If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прав си Мите, ама броки ме работи с такса 15% + такса 14 % нейна към букинг + 30лв. за чистачка. Ако се регна като физ. лице по ДДС и сключа директен договор към букинг, ще си спестя част от разходите за нощувки. За дългосрочно би било възможно, но аз искам да си го ползвам когато ми кефне...
Олигото трол уаndex/ orthodox, разбира се ще се фрустрира много от фактите, ама трябва да има и хора, които много се гневят на чуждите успехи..не им завиждам..докарват си невиждани и нечувани за тях болести
ако ни се чете фентъзи ще четем толкин
илюзиорните сценарии на закърнял мисловно
13TROL от балкончето-бокс на 1/2 панеляка
не са интересни на никого
делите ли си надника на колежката Станчева
сега ще ти остане и за някой намален чипс
освен за мастика
След Китайската нова година цената падна до декемврийската, че имаше и по-ниски. Това че някой на теб ти е отрязал главата е друга работа, не мога да помогна.
Сега цените са по-скъпи от март и април, ама сигурно пак не си запознат що така се случи. Има едни случайни и неочаквани събитя, едното направо форсмажорно, все едно да спре АЕЦ-а за неочкван ремонт и ти да се обявиш за голям разбирач, щото си дуднал 2 месеца по-рано, без да знаеш какво е ЕСО и къде се намираш, че цената на тока само щяла да расте.
И последно, пак си се минал, аз последно товарих много на под 10 000 морско навло. Ако за следващия месец някой ти дава на 12 000, да знаеш, че те работи
Номче ако товариш по един контейнер на 2-3 месеца може и да си натоварил под декемврийските когато платих 6400
Каква ти е офертната цена за следващите 2 седмици примерно???
С колко поскъпнаха имотите от началото на годината ???
55, ама това е за мен, брокерката ми говори фасмантагории до 120. Интересно, че уж нямало руснаци, а рускоезични под терасата чух 5 човека за 4 дни
Брокерите, като става въпрос за наем са оптимисти до степен, че те самите не си вярват, че ще вземат сумата която приказват. И като им кажеш да ти доведат наемател на посочения от тях наем почва едно мънкане и хълцане. Всичко се говори с цел да купиш имота, да си вземат комисионната и от там нататък нищо не ги интересува.
пп. Иначе хубаво че си взел в Бургас- за разлика от курортите можеш да отдаваш целогодишно.
Само ме е шубе че братята ще ме дигнат барабар със склада, камък върху камък нема да остане.
където играе пръчката братята не барат. хич не са будали и знаят къде може и къде не може да се крадне - то и затова от тях най-много страдат възрастни и беззащитни хора.
точно затова ти казвам - познат със складова база, която се охранява и ти отделя едно помещение да къташ. то бакъра тежи та се не трае и не ти трябва много площ, а само здрава основа , че може да напукаш бетона
Коментар