Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
бубчо
пропуснал си лекинко пояснението
''на тази цена ''
и да - имотите приключват своето ъп движение
подобното при злато тепърва предстои
Коментар
-
бубчо
''на тази цена ''
За вас беше балон и преди 5 години на половин цена
Сега чакате мега срив -50% та зорлем да се върнете на цените дето викахте че са балон преди 5 години
Колко мъка има по тоя свят господи колко мъкаLast edited by X_Y; 09.06.2021, 11:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Айде дай дефиниция за имотон балон и да видим има ли го и колко се е надул
Ама не една жена ми каза а конкретни показатели по които стигате до това заключение
Ръст на цените за определен период от време
Съотношение на вноските по кредита към средната заплата
Брой години за възвръщаемост от наеми
Брой седни заплати за покупка на двустаен или тристаен
Или какво друго се сетите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнениеКрушка, слез от метлата моля ти се. Специално съм те сложил в игнора да не те чета показваш пълно неразбиране на основни неща. Но като те цитират колегите и пак целата страница ми е с твои бисери. От седмица две гледам доста активност. Кой те жегнА така не знам.Last edited by X_Y; 09.06.2021, 11:30.
- 1 like
Коментар
-
бубчо
''на тази цена ''
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Не мога да разбера какво значи "инвестиция" в кавички за тебе както го пишеш? Той сам казва че иска просто да запази стойност, не да печели като от бизнес. Твоите "инвестиции" в злато по-добри ли са?
''на тази цена ''
Last edited by X_Y; 09.06.2021, 11:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да - определено звучиш като да си се предал (уморен), но не виждам смисъл да убеждаваш другите, че 'инвестиця' в НИ на тези цени в софия е оправдана и рационален ход. мисля, че по-скоро себе си опитваш да убедиш, че е така.
- 1 like
Коментар
-
Ма ти почваш да ми звучиш като рекламно лице на строители банки и брокери 3 в 1
Как така се печатели пари и щели да скачат имотите - Анатема Анатема Анатема
Берти очакванията са персонални за всеки и ако те са били нереалистични то ще остане разочарован
Ние се намираме в края на един изкуствено удължен икономически цикъл в такива моменти не е особено благоприятно да се инвестира, защото предстои криза и след тази криза нещата могат да изглеждат много по различни
Аз съм уморен и просто искам спокойствие, а излишният кеш в банката на мен лично не ми създава конмфорт
Горното не е валидно за всички който има свежа енергия и идеи може успешно да инвестира и в тази ситуация, но това ще е по скоро изключение от колкото правило
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Крушка, слез от метлата моля ти се. Специално съм те сложил в игнора да не те чета показваш пълно неразбиране на основни неща. Но като те цитират колегите и пак целата страница ми е с твои бисери. От седмица две гледам доста активност. Кой те жегнА така не знам.Last edited by X_Y; 09.06.2021, 10:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля да се спре с определения като перонци, влакогонци и други подобни към съфорумци. Коментирайте без да подкачате другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
предвид на печатането не очаквам срив в цените, а по-скоро срив в очакванията, че огромни услия като време и пари вложени в един двустаен (100-120К евро са си паричен еквивалент на ужасно много енергия и труд по нашия аршин) - ще носят някаква съществена благина за човекът 'дал' усилията си за заветната двустайка.
печалбата и маржа са при хората, които създават стойност и правят бизнес, а за 'инвеститорите' остават приказките на маса и смятането на виртуална печалба, докато си свиват разходите и чакат да забогатеят от НИ купени със стадото и яхуто.
проблемът е, че на хората не им се работи и рискува и всеки иска да вземе двустайка и да върти синджирчето и да прибира наем, а много добре знаем какво се случва, когато много хора решат , че някъде има келепир....
Как така се печатели пари и щели да скачат имотите - Анатема Анатема Анатема
Берти очакванията са персонални за всеки и ако те са били нереалистични то ще остане разочарован
Ние се намираме в края на един изкуствено удължен икономически цикъл в такива моменти не е особено благоприятно да се инвестира, защото предстои криза и след тази криза нещата могат да изглеждат много по различни
Аз съм уморен и просто искам спокойствие, а излишният кеш в банката на мен лично не ми създава конмфорт
Горното не е валидно за всички който има свежа енергия и идеи може успешно да инвестира и в тази ситуация, но това ще е по скоро изключение от колкото правило
Коментар
-
Странно по твоята логика трябва да повтарям по цел ден че пазара ще се срине в продължение на години та да изгеждам бизнесмен!?!?!?!
Предполагам Кавръков Ортодокса Пачангата Заплатката и останалите безимотни са ти идеалът за бизнесмени?
Моите прогнози към момента се случват за разлика от твоите, но като гледам на теб не ти пречи да ходиш по огледи докато разправяш на перонджиите как всичко ще се срине
има повече имоти от теб
това е факт и трябва да го преглътнеш
внимателно
твоите прогнози са прогнози на 95%ното
стадо
и чистачката на кооперацията ми
и собственика на мизерното ти тихо офисче
в което си под наем
също прогнозират като теб ръст до луната
това не означава че са прави или че
са бизнесмени
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
По време на "балон" никой не мисли че има балон.
Ама не една жена ми каза а конкретни показатели по които стигате до това заключение
Ръст на цените за определен период от време
Съотношение на вноските по кредита към средната заплата
Брой години за възвръщаемост от наеми
Брой седни заплати за покупка на двустаен или тристаен
Или какво друго се сетите
Коментар
Коментар