Първоначално изпратено от nomche
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Вие двамата с Ботича едри инвеститори ли сте?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Абсолютно верно.Дребния инвеститор винаги греши.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Номче сериозно те боли главата ходи се прегледай
От началото на годината съм купил няколко имота и съм писал за тях
Също така още в края на миналата година написах че се заражда балон и че тази година имотите ще поскъпнат с минимум 20%
За следващата очаквам още толкова след което би трябвало да се спука или да има поне някаква корекция
Други въпроси имаш ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Мерси - имало един читав в тоя форум. ЧСИ-то го намерих кой е, но ще си говоря с моята адвокатка през седмицата - тук само малко лаф да стане, някой хора на сериозно се взеха, че и консултации искат да ми дават
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...ilishta-239453
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...-sofiia-239227
не случайно лордчето е баща на тая тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Ламби, знам че ти е четвъртит отзад - ма хич не ме брига че сега харчиш шесторно за същото което си получавал преди, май не си схванал въобще какви ги пишешПлащай да ти дойде акъла, ганьовците сте типични именно с това че не можете да се похвалите с печалби - а само с харчлък.
При мен влиза кеша джоб парасЪ, при теб излиза - разликата е че няма прилика, седи блей на кея за кораба от Китай. Какви биткойни бре глъмар, евра ти пиша хахахаха! Толкова си сдухан вече, че не видиш повече от две възможности наоколо - едната ламби от Китай, другата биткойни.
Също така вероятно си мислиш че транспорта е поскъпнал само за БГ фирмите, както си мислиш че имаш ИМОТ в Гърция и къща в немско
Та кажи ми какво имаш да се посмееме и неделно
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Нямам идея и не ме вълнува към момента .
Значи идеята е да паднат цените ама че от 1500 евро ще паднат на 1000, а преди това е можело да се купи на 800 няма значение важното е да са паднали цените
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
такъв е профила на тези които искат да излъжат с ипотечка. Спестили 10-20к за 3-4г. Сгаджосали са се, мислят за наследник и тука са брокерите със сега е момента за хапартамента. И ще направят НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА В ЖИВОТА СИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз ще ти кажа, няма кой знае каква възможност освен диверсификация и кой където предпочита и умее, ако е за бизнес. Скромно мнение. Но имотът си остава топ, стига да е локация, ликвиден ще се отплати един ден.Last edited by X_Y; 04.07.2021, 10:42.
Коментар
-
Това го говорите от 3 години поне от тогава имотите скочиха с по над 30%
Та кажи конкретно кога очакваш това да се случи и до тогава с колко още мислиш че ще скочат цените
И като паднат после с колко ще паднат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеТезата ми е,че докато куцо кьораво и сакато е тръгнало да става Инвеститор в имот , аз ще пасувам ! Интересувам се от спекула с имота, и това ще стане след падането и евентуално къща извън София .
Та кажи конкретно кога очакваш това да се случи и до тогава с колко още мислиш че ще скочат цените
И като паднат после с колко ще паднат
Коментар
-
Кажи конкретно какво и кога очакваш да се случи на пазара на имотите ако искаш някой да те приема на сериозноLast edited by X_Y; 04.07.2021, 10:41.
Коментар
-
Кажи конкретно какво и кога очакваш да се случи на пазара на имотите ако искаш някой да те приема на сериозноLast edited by X_Y; 04.07.2021, 10:40.
Коментар
Коментар