Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Може би си пропуснал, че става въпросс за Варна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Твоят познат меко казано не прави нещо като хората. Аз в Люлин маломерки 45 квадрата отдавам на по- восока цена и в рамките на 1- 2 седмици.
, това е едно профи чистене и бутилка мастика
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Твоят познат меко казано не прави нещо като хората. Аз в Люлин маломерки 45 квадрата отдавам на по- восока цена и в рамките на 1- 2 седмици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Милион звезди в небето, да си ги гледаш нощем
Моят хан на стая вади колкото тристаен в София и имам 3 за отдаване, а струва по-малко. Я пусни пак калкулатора - па чакай като Лефа имота му дето струвал 330хил, фантазьориLast edited by pesimist4o na kvadrat; 30.05.2021, 19:03.
Коментар
-
Милион звезди в небето, да си ги гледаш нощем
Моят хан на стая вади колкото тристаен в София и имам 3 за отдаване, а струва по-малко. Я пусни пак калкулатора - па чакай като Лефа имота му дето струвал 330хил, фантазьори
Last edited by X_Y; 30.05.2021, 19:01.
Коментар
-
Абе то има и с менте ТЕЛК. Ама има и отчитане само на трайно безработните, а тия дето пиха вода през кризата сега не ги покрива статистиката изцяло. Аз чакам да видим богатите българи в София, ама само прошляци до момента... е за сметка на това вече няма емигрантски пари, че и ПЧИ. Да познаем какво следва? Или ще чакаш спихването и ще продаваш в отчаяние
Гледай каква работа само - няма ПЧИ / требат ли ни въобще/ , няма емигрантски пари , а следва 30К миграция на плюс, банки и наличен кеш който не моат да го съберат буркани и трезори, цените на имотите рЪСТят с темпове невиждани от 2006-7 / не знам дали е за добро/ Та чакам стихването.... да купя, но май само ще си чакам....Last edited by X_Y; 30.05.2021, 19:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Всъщност е по-малко... Има едни схеми - хората ''уволнени'' и са в бюрото ама си ходят още на работа. Чакам да видим като/ако спрат мерките какво ще се случи с безработицата..... Едно време с Полакс дискутирахме проблема и още тогава му казах, че у нас проблем няма при каквато и криза да дойде....имунитет бате :-).... Сега проверихме и се уверихме че наистина няма....Last edited by X_Y; 30.05.2021, 18:59.
Коментар
-
Прав си , имотите са скъпи.... в София..., но за сметка на това ще стават по-скъпи....:-)
Който иска тънко / тип твоят хан/ има около милион възможности за без пари....
Моят хан на стая вади колкото тристаен в София и имам 3 за отдаване, а струва по-малко. Я пусни пак калкулатора - па чакай като Лефа имота му дето струвал 330хил, фантазьори
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дай малко подробности, къде и какво си купил, на колко го отдаваш? Мои познат отдаде тристаен на патриарха в рамките на 3 месеца, като свали исканимият наем от 450 на 350лв.
- 1 like
Коментар
-
Логика има, дали ти харесва е друга тема. Цените на оферта никога не са имали връзка с реалността в Б-стан, Ганьо не умее да прави пари - и се надява само на по-голям шаран от него да му дойде на крака, докато стиска панеляка.
Реално именно наемите определят цените - с леко влияние на ипотечните лихви (последното - само в нормалните държави обаче). Над 200 месечни наема цените са надути - тук оставям Песи да се упражнява с калкулатора. Докато му завивам един скъп имот за вкъщи, ако има пари естествено
Който иска тънко / тип твоят хан/ има около милион възможности за без пари....
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.05.2021, 17:19.
Коментар
-
Ми тя официалната отива към 7%, значи реалната е над 10% хахахаха, чакай ти някой да звънне на специалния телефон за високи наеми
Нещо пясъчната куличка я отнесе вятъра, що не вземеш да продадеш докато има на кого? Скоро и това няма да е вариант.
Коментар
-
Ми не, последно отдадох на 470лв преди 2 месеца в Люлин 9 до метрото( направих им 30 кинта дискаунт заради кризата) Иначе си прав за люлините- добрия вариант е да са ти от двете страни на Царица Йоана- люлин 7,8,9,10. За съжаление цените не следват достатъчно бързо спада на наемите- може да мине повече от година докато цените почнат да падат , а през това време наемите да са се възстановили и в крайна сметка да няма спад на цените на НИ. Както казах живеем в странно и лишено от икономическа логика време
Реално именно наемите определят цените - с леко влияние на ипотечните лихви (последното - само в нормалните държави обаче). Над 200 месечни наема цените са надути - тук оставям Песи да се упражнява с калкулатора. Докато му завивам един скъп имот за вкъщи, ако има пари естествено
Коментар
-
Нещо пясъчната куличка я отнесе вятъра, що не вземеш да продадеш докато има на кого? Скоро и това няма да е вариант.
Коментар
-
Пропуснал е и че в Люлин е отдавал на 450 маломерки по 45м2 ама преди 5 годиниДа не говорим че между 10те Люлина има 10 разлики, в 2 не можеш да отдаваш както в 5 примерно и т.н.
Нещата се наместват, наемите в канала - следват ги цените. Брокерастки вопли и бълнуване на набутани инвеститори не променя нищо) Иначе си прав за люлините- добрия вариант е да са ти от двете страни на Царица Йоана- люлин 7,8,9,10. За съжаление цените не следват достатъчно бързо спада на наемите- може да мине повече от година докато цените почнат да падат , а през това време наемите да са се възстановили и в крайна сметка да няма спад на цените на НИ. Както казах живеем в странно и лишено от икономическа логика време
- 1 like
Коментар
Коментар