If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А добро утро! От всички банки ми звънят - депозити се облагат с по 4 лв или валутната им равностойност ако не са в лева месечно.
Ще купувам на връо или още индекси. Разбра ли ме, Джони.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Дочуто в предизборна среща на баба Курнела с най-младия симпатизант Евгений (~40 годишен)
- При социализЪмЪ, партията ти осигурява всичко - жилище, работа за жената, училище за деца.
- Ама аз нямам жена...
- Ще ти намерим жена!
- Аз и деца нямам..
- Нищо, и деца ще ти направим!
Един известен професор по право от СУ (лека му пръст) казваше:
разсъждаваш наивно ако наистина си купувал 2018-2019-та НИ вместо да правиш бизнес, но пак казвам бизнеса ти е по-скоро виртуален - поне такива реакции вадиш тук във форума. Аз далеч не съм противник на имотите, но не на всяка цена и не на всяка доходност.
в момента жилищните имоти в София са извън интересите ми, защото считам, че вече са надценени спрямо демографския и икономически заряд на града. за морето мисля, че първо ще минем през 'испанска криза на презастрояването' преди нещата да влязат в някакво русло и не говоря за година или два, а за повече.
в момента българинът 98% го е СТРАХ да инвестира и да рискува в какъвто и да е било бизнес ( пример няма нужда да ти давам) - и точно поради тази причина НИ е остров на сигурност...уж..., а дали е капан за капитал - тепърва ще се разбере. На фона на това са много много малко начинанията като това, което ти препоръчах (листванеот на бийм пазара на 7) с читав и доказан(!) в годините екип
тухлата не е панацея и тепърва ще го разбереш.
поздрави и успех
Берти правя бизнес и бизнеса ми не е спрял и купените имоти не му пречат
В края на много дълъг икономически цикъл не ми се влиза в нови проекти, сега за мен е момента за събиране на печалбите дето са се натрупали през годините и овеществяването им в нещо което да запази поне стойността - Тоест покупка на имоти
И не не ме е старх да инвестирам но първо съм уморен и второ не виждам подходящи възможности които да си заслужават риска в краят на икономическият цикъл ти трябва някаква уникална идея не какво да е
По висока е защото масово БГ " баровеца " осигурява работниците на минимална заплата за да плаща по- малко данъци и осигуровки.....
Евала Мите, тука сме на едно мнение. Аз на децата ми, ако не мога да дам по-висока надница, конкурентен бизнес ще направя, но няма да позволя да работят за подаяния. Да умират тези псевдобизнесмени.
Ооо да, курса... Първо нямаше да ни приемат в ЕРМ2, после курсът щеше да плава, да плува, да змиорчи в тунел, щяха да отменят борда... Тъпотии, тъпотии и пак тъпотии... Сега при приемането щели да променят курса... Ами не, нищо подобно. Това е много добре разписана и утвърдена процедура, всичко е ясно и точно.
Ми да нищо подобно - точно понеже процедурата е подробна и разписана сега ядете хурката и ви обясняват временно управляващи какво щяло да е ама ... 2024 хахахахаха Дребния детайл е че Б-стан не е способна да следва процедури.
НИЩО не си пояснил, щото явно така ти изнася. Да приемем, че съм безкрайно тъп и да повторя въпроса си. ТИ РАБОТОДАТЕЛ ЛИ СИ ИЛИ НАЕТ? Виж колко лесен въпрос изключващ шикалкавене
Поясних за дървените философи ! Ти конструктивен диалог по темата не можеш да водиш .
НИЩО не си пояснил, щото явно така ти изнася. Да приемем, че съм безкрайно тъп и да повторя въпроса си. ТИ РАБОТОДАТЕЛ ЛИ СИ ИЛИ НАЕТ? Виж колко лесен въпрос изключващ шикалкавене
Ти ли си частното наето лице или си работодателя-изедник на частното наето лице, дай да уточним в каква роля играеш, за да продължим конструктивен диалог, като си толкова отворен
Поясних за дървените философи ! Ти конструктивен диалог по темата не можеш да водиш .
преди година съм писал тук ,че това е няма такъв парадокс ,държавен хрантутник да взима повече от частно наето лице ! И този парадокс ще убие всичко що мърда . Сега дървените философи да не пишат неща за които само са чели някъде си !
Ти ли си частното наето лице или си работодателя-изедник на частното наето лице, дай да уточним в каква роля играеш, за да продължим конструктивен диалог, като си толкова отворен
Ако се отпусна Бай Пешето че ме отнесе кат стой та гледай...Ного е добър по тази част та гледам да се отърва некак си.... с минимални щети ...все едно да продам на минимална загоба имот преди да е станало късно и да нема кой да купи съвсем....
Да земе да бори Берти примерно/ Там ще е по-равностойно :-)
нема кво да се отърваваш. от нищо не бегаш.
като намеси бъртрам и за него ще е по-лесно да каже;
да, верно, сбърках за големото мяу, но според мен трябваше да се случи тогава.
и толко.
Така на дървено филосфстване аз бих предпочел итонг-а от 2004 и къщата с единички вертикалните колони.
С итонга може да имаш проблеми, но те би трябвало да са си проличали.
Възможно е и тухлата от 95-а също да е добра.
Магазините са на бетон и итонг 2004г. Два пъти се пукат тръбите на водомери. Не съм забелязал да газобетонните блокчета да поемат влага отвъд мазилката обаче.
Къщата с вертикални бетонни колони през 2002г. не помръдна.
Тухлата от 1995г. -център на 4-тия град е безапелационна. Мазилката за 25г. не е помръднала, а старата дървена дограма ляга като чисто нова.
Старата чанта от 1940г. ме притеснява ел. инстала, иначе неминуема влага в приземния етаж, но и благодатен хлад, без климатик
Коментар