Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
В село Оброчище магалите са 2/3 от населението.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
По-добре обикновен идиот, отколкото безпаричен счетоводител-лузър, наврян в панелна боксониера в Дружба при мангалите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Ако квадратурата е що-годе реална и гаража е в тези 350 евра, а не 380 с него, абстрахираш се и махаш или ти харесва грозния кич и изпълнение, локацията не е точно до околомръсното или булеварда, и си яко на пара може и да става, да. Там продаваха на безценица последните години апарти от една недовършена висока сграда на булеварда и нямаше и акт 14 ли даже.. На тъ**те брокери най-мразя, че не пишат точната локация, да не ги прескочат случайно, а да им звъннеш та после години да те преследват хиените по телефона. Ако е някъде в средата на квартала около гробището - ми няма транспорт, няма удобства, няма хипермаркети на пешеходно разстояние, няма и да има метро никога, всички останали къщури постепенно ще ги продават и ще строят сгради на тяхно място ---> десетилетия наред в квартала ще се строи, ще минават тежки камиони, шум и прах. До центъра на София НДК примерно си за 40 минути, то от Надежда Н-та част си по-бързо. Единствено въздуха е под въпрос, но може да се окаже, че е много по-мръсен студените месеци, защото Горна баня и всички къщи наоколо ще горят яко. Аз не бих го купил, ако беше близо до метро, с гараж, без мрамори, цена 280евра ремонтирано ще се замисля, ама там не.
п.с. да не коментирам гнусните картиники/принтчета, явно собственика е някой "инвеститор" щом монополито му е любима тема...
според мен двойката е доста богата за българските стандарти, Съдя за това по интериора.
Коментар
-
Минималните заплати в системата на МВР и отбраната следва да скочат значително от 1 януари след промените в реда за определянето им и обвързването им със средната работна заплата. Най-ниската заплата за служителите със средно образование в МВР скача от 1466 лв. на 2296 лв.
Дефлационните сили (не при имотите) обаче са изключително сериозни и тази година страшно много народ ще се къпе в пари. На морето ще се купонясва като за последно. Пак давам пример с жената - правя луди за моите стандарти пари от спекула, но жената, която е на хранилка почти ме настигна по доход.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Не е брокераз.Той е обикновен идиот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Нещо си се объркал, пич. Нито съм в темата, за да рутя нещо, нито пък съм като някакъв Колето.
Обаче изглежда ти си в темата с някаква цел, защото всеки ден имаш по минимум 10 поста как цените ще продължават безкрайно да растат. Леко мязаш на брокеразче, да не говорим как се защитавате взаимно, та доста намирисва работата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Лъжеш, ако ми вЕрваше нямаше да продадеш коновете на 40.....
П.С всъщност тук никой не ми вЕрва! Ако ми бяхте повЕрвали, щяхте да си умножите парите......
но недей сега да се правиш, защото ти можеше да ги купиш на 40
и да си ги удвоил
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тука само аз ли вярвам на бертерчо!??
диск, по-добре не качвай лични неща.
П.С всъщност тук никой не ми вЕрва! Ако ми бяхте повЕрвали, щяхте да си умножите парите......Last edited by better; Днес, 00:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Ахаха ще падна. Беттърчо, леко се изложи с твърденията за строители и как си купувал и как са ти давали извлечения, колко са доверени и бла бла... Просто на всички ни стана ясно що за стока си. Вероятно някой родител, баба, татко може и да е купил апарт/И, но ти лично се опитваш да се правиш на касапин, ама кучето само гледало отстрани... За сатошитата също ти вярваме, сигурен съм че може би си събрал за 10млн сатки на dca Звучиш като младо надъхано момче, бачкай и спестявай сатки, няма лошо, действай си, ама не подценявай аудиторията, колкото и нелепо да звучи понякога.
Ето и аз говоря само с документи, но няма какво да крия!!! Нито печати, нито имена, нито капитала си, скромен съм. Всичко черно на бяло.
А дали ми вярваш, слабо ме вълнува. Ай лека.....
Коментар
-
закачам митко
идеята е да се вземе от крадливите инвеститори
и аз изобщо не съм против това
частта за ддс на продажбата на 1 нов апарт от фл може и да не я приемат
но може да включат и кога и как е взет
ако е взет на тъмнозелено и после препродаден след акг16 - може и да го обложат, че така строителите може да хитруват
с едни 10 подставени лица ето ти 10 по 20-40К ойро .. няма да има за дмс-та на лордчето и трайчо
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
айде сега и ти. кое му е лошото?
взимат от спекулантите, че да може да вдигнат дохода на лордчето и да има за дмс на трайчо.
бъди солидарен с ДА
идеята е да се вземе от крадливите инвеститори
и аз изобщо не съм против това
частта за ддс на продажбата на 1 нов апарт от фл може и да не я приемат
препоръка е
Коментар
-
лоша работа, а
взимат от спекулантите, че да може да вдигнат дохода на лордчето и да има за дмс на трайчо.
бъди солидарен с ДА
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеИнтересно предаване за исканото 20% ДДС при продажба на имоти ново строителство и земя.
https://youtu.be/qySQDGNr0qI?si=xBGNe5zmeCuVgGsJпрепоръка е
Коментар
-
Интересно предаване за исканото 20% ДДС при продажба на имоти ново строителство и земя.
https://youtu.be/qySQDGNr0qI?si=xBGNe5zmeCuVgGsJ
Коментар
Коментар