Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениецените вече много ме фрустрират.
добре, че е кратунчо и още няколко като него, че да се разтоварвам с тях.
Айде от кухнята малко инфо - съседа ми е строителен инвеститор с проекти в чужбина. Искаше да почва да строи и у нас , има парцели вече, но каза докато жеуезото не падне под 1.20 няма да почвам....замразил е всичко докато не паднат цените на строителните материали.... вика моето не се губи....
ПП Ратко, парцелите му не са на места дето ще ти харесат за покупка, както и на мен не ми харесват....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.07.2021, 09:45.
- 1 like
Коментар
-
Да се върнем към темата и да се допитам до имотните тигри- напълно обзаведени апарти с цялата нужна техника ли отдавате или " полуобзаведени"? При мен всичко е от- до ( печки, перални, телевизори, хладилници.....даже и съдове и прибори) събуваш си обувките и можеш да живееш. Но още се чудя дългосрочно кое от двете е по- добър вариант- ако е " полуобзаведен" не се занимаваш с поддръжка и ремонти на техниката, но взимаш малко по- малък наем.
Коментар
-
https://m.dotbg.bg/article/9985169
60% ръст на износа. Икономиката се възстановява с бързи темпове, само тука неколцина тахтаби, дегенерати, откровени лузъри и скандални паразити на гърба на общества в бели държави, продължават да се оповръщат и да фантазират за йовтини имоти по света и у нас.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4angaВие сте за перманетнен бан по IP , ебахти простотията !!!
Иначе блестиш от интелект като за ВИФ-аджия. Научил си 2буквен термин от областта на телекомуникацията. Браво!
Пачангов, ВИФ-аджиите сте 3 категории: тъпи, много тъпи и изключително тъпи.
Ти попадаш в изключителната.Last edited by the Judge; 14.07.2021, 05:12.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Да не послъгваш ей...Тая тъща така да те обича...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това си е на тъста работа.
иначе преди малко се прибрахме.
ти къде се затри?
Коментар
-
Венко мажеш гърба на тъщата на Албена?
иначе преди малко се прибрахме.
ти къде се затри?препоръка е
Коментар
-
Ми оглеждам се ама не виждам това което описваш.Не сме рая на света ама не сме и толкова зле.
- 1 like
Коментар
-
https://standartnews.com/biznes/kray...re-466330.html
"Край с авантата. Имотите летят нагоре" Копирано от standartnews.com
Малко са прекалили
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Че нямам друга нямам. Това обаче не значи, че трябва да я наричам рай. Кочината си е кочина.
Нали самият ти обичаш да казваш директно нещата! Като излезя навън и виждам цялата мизерия. Понеже ми е родина, да си трая, така ли?
Нито калпавото метро, нито смешните километри некачествена магистрала могат да променят мнението ми. Огледай се - всичко е окрадено, всичко е пустош. всичко се руши. Навсякъде чалгари, мутри и циганор. Природата умира. Горите осечени. Плажовете бетонирани. Градинките застроени. Улиците тесни. Навсякъде мръсно и кално. Тротоарите разбити. Стоките некачествени. Доходите мизерни. Мога да продължа до утре.
- 1 like
Коментар
-
Жони много внимавай как наричаш Родината си.Тя е като майка ти добра или лоша друга нямаш..
Нали самият ти обичаш да казваш директно нещата! Като излезя навън и виждам цялата мизерия. Понеже ми е родина, да си трая, така ли?
Нито калпавото метро, нито смешните километри некачествена магистрала могат да променят мнението ми. Огледай се - всичко е окрадено, всичко е пустош. всичко се руши. Навсякъде чалгари, мутри и циганор. Природата умира. Горите осечени. Плажовете бетонирани. Градинките застроени. Улиците тесни. Навсякъде мръсно и кално. Тротоарите разбити. Стоките некачествени. Доходите мизерни. Мога да продължа до утре.Last edited by ejonny2376; 13.07.2021, 20:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/nachalo/0/a/...aplata-331623/
Според представените данни за нормалното съществуване по българските стандарти сам възрастен трябва да получава 1378 лв. заплата, или 1069 лева нетно. Сумата е по-ниска от средната работна заплата в страната, но има много големи регионални различия на този показател, уточни Пламен Димитров.
"2/3 от работещите българи получават под средната работна заплата за страната", категоричен беше той.
Та тук говорим само за оцеляване ако имате душегубка от тати и мама, за да има пазар и ръстове - поне по 1000 лева на калпак нето свободни...
Коментар
Коментар