такива цени и наеми да се купува за инвестиция...Не е инвестиция нещо което се купува с 30г кредит и се изплаща за 40г наеми

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
            Крушка, слез от метлата моля ти се. Специално съм те сложил в игнора да не те чета показваш пълно неразбиране на основни неща. Но като те цитират колегите и пак целата страница ми е с твои бисери. От седмица две гледам доста активност. Кой те жегнА така не знам.
            Колко трябва да имаш наглостта да апостофираш хора които ясно са казали какво предстои да се случи и то се случва????
            Last edited by X_Y; 09.06.2021, 11:30.

Коментар

бубчо
              ''на тази цена ''
              Good for you. Щом знаеш накъде се развиват нещата, продай си къщата и купи злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Не мога да разбера какво значи "инвестиция" в кавички за тебе както го пишеш? Той сам казва че иска просто да запази стойност, не да печели като от бизнес. Твоите "инвестиции" в злато по-добри ли са?
                бубчо
                ''на тази цена ''

Last edited by X_Y; 09.06.2021, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да - определено звучиш като да си се предал (уморен), но не виждам смисъл да убеждаваш другите, че 'инвестиця' в НИ на тези цени в софия е оправдана и рационален ход. мисля, че по-скоро себе си опитваш да убедиш, че е така.
                  Не мога да разбера какво значи "инвестиция" в кавички за тебе както го пишеш? Той сам казва че иска просто да запази стойност, не да печели като от бизнес. Твоите "инвестиции" в злато по-добри ли са?

Коментар

Ма ти почваш да ми звучиш като рекламно лице на строители банки и брокери 3 в 1

Как така се печатели пари и щели да скачат имотите - Анатема Анатема Анатема

Берти очакванията са персонални за всеки и ако те са били нереалистични то ще остане разочарован

Ние се намираме в края на един изкуствено удължен икономически цикъл в такива моменти не е особено благоприятно да се инвестира, защото предстои криза и след тази криза нещата могат да изглеждат много по различни

Аз съм уморен и просто искам спокойствие, а излишният кеш в банката на мен лично не ми създава конмфорт

Горното не е валидно за всички който има свежа енергия и идеи може успешно да инвестира и в тази ситуация, но това ще е по скоро изключение от колкото правило
                    да - определено звучиш като да си се предал (уморен), но не виждам смисъл да убеждаваш другите, че 'инвестиця' в НИ на тези цени в софия е оправдана и рационален ход. мисля, че по-скоро себе си опитваш да убедиш, че е така.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Крушка, слез от метлата моля ти се. Специално съм те сложил в игнора да не те чета показваш пълно неразбиране на основни неща. Но като те цитират колегите и пак целата страница ми е с твои бисери. От седмица две гледам доста активност. Кой те жегнА така не знам.
                      Last edited by X_Y; 09.06.2021, 10:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                        Моля да се спре с определения като перонци, влакогонци и други подобни към съфорумци. Коментирайте без да подкачате другите.
                        Дай идея как да се обръщаме към тях? - Съфорумци с грешни очаквания за разписанието на влака?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

предвид на печатането не очаквам срив в цените, а по-скоро срив в очакванията, че огромни услия като време и пари вложени в един двустаен (100-120К евро са си паричен еквивалент на ужасно много енергия и труд по нашия аршин) - ще носят някаква съществена благина за човекът 'дал' усилията си за заветната двустайка.

печалбата и маржа са при хората, които създават стойност и правят бизнес, а за 'инвеститорите' остават приказките на маса и смятането на виртуална печалба, докато си свиват разходите и чакат да забогатеят от НИ купени със стадото и яхуто.

проблемът е, че на хората не им се работи и рискува и всеки иска да вземе двустайка и да върти синджирчето и да прибира наем, а много добре знаем какво се случва, когато много хора решат , че някъде има келепир....
                          Ма ти почваш да ми звучиш като рекламно лице на строители банки и брокери 3 в 1

Как така се печатели пари и щели да скачат имотите - Анатема Анатема Анатема

Берти очакванията са персонални за всеки и ако те са били нереалистични то ще остане разочарован

Ние се намираме в края на един изкуствено удължен икономически цикъл в такива моменти не е особено благоприятно да се инвестира, защото предстои криза и след тази криза нещата могат да изглеждат много по различни

Аз съм уморен и просто искам спокойствие, а излишният кеш в банката на мен лично не ми създава конмфорт

Горното не е валидно за всички който има свежа енергия и идеи може успешно да инвестира и в тази ситуация, но това ще е по скоро изключение от колкото правило

Коментар

• Моля да се спре с определения като перонци, влакогонци и други подобни към съфорумци. Коментирайте без да подкачате другите.
                            रादोस्त

Коментар

Странно по твоята логика трябва да повтарям по цел ден че пазара ще се срине в продължение на години та да изгеждам бизнесмен!?!?!?!

Предполагам Кавръков Ортодокса Пачангата Заплатката и останалите безимотни са ти идеалът за бизнесмени?

Моите прогнози към момента се случват за разлика от твоите, но като гледам на теб не ти пречи да ходиш по огледи докато разправяш на перонджиите как всичко ще се срине
                              всеки един от изброените
                              има повече имоти от теб
                              това е факт и трябва да го преглътнеш
                              внимателно

твоите прогнози са прогнози на 95%ното
                              стадо
                              и чистачката на кооперацията ми
                              и собственика на мизерното ти тихо офисче
                              в което си под наем
                              също прогнозират като теб ръст до луната
                              това не означава че са прави или че
                              са бизнесмени

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

По време на "балон" никой не мисли че има балон.
                                Айде дай дефиниция за имотон балон и да видим има ли го и колко се е надул

Ама не една жена ми каза а конкретни показатели по които стигате до това заключение

Ръст на цените за определен период от време

Съотношение на вноските по кредита към средната заплата

Брой години за възвръщаемост от наеми

Брой седни заплати за покупка на двустаен или тристаен

Или какво друго се сетите

Коментар

Working...
                                X