IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Привет отново,

според мен двойката е доста богата за българските стандарти, Съдя за това по интериора.
    Всичко е хипотетично, дори на 50% не можем да сме сигурни. може и да не са толкова богати, и да са затънали в борчове и сега да искат да го продадат на добра печалба та да изравнят кредитите, че и да им остане нещо, да не се минат. Има хора които работят примерно за 3000-4000лв и купуват само марки - маратонки Джордан, тениски Гучи по 120лв, дънки по 400-500лв и т.н. за тях е важно да са облечени "марково", а същевременно живее в панелка в Слатина, кара някакво си там Алуди или БеЕмВе, застаряващо, но черно и лъскаво, няма пари да даде на дъщеря си да отиде на концерт или да и купи хубав лаптоп или недай си боже да трябва да помага на родители и приятели - никакъв шанс. Такива хора са самовлюбени, комплексирани сериозно, егоистични, нарцистични, няма полза обществото от тях. За апартамента не знаем дали са такива, може да е някой предприемач, имащ фирма, разрастнал се бизнес и да иска нещо по-добро в полите на Витоша при другите подобни на баира без канализация и с преливащи фекални ями, да се почувства вече както трябва, в свой води Но този апартамент обикновен човек не виждам смисъл да го купува, скъп е, не е много функционален, на забутано място, където пеша не можеш да отидеш никъде - трябва винаги да поддържаш автомобил и ако си семеен с деца ставаш шофьор.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

В село Оброчище магалите са 2/3 от населението.
      Явно имаш опит. Там ли са те водили дружбенските ти съседи? Остана ли доволен?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

По-добре обикновен идиот, отколкото безпаричен счетоводител-лузър, наврян в панелна боксониера в Дружба при мангалите.
        В село Оброчище магалите са 2/3 от населението.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Ако квадратурата е що-годе реална и гаража е в тези 350 евра, а не 380 с него, абстрахираш се и махаш или ти харесва грозния кич и изпълнение, локацията не е точно до околомръсното или булеварда, и си яко на пара може и да става, да. Там продаваха на безценица последните години апарти от една недовършена висока сграда на булеварда и нямаше и акт 14 ли даже.. На тъ**те брокери най-мразя, че не пишат точната локация, да не ги прескочат случайно, а да им звъннеш та после години да те преследват хиените по телефона. Ако е някъде в средата на квартала около гробището - ми няма транспорт, няма удобства, няма хипермаркети на пешеходно разстояние, няма и да има метро никога, всички останали къщури постепенно ще ги продават и ще строят сгради на тяхно място ---> десетилетия наред в квартала ще се строи, ще минават тежки камиони, шум и прах. До центъра на София НДК примерно си за 40 минути, то от Надежда Н-та част си по-бързо. Единствено въздуха е под въпрос, но може да се окаже, че е много по-мръсен студените месеци, защото Горна баня и всички къщи наоколо ще горят яко. Аз не бих го купил, ако беше близо до метро, с гараж, без мрамори, цена 280евра ремонтирано ще се замисля, ама там не.
          п.с. да не коментирам гнусните картиники/принтчета, явно собственика е някой "инвеститор" щом монополито му е любима тема...
          Привет отново,

според мен двойката е доста богата за българските стандарти, Съдя за това по интериора.

Коментар

• Минималните заплати в системата на МВР и отбраната следва да скочат значително от 1 януари след промените в реда за определянето им и обвързването им със средната работна заплата. Най-ниската заплата за служителите със средно образование в МВР скача от 1466 лв. на 2296 лв.
            Рог на изобилието. Такива са 80% от купувачите на апартаменти в София. В провинцията има доста гастарски и цигански пари, но пазарът до голяма степен се движи пак от тези хора. А не от клиентите на "Артекс".

