Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Цикли има, но циклите не са това, което си мислиш.
С риск една картинка почти да закрие темата ще я постна, ама не мога да се сдържа :-)
https://dqydj.com/historical-home-prices/
[ATTACH=CONFIG]n3774534[/ATTACH]
ПП Хубава графика си пуснал за щатските имоти а дали си я погледнал детайлно ?Last edited by pa4anga; 21.06.2021, 23:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеБизнесмени умуват колко е средната заплата и кой може да купи имот в Бг. Би трябвало да им е ясно че имота е за живеене и в Своге, и в София. Друг е въпросът кой колко е готов да даде, инвестиция или ползване. Имоти има мниго и са евтини и достъпни. Това е. Грешка в първоначалниите set up на някои критици....тоест кирки.
Коментар
-
Бизнесмени умуват колко е средната заплата и кой може да купи имот в Бг. Би трябвало да им е ясно че имота е за живеене и в Своге, и в София. Друг е въпросът кой колко е готов да даде, инвестиция или ползване. Имоти има мниго и са евтини и достъпни. Това е. Грешка в първоначалниите set up на някои критици....тоест кирки.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Last edited by blackaquarius; 21.06.2021, 23:07.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
защо не вземеш да си разтребиш стаята, вместо да ръсиш изобилен мозък, където не е нужно.
може пък нямоя много отчаяна мома да се реши да те посети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Въпроса тука е който има имоти кво да прави бе аланколу ?1 Можеш ли да осъзнаеш кво ти говоря ?
ПП Който няма е хубаво да си купи ,но момента е много неподходящ поради задаващата се лихва. Всеки да преценява .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
имотите ще се сринат
както във банско
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не се вижда много тая картинка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Цикли има, но циклите не са това, което си мислиш.
С риск една картинка почти да закрие темата ще я постна, ама не мога да се сдържа :-)
[ATTACH=CONFIG]n3774534[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
никъде до сега не съм видял да говориш за цикли, или ако си аз съм изпуснал. та ,щом всичко се е юрнало у имотиту това само по себе си е най лошия знак, обективно погледнато. всеки си има глава на раменете , има много варианти за кеша, освен имот и акции и да вероятно човек ще се сблъска с предизвикателства но самото живеене си е предизвикателство .
https://dqydj.com/historical-home-prices/
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 21.06.2021, 22:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Който купил купил. И аз призовавам повече да не се купува. Никой нищо да не купува. Под наем и нощувки. Това е истината
ПП Който няма е хубаво да си купи ,но момента е много неподходящ поради задаващата се лихва. Всеки да преценява .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Който купил купил. И аз призовавам повече да не се купува. Никой нищо да не купува. Под наем и нощувки. Това е истината
Коментар
Коментар