Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Тук ме водят понижител, но това че брокерите си препродавали имоти помежду си за да правят оборот е една от най- големите глупости, която съм чел във форума....В България повечето фирми гледат да крият оборот и печалби ( а по- наглите се водят че работят на загуба от години) . Как реши, че точно брокерите, които са едни от най безскруполните участници на пазара на НИ ще си препродават имоти и ще плащат данъци и такси при всяка продажба и после данък печалба на държавата.... И как ще искат пари от фондовете за възстановяване щом бизнеса им( оборота и печалбите) е на 6?
...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Стискам френд. По всичко изглежда, че ще правим инвесторски срещи между теб и Купата от Северното, аз и Дъри от южното..живот и здраве
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
едното не изключва другото. това че няма читави имоти на пазара въобще не значи, че не могат да си прехвърлят курниците едини на други .
.....В България повечето фирми гледат да крият оборот и печалби ( а по- наглите се водят че работят на загуба от години) . Как реши, че точно брокерите, които са едни от най безскруполните участници на пазара на НИ ще си препродават имоти и ще плащат данъци и такси при всяка продажба и после данък печалба на държавата.... И как ще искат пари от фондовете за възстановяване щом бизнеса им( оборота и печалбите) е на 6?
...
Last edited by X_Y; 10.06.2021, 09:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Не контактувам много с брокери но съм сигурен че от нямане какво да правят си прехвърлят всеки месец едни имоти само да има движение и да плащат нотариални такси и данъци.
Значи според мен не си оцелил схемата - в дъното са наотариусите, предполагам са заплашили брокерите, че ще изфабрикуват документи за да им плащат такси, а сигурно вземат и процент от общините от данъците. А най-големия мозък зад цялата операция е мармота който завива шоколадите.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Не контактувам много с брокери но съм сигурен че от нямане какво да правят си прехвърлят всеки месец едни имоти само да има движение и да плащат нотариални такси и данъци.
Значи според мен не си оцелил схемата - в дъното са наотариусите, предполагам са заплашили брокерите, че ще изфабрикуват документи за да им плащат такси, а сигурно вземат и процент от общините от данъците. А най-големия мозък зад цялата операция е мармота който завива шоколадите.
Коментар
-
[QUOTE=marsianec1;n3770823]
едното не изключва другото. това че няма читави имоти на пазара въобще не значи, че не могат да си прехвърлят курниците едини на други .
QUOTE]
Значи според мен не си оцелил схемата - в дъното са наотариусите, предполагам са заплашили брокерите, че ще изфабрикуват документи за да им плащат такси, а сигурно вземат и процент от общините от данъците. А най-големия мозък зад цялата операция е мармота който завива шоколадите.Last edited by X_Y; 10.06.2021, 09:29.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Колко мъка има по тоя свят Господи колко мъка
На пазара не останаха читави имоти те брокерите един на друг си продавали - колко мъка господи
Last edited by X_Y; 10.06.2021, 09:28.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениенаблюдавам много зорко нещата с имотите ... стигам до извода, че и брокерските къщи като чуха за хиликоптерните пари се разиграха.. цялата балонория идва от тях и едничката им надежда, че с кухи обороти после ще кандидатстват за компенсации, помощ от държавата .. значи надуват цените и продават и препродават един на друг няколко имота .. и после защо нямат реални продажби .. ами нямат защото реално нямат реализирана сделка към краен клиент ... купувачите са други брокерски къщи .. пук идвадразнещо е да няма реални критерии за успешни продажби . едно време автокъщите правеха така, аз продавам моите на теб, ти продаваш твоите на мен и си надуваме оборота .. ще има сопа
На пазара не останаха читави имоти те брокерите един на друг си продавали - колко мъка господи
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Лордиевич, стискай палци. Почвам преговори за морски имот.
Коментар
-
Лордиевич, стискай палци. Почвам преговори за морски имот.Last edited by X_Y; 10.06.2021, 09:23.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
наблюдавам много зорко нещата с имотите ... стигам до извода, че и брокерските къщи като чуха за хиликоптерните пари се разиграха.. цялата балонория идва от тях и едничката им надежда, че с кухи обороти после ще кандидатстват за компенсации, помощ от държавата .. значи надуват цените и продават и препродават един на друг няколко имота .. и после защо нямат реални продажби .. ами нямат защото реално нямат реализирана сделка към краен клиент ... купувачите са други брокерски къщи .. пук идвадразнещо е да няма реални критерии за успешни продажби . едно време автокъщите правеха така, аз продавам моите на теб, ти продаваш твоите на мен и си надуваме оборота .. ще има сопа
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Дали лихвите ще скочат с 5% или данъците няма много голяма разлика. Ако виждаш голяма разлика кажи, ама с математика, обосновано. Пък представи си че и лихвите и данъците и осигуровките скочат едновременно, както най-вероятно ще стане. Тогава...
Ти ако не виждаш разлика между това да вдигнат лихвите с 5% спрямо това да вдигнат данъците с 5% незнам защо въобще пишеш в тоя форум
А и двете ги вдигате от 5 години резултата е очеваден имотите дублираха
И преди съм ви казвал по скоро ще видите отрицателни лихви по влоговете от колкото 5% лихви по кредитите, ама манете ме мене аз така си дрънкам вие сте разбирачите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Реално обаче, след отчитане на инфлация, увеличението е едва около 13% през първото тримесечие на тази спрямо същия период на миналата година
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеПри съседите +30,6 % Явно са разбрали, че Бота156 има намерение да захлупва в Стамбула
https://m.fakti.bg/imoti/586424-ceni...a-pri-sasedite
Коментар
Коментар