Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
"Булгаргаз" иска поскъпване на газа с 12% от 1 август:: Investor.bg
"Булгаргаз" иска поскъпване на газа с 12% от 1 август
Цената на природния газ на водещите европейски хъбове расте съществено през летните месеци
========
И въпреки всичко инфлация нема. Кешот е царь!!!
Защо не четяхте какво ви пишеше Купата навремето за напечатания кеш до какво ще доведе? Защо?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеBlackstone удвоява инвестициите в американски жилища със сделка за 5 млрд. долара:: Investor.bg
Blackstone удвоява инвестициите в американски жилища със сделка за 5 млрд. долара
Компанията за частни капиталови инвестиции купува достъпни апартаменти при втора голяма сделка в сектора за един месец
Мдаааа.... целия свят е в ЪП, нооооооо родната перонна фауна чека спад. Нека си чека. Спадот ке доде, ама дали ще е 2029-та или 2039-та вече и аз не знам.
Коментар
-
Blackstone удвоява инвестициите в американски жилища със сделка за 5 млрд. долара:: Investor.bg
Blackstone удвоява инвестициите в американски жилища със сделка за 5 млрд. долара
Компанията за частни капиталови инвестиции купува достъпни апартаменти при втора голяма сделка в сектора за един месец
Мдаааа.... целия свят е в ЪП, нооооооо родната перонна фауна чека спад. Нека си чека. Спадот ке доде, ама дали ще е 2029-та или 2039-та вече и аз не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Брокерите пък прикривате всеки проблем с лъжи и манипулации, за да получите заветните 3% от някой заблуден IT.
Коментар
-
Продажбите на нови коли в България нарастват с близо 30% през юни:: Investor.bg
Продажбите на нови коли в България нарастват с близо 30% през юни
За първото полугодие регистрациите на пазара у нас се увеличават с 27,2%
Задачка за начинаещи: Щом дори при колите има рязък скок в продажбите, какво предстои при имотите?
Коментар
-
https://www.investor.bg/po-sveta/453...-parij-331763/
За Жереми Февр продажбата на тристайния му апартамент в девети район на Париж била трудна. Имотът на 43-годишния мъж бил на пазара от октомври, но никой не проявявал интерес към него заради липсата на външни площи и локацията му на оживената улица „Ла Файет“. Първоначално той обявил имота на цена от 1,2 млн. евро, но след това я намалил и неотдавна приел оферта за 1,05 млн. евро. „Хората са сдържани. Дори сега пазарът е ужасяващо спокоен“, казва Февр пред Financial Times.
купувачите са заели изчаквателна позиция. „Казват ми, че не са сигурни дали ще останат в Париж или ще се изнесат или дори дали бизнесът им ще оцелее“, споделя той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Мани ще се окаже някой тестер с претенции за IT. Те разсъждават така - търсят проблем за всяко решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеЦените на къщите в най-предпочитаните села около Стара Загора са се удвоили:: Investor.bg
Цените на къщите в най-предпочитаните села около Стара Загора са се удвоили
Айдееее, оказа се, че и селския влак е заминал безвъзвратно. Жони май ще си остане у сървърното.
Захлупвай-отнасяй някой градски имот барем теб да не те мислим.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Когато пишех, че повишението ще е +30% до края на годината, имах пред вид не само столицата, а цялата страна. Новините които постнах по-долу доказват с факти, че съм бил прав. Е, за Стара Загора не познах, там покачването не е +30%, а +100%, но това отново показва, че песимистичния ник трябва да ми бъде отстъпен от песимиста.
Коментар
-
Вътрешната миграция и чужденците подкрепят жилищния пазар в Пловдив:: Investor.bg
Вътрешната миграция и чужденците подкрепят жилищния пазар в Пловдив
Цените на имотите в града са се повишили с между 10% и 20% в зависимост от района и качеството на строителството
Амааа... Как така?!!! Откъде дойдоха тези чужденци? Оти ручахме жабетата сурови?
Коментар
-
Цените на къщите в най-предпочитаните села около Стара Загора са се удвоили:: Investor.bg
Цените на къщите в най-предпочитаните села около Стара Загора са се удвоили
Айдееее, оказа се, че и селския влак е заминал безвъзвратно. Жони май ще си остане у сървърното.Last edited by the Judge; 16.07.2021, 11:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Много поскъпнали тези гаражи бре....
Купата се оказа прав,за перспективите на гаражите :-)
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...wls&f1=1&fe7=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Преди по малко отдве години купих гараж за 11000 евро на партерно ниво с вода.Днес слушам че такива гаражи под 25000 евро няма..
- 1 like
Коментар
Коментар