If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ние с теб уж бяхме приятели, сделките на данъчна оценка ги подминах. Внимавай да не си развалим дружбата, да не вземем всяка маломерка да я проверяваме една по една.
Ние с теб уж бяхме приятели, сделките на данъчна оценка ги подминах. Внимавай да не си развалим дружбата, да не вземем всяка маломерка да я проверяваме една по една.
Аз съм платил толкова данъци, колкото ти за цял живот не си изкарал с мизерната си заплатка на чиновник-паразит. Да не говорим, че източваш бюджета с фалшиви Телкове и не декларираш доходи. Ще ти тресна едни данъчни да те посетят, та ще се чудиш откъде ти е дошло. Устат плевенски тарикат си, но само във форума. Наживо ще си напълниш памперсите още при първата ни среща.
Що ти да не би д можеш да предложиш нещо на София освен едно мрънкане,Като не ти уйдисва вземай си гащата шапката и чантата и фащай гората.
Аз съм платил толкова данъци, колкото ти за цял живот не си изкарал с мизерната си заплатка на чиновник-паразит. Да не говорим, че източваш бюджета с фалшиви ТЕЛКове и не декларираш доходи. Ще ти тресна едни данъчни да те посетят, та ще се чудиш откъде ти е дошло. Устат плевенски тарикат си, но само във форума. Наживо ще си напълниш памперсите още при първата ни среща.
Тоя е рядко срещан мрънкач.Всички и всичко лоши сал той убавец и умник.Предполагам че е член или фен на съответната партия на умнокрасивитета,Взел се е насериозно и постоянно хи демонстрира превъзходството си и ни заплашва как щвл да се махне..явно си мисли че ще плачем за него и ще му се молим да не си отива.....не не си отивай ще ми бъде тъжно....Момчето не е добре с главата и си мисли че ние тука сме второ качество хора....Поведението му е просташко и издава комплекси.В реалността тоя убитник вози някой началник и дига бариерата във форума обаче се представя с живота на шефа си.Болен мозък.А това с каките по 1000 евро на нощ изби рибата....В реалността слага грим обува мрежестия чорапогщник и ботушите бодва перото отзаде и от 20 е на пиацата на площад Македония нощна смяна.Когато няма клиентела си позволява да пише простотии тук.Вски който не е съгласен с него е .....да не му изреждам репертоара...Здравната реформа зацикли и всички откачалки са по форумите из нета.
Привет,
аз бях за 3 дни на село, този уикенд.
Ако бай Пешо можеше да види колко работа свърших и колко мокри тениски свалих нямаше да се заяжда с мен.
На село е хубаво, но да ходиш уикендите при хубаво време и да си поддържаш имота.
Обаче, при дистанционно земеделие добивите са малки и не си струва усилията.
Коментар