Дефлационните сили (не при имотите) обаче са изключително сериозни и тази година страшно много народ ще се къпе в пари. На морето ще се купонясва като за последно. Пак давам пример с жената - правя луди за моите стандарти пари от спекула, но жената, която е на хранилка почти ме настигна по доход.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Не е брокераз.Той е обикновен идиот.
              По-добре обикновен идиот, отколкото безпаричен счетоводител-лузър, наврян в панелна боксониера в Дружба при мангалите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Нещо си се объркал, пич. Нито съм в темата, за да рутя нещо, нито пък съм като някакъв Колето.

Обаче изглежда ти си в темата с някаква цел, защото всеки ден имаш по минимум 10 поста как цените ще продължават безкрайно да растат. Леко мязаш на брокеразче, да не говорим как се защитавате взаимно, та доста намирисва работата.
                Не е брокераз.Той е обикновен идиот.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Лъжеш, ако ми вЕрваше нямаше да продадеш коновете на 40.....
                  П.С всъщност тук никой не ми вЕрва! Ако ми бяхте повЕрвали, щяхте да си умножите парите......
                  напротив, повярвах ти и купих
                  но недей сега да се правиш, защото ти можеше да ги купиш на 40
                  и да си ги удвоил
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тука само аз ли вярвам на бертерчо!??

диск, по-добре не качвай лични неща.
                    Лъжеш, ако ми вЕрваше нямаше да продадеш коновете на 40.....
                    П.С всъщност тук никой не ми вЕрва! Ако ми бяхте повЕрвали, щяхте да си умножите парите......
                    Last edited by better; Днес, 00:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение

Ахаха ще падна. Беттърчо, леко се изложи с твърденията за строители и как си купувал и как са ти давали извлечения, колко са доверени и бла бла... Просто на всички ни стана ясно що за стока си. Вероятно някой родител, баба, татко може и да е купил апарт/И, но ти лично се опитваш да се правиш на касапин, ама кучето само гледало отстрани... За сатошитата също ти вярваме, сигурен съм че може би си събрал за 10млн сатки на dca Звучиш като младо надъхано момче, бачкай и спестявай сатки, няма лошо, действай си, ама не подценявай аудиторията, колкото и нелепо да звучи понякога.

Ето и аз говоря само с документи, но няма какво да крия!!! Нито печати, нито имена, нито капитала си, скромен съм. Всичко черно на бяло.
                      Ще те разочаровам, но аз пък имам какво да крия.
                      А дали ми вярваш, слабо ме вълнува. Ай лека.....

Коментар

закачам митко

идеята е да се вземе от крадливите инвеститори
                        и аз изобщо не съм против това
                        частта за ддс на продажбата на 1 нов апарт от фл може и да не я приемат
                        ако е 1 на 7г (примерно) е ок
                        но може да включат и кога и как е взет

ако е взет на тъмнозелено и после препродаден след акг16 - може и да го обложат, че така строителите може да хитруват
                        с едни 10 подставени лица ето ти 10 по 20-40К ойро .. няма да има за дмс-та на лордчето и трайчо
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

айде сега и ти. кое му е лошото?
                          взимат от спекулантите, че да може да вдигнат дохода на лордчето и да има за дмс на трайчо.
                          бъди солидарен с ДА
                          закачам митко

идеята е да се вземе от крадливите инвеститори
                          и аз изобщо не съм против това
                          частта за ддс на продажбата на 1 нов апарт от фл може и да не я приемат
                          препоръка е

Коментар

лоша работа, а
                            айде сега и ти. кое му е лошото?
                            взимат от спекулантите, че да може да вдигнат дохода на лордчето и да има за дмс на трайчо.
                            бъди солидарен с ДА
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                              Интересно предаване за исканото 20% ДДС при продажба на имоти ново строителство и земя.
                              https://youtu.be/qySQDGNr0qI?si=xBGNe5zmeCuVgGsJ
                              лоша работа, а
                              препоръка е

Коментар

• Интересно предаване за исканото 20% ДДС при продажба на имоти ново строителство и земя.
                                https://youtu.be/qySQDGNr0qI?si=xBGNe5zmeCuVgGsJ

Коментар

Working...
                                